Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Une habitem me ty krushke qe insiston te shkoje te doktori s'e shikon ai kokeshqope njezet veta i thone doktor ai s'do , po lere ti veje infeksioni ne palce edhe ta presi pastaj te mbledhe mendjen njehere e mire

pucrat shkuan vete. Mund te kem ndonje simptome tjeter te cuditshme me vone?
    PO po pse s'rri te ta shpjegoj se ti dhe pyet edhe s'degjon, kurre mos daç te marresh vesh pra...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga nausika
    c'mjekesi popullore kerkon o lumadh, ik tek mjeku se nqs. e le pa kuruar mund te mbetesh edhe steril.
    C' steril moj moter, ta puthe sterilin ne balle. Te bije fare thone, cope cope
    Per herpes iilaci me i mire eshte aciklovir pomade .

Kompresa me H2O2 jane te mira perpara perdorimit te pomades.

Po te pyesesh per popullore ...lyeje me spec djeges, hidhi siper dhe rigon ose majoneze.. lol akoma ky me kohen e Baba Qemos. Shiko ore se do te bjere pe karajane thoshin qemoti ne fshat tone...se c'do te thote nuk e di po keshtu thoshin.

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    dhe te zem mend qe te mos shkojm me cdo lloj femrash se keshtu semundjesh a me te keqija do gjeni. hajt te na rroje partia dhe te shkume Alket.
    mos harroni me perdor kllufat more.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    S'e dija qe herpes e marke dhe kur i bie me dore.....
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga ari stotel
    C' steril moj moter, ta puthe sterilin ne balle. Te bije fare thone, cope cope
    Per herpes iilaci me i mire eshte aciklovir pomade .

Kompresa me H2O2 jane te mira perpara perdorimit te pomades.

Po te pyesesh per popullore ...lyeje me spec djeges, hidhi siper dhe rigon ose majoneze.. lol akoma ky me kohen e Baba Qemos. Shiko ore se do te bjere pe karajane thoshin qemoti ne fshat tone...se c'do te thote nuk e di po keshtu thoshin.
    U vizitova tek doktori, ne fakt doktori im ishte doktoreshe, njollat e kuqe nuk jane herpes por jane reaksion per nje ilac qe une marr per "penis enlargement".

Citim Postuar mė parė nga R2T
    S'e dija qe herpes e marke dhe kur i bie me dore.....
    Ti ose po tallesh ose je akoma virgin.

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    o pika budallait thuaj!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga Alket123
    U vizitova tek doktori, ne fakt doktori im ishte doktoreshe, njollat e kuqe nuk jane herpes por jane reaksion per nje ilac qe une marr per "penis enlargement".

Ti ose po tallesh ose je akoma virgin.
    Sinqerisht e kam plako, qe et et zeje herpes duhet te besh seks me nje person tjeter, dora e majte nuk quhet.

Tani sa pashe qe perdorke dhe krem per te ritur bibilushin, lum si ti, shif gjithe femrat e forumit po thone "Ta kisha nje here".....kot s'permende qe po heq me lazer dhe leshin e kurrizit, atehree do i horlladisesh fare....
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

.
    Or ti Alket ,

kur shkon te doktori ( ne rastin tend ketu , meqe kerkove ndihme ) duhet te tregohesh i sinqerte . Ti nuk na the qe ne fillim qe e paske Te Vogel dhe perdorke dhe krem apostafat per ate pune ( enlargement ) .
    Ti na the qe papritur e pa kujtuar mbasi ke bere sex gjoja lart e poshte , dhe kshu nonstop me cika amerikane te dolen simptomat e herpes ... tsk tsk ..

Po ta kishe mention qe ne fillim se e kishe te vogel dhe perdorje krem , nuk do kishte vajtur dhe tema me 2- 3 faqe , dhe na derdellit kot jo po mjekime popullore , domate apo qepe ..

Heres tjater nese do vertet ndihme , sqarohu rreth situates tende ...
    Se desh te prisha pune o derebardhe ... kur te thashe perdor kompresa me uje ... ( uji eshte armiku kryesor ne kshu rastesh ) lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774

Ore Keto ,

me keto qe nxore tani te ka ikur cdo lloj kredibiliteti (jo se kishe shume qe ne fillim, po nejse)...

Tani mos e hap me gojen se u bere boze fare.

Citim Postuar mė parė nga Pink
    Heres tjater nese do vertet ndihme , sqarohu rreth situates tende ...
    Se desh te prisha pune o derebardhe ... kur te thashe perdor kompresa me uje ... ( uji eshte armiku kryesor ne kshu rastesh ) lol
    looooool Pink
    When in Doubt, Act Stupid!

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    e dija qe ne fillim se kot fliste ky fare trimi.duke lexuar disa nga postimet e meparshme te tij,prandaj edhe nuk nderhyra fare,nejse tani them qe kjo teme eshte mire te mbyllet
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Herpes
    Nga Rinorja nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-02-2003, 17:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •