Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Avash ti se do na e nxjerresh "Victoria's Secret" out of business Veshja ka rendesi qe c'ke me te, qe nga kepucet qe vesh e deri tek cufflinks.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 26-10-2005 mė 14:14
    Summertime, and the livin' is easy...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Nqs tjetri (ose tjetra... ) do arrije deri ne ate pike sa te shohe c'mall bleve
    nga Victoria, aha... puna e zhveshjes ka marre drejtim qekuri. lol
    Edhe prap nuk i falimentoi biznesi asaj, qe thua ti.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Sigurisht! Harbute gjen kudo, ashtu sikurse edhe garbage gjen kudo. Mashkull eshte ai qe jo vetem vishet me shije (se ne kete menyre ai respekton se pari veten, dhe pastaj ty) por edhe ai qe di te te trajtoje si femer. Dhe kjo kuptohet qysh sapo hyn tek dera e hotelit/restorantit/kafenese a ku di une. I takon te thote:"After you, please." (same thing when you get to the car)
    Te tille meshkuj po qe me bejne ti kthehem pasqyres tree here para se te dal. Jo se kushedi se sa e vleresoj aparencen, por mendoj se nje femer eshte e bukur kur ajo ndihet e bukur, dhe per kete te fundit asaj i duhet dikush qe ta beje te ndihet e bukur. Dhe kjo eshte mjaft e rendesishme ne nje lidhje.

ps. ca thote evelinka se nuk e morra vesh une?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 26-10-2005 mė 17:16

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Mmm, varet ne fakt. Veshja te con deri ne diku kur e takon personin, po pastaj nqs muhabeti s'te shkon, s'ja vlen me e vazhdu edhe pse ai mund te vishet sh-mire.

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Fionke, kuptohet qe nese ky babloku me vjen ne takim me nje zinxhir ne hunde, breke-rene, apo me kapellen per se prapi, qysh ate sekonde e di qe nuk do me shkoje muhabeti. Pse, kaq e veshtire eshte kjo per tu kuptuar?

ps. mund te kete goca qe ky tipi qe pershkrova me lart mund tu duket interesant. S'kam asnje kundershtim per kete. Une thjesht dua te them se veshja flet ne emrin tend; me pelqen apo s'me pelqen mua (apo ty) eshte tjeter pune.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Kur lexova keto postimet ketu me ca ēupa (edhe ēupka se mos i ngelet hatri) qe na e dashkan ate mikun "fashion victim", ahaa thashe me vete...rri urte o Hajdar se me veshet qe ke dhe me zanatin tend prej ēobani lopesh s'paske gje ne vije...

Po mire, vetem nje gje nuk e kam kuptuar ketu ku jam une, gjoja dhe vendi i modes aman... Si i behet qe ne shqiptaret te shohim aq shume nga veshja dhe aq pak nga mendja ? Dhe jam habitur kur francezet as qe e kane problem fare (flas per ēupat qe shikojne djemte) se si jane veshur djemte qe duan ? Me kusht qe te mos jete SDF te pakten.

Nejse, une e kam te zgjidhur problemin : vesh nje kemishe me vija krahe te shkurter persiper pulovres me kuadrate me krahe te gjata, jaken te zberthyer, nje pale pantallona kadife (me gjunj) qe iu jane ngrene vijat, dhe nje pale kepuce nga ata te punes me hekur tek gishtat... papapapa sa te forta qe jane... ka dhjete vjet qe i mbaj... nuk dine te dermohen

Keshtu puna, ngado qe vete, s'kam fat...

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Si s'paska rendesi veshja? Nese s'kishte rendesi, atehere veshja nuk do ekzistonte, you know? Me 'do egzistonte' e kam fjalen per veshjen ne kuptimin artistik, edhe estetik.

Thinking about it, silk routes (rruget e mendafshit) u bene lidhjet kryesore midis Romes, lindjes se sotme te mesme, afriken, indine, kinen etj etj... Te gjitha keto per nje material veshjeje. Mendafshi ishte veshje lluks, e vishnin ata qe mbanin veten dhe kishin mundesine ta mbanin. Ata qe donin te dukeshin, to stand out from the crowd. Si psh Jul Cezari. Ai vishte rroben e tij prej mendafshi, (manushaqe), edhe dilte neper Rome, me nje trendafil ne dore afer hundes (por kte e mbante sepse rrugicat e Romes ishin te mbipopulluara e mbipopullsia bente te sajen). Pra si mund te thuash se veshja nuk ka rendesi? S'ka rendesi se ne c'epoke jetojme. Clothes make a man thon anglezet!
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    yeah well...prandaj vishen me kostume shqipot...se ja dine mendjen çupave

opo edhe ne brecka te vesh cufflinks nuk te ndihmon gjekundi.

Po nuk pate sens humori, po nuk pate dy pare mend ne koke (edhe po nuk pate hunden e madhe ) i del boja shpejt rrobave.

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Kur lexova keto postimet ketu me ca ēupa (edhe ēupka se mos i ngelet hatri) qe na e dashkan ate mikun "fashion victim", ahaa thashe me vete...rri urte o Hajdar se me veshet qe ke dhe me zanatin tend prej ēobani lopesh s'paske gje ne vije...

Po mire, vetem nje gje nuk e kam kuptuar ketu ku jam une, gjoja dhe vendi i modes aman... Si i behet qe ne shqiptaret te shohim aq shume nga veshja dhe aq pak nga mendja ? Dhe jam habitur kur francezet as qe e kane problem fare (flas per ēupat qe shikojne djemte) se si jane veshur djemte qe duan ? Me kusht qe te mos jete SDF te pakten.

Nejse, une e kam te zgjidhur problemin : vesh nje kemishe me vija krahe te shkurter persiper pulovres me kuadrate me krahe te gjata, jaken te zberthyer, nje pale pantallona kadife (me gjunj) qe iu jane ngrene vijat, dhe nje pale kepuce nga ata te punes me hekur tek gishtat... papapapa sa te forta qe jane... ka dhjete vjet qe i mbaj... nuk dine te dermohen

Keshtu puna, ngado qe vete, s'kam fat...
    Kush tha? Ta jap une me njeqind firma qe ti je "the sexiest of men." Dhe a e di pse? Se kete taktiken tende e perdor edhe vete, ne dy raste:

1 - Kur me personin tjeter s'kam ndonje interes (sentimental flas)
    2 - Kur personi tjeter me intereson, por eshte me i bukur se une.

Rasti i pare eshte i qarte, ndersa ne rastin e dyte them me vete: "Nese ai nuk me pelqen te pa-bukur, s'ka sesi te me pelqeje te bukur. Ne fakt, nese ai nuk me pelqen te pa-bukur, nuk dua qe ai te me pelqeje te bukur. pike!!!

ps. kuptohet qe nga ana ime, loja luhet 100% ne favorin tim, keshtu qe mos beni pyetjen:"perse edhe ai te mos luaje kete loje?" (megjithese, edhe po ta luaje, s'ja hedh dot hajduti hajdutit po he)

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga Ihti
    yeah well...prandaj vishen me kostume shqipot...se ja dine mendjen ēupave

opo edhe ne brecka te vesh cufflinks nuk te ndihmon gjekundi.

Po nuk pate sens humori, po nuk pate dy pare mend ne koke (edhe po nuk pate hunden e madhe ) i del boja shpejt rrobave.
    opo s'ju shan njeri qe nuku vini cufflinks ne brecka, vetem mendjen te mos e kini tek breckat

Sa per sensin e humorit, per ate jam dakort! edhe mente ne koke po e po (se ku tjeter do i kini aman)

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Spiunazhi
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 13:39
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Mosmarrėveshja nė lidhje me “SAKALEJN”-IN
    Nga faruk9 nė forumin Komuniteti bektashi
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 06:39
  4. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •