Close
Faqja 13 prej 33 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 325
    Epo me fal se ketu po behemi lemsh me duket. Pyetja ishte nese lejohen femrat ne masoneri se pari, se dyti nese lejohen ne te njejtat lozha bashke me meshkujt apo jane me vete dhe se treti nese arrijne poste drejtuese. Te treja ketyre pyetjeve ju pergjigja pa asnje lloj ekuivoku. Nese vazhdohet me restriktime atehere do dalim edhe ne lozha apo grada ku nuk lejohen as vete masonet (meshkuj) te ulet etj. Ose edhe me keq, do kalohet ne ritualet seksuale ku perdoren kryesisht femrat e lozhave etj etj etj. Ju permbajta vetem pyetjes nga lily.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Pershendetje Darius, gjeta rastesisht nje video ne youtube nga nje njeri qe mban pseudonimin Nemesis, me la pa fjale sinqerisht. Nisa te shikoja te gjitha videot ne kanalin e tij dhe me duket mjaft bindes ne ato qe thote dhe teori konspirative qe nuk i kisha degjuar ndonjehere me pare.
    Ja dhe linku per tek kanali i tij. Do te sjell dhe ndonje video qe me ka lene veēanerisht mbresa per permbajtjen e veēante por me vone.
    Dua te di mendimin tend mbi sa mund ti besohet asaj qe thote, ose nese ke degjuar ndonjehere per kete njeri.
    http://www.youtube.com/user/djhives

Nemesis nuk eshte emri i tij por 'network' ose perkufizimi dhe asociimi qe i behet fenomenit. Nemesis ka qene Perendesha e Hakmarrjes tek greket dhe me vone tek romaket u quajt si Invidia. Po ashtu eshte dhe nje fenomen psiqik qe quhet koncepti Nemesis dhe sipas psikologeve shpjegohet me bindjen e dikujt se eshte i denuar qe te perserisi sjelljen negative te nje tjetri, zakonisht te prindit. Etj etj, qe mos dal nga tema Nemesis kohet e fundit sidomos ne New Age eshte kthyer ne nje lloj menyre jetese dhe mendimi ose 'filozofi' por qe ne thelb ka absurditetin, urrejtjen, rracizmin... pra shume fenomene negative dhe degradimi te mendjes njerezore. Ato video i kam pare (nje pjese te tyre) por te them te drejten nuk me pelqen menyra e transmetimit. E shikoj thjesht si nje lloj nazismi te shek 21 dhe histeri kolektive, te rrezikshme per masat po aq sa aktiviteti i asaj qe perpiqet te ekspozoje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po eshte ca i ashper ne ate qe thote, por ka shume te drejte per si i shikon disa gjera. Sidomos psikologjine e masave, apo si e shpjegon inflacionin etj etj.
    Ka pikpamje ekstreme por shume realiste, dmth flet realitetin, po fundja dhe une si pak nazist i vogel jam.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 23-08-2008 mė 15:10

Perseri, nuk eshte person por eshte 'ideologji'. Qe mos e perqendrojme temen ne kete drejtim pasi ska asnje vlere, mundohu te shikosh videot qe jane aty dhe sidomos komentet qe behen.

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Darius, ke ndonje material per ceshtjen e Fort Knox-it? Pra, per mendimin qe kane hedhur disa se aktualisht eshte i zbrazet?
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Per momentin jam i zene me dicka tjeter dhe nuk te jap dot pergjigje te mjaftueshme. Nderkohe mundohu te shohesh kete dokumentarin se ka informacion interesant ne lidhje me menyren sesi u hijack sistemi bankar ne Amerike. Duke patur idene e kesaj do e kesh edhe me mire idene e lojes qe luhet me Fort Knox.

http://video.google.ca/videoplay?doc...ort+knox&hl=en

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Pershendetje Darius dhe te tjeret.

Nuk dita se ne cilen teme me e parashtruar pyetjen time prandaj po e bej ketu.

Me intereson te di se ēfare domethenie kane simbolet e partive republikane dhe asaj demokrate ne Amerike . E kam fjalen per simbolet partiake te tyre .Partia republikane ka si simbol elefantin kurse partia demokrate ka per simbol gomarin.

Falenderimet e mia per tema te larmishme dhe interesante.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Jo, mesa di une simbolet e ketyre partive nuk kane ndonje domethenie okulte.
    Faleminderit Darius , as une nuk po them se jane simbole okulte por gjithmone mu kane dukur te quditshme pse duhet ti kene ato simbole .Me siguri se asnjeren prej ktyre simboleve nuk e kane bere rastesisht dhe diēka duhet te reprezantojn ato.
    Te shpresojm se dikush din diēka ma shume per kto simbole.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Faqja 13 prej 33 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •