Miredita te gjithve....Donna "topina" si po ja kalon?
xfiles po te isha e bukur do kisha vene foton time atyja dhe jo charlizen!!!![]()
Miredita te gjithve....Donna "topina" si po ja kalon?
xfiles po te isha e bukur do kisha vene foton time atyja dhe jo charlizen!!!![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Mirmengjes te gjithe bashkepatrioteve te mi qe jetojne ne Itali. Ju uroj nje dite sa me te mbare, sa e pak lodhje per ata qe jane ne pune e sa me pak merzitje per ata qe nuk jane ne pune.
Iu pershendes!
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Gjesi te gjitheve!!! Uroj dite te kendeshme te gjtheve. Prsh nga Bozen!!!!!!!!![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Avash me llafe te tilla , Donna topina.
Ashtu eshte, dhe une do kisha vene timen , po pse e hoqe se prap dukeshe bukur.
Pershendetje dhe anetarve te forumit qe rrine ne itali,
ajt ti marrim me rradhe
maryp,diocleziano, xhuliana, drague, suadabolzano(kjo eshte minoritare gjermane ne itali),engjulli_peje,donna76, IL_SANTO, Madaber, dhe te gjithe ata qe i dua dhe me duan, po me shume ata qe me duan se pastaj iu dua dhe une pa problem.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 29-02-2008 më 07:31
pershendetje xfilesmi sono alzato alle11 oggi,porca di cuella troia,non so cosa fare,sono diventato un dormiglione
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 29-02-2008 më 07:41
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
eh po ajo dihet, po se fundmi me qelloi qe po debatoja per pavaresine e kosoves, dhe nje shoku im ja futi kot e tha, "po te kerkoje tani bolzano pavaresi , tia japim?".
Nejse, kerkojeni dhe ju pavaresine.
P.S.as nue nuk e di nga bie sakte ne harte, por di qe eshte ne veri.
xfiles faleminderit qe me ke fut ke lista e italjonve.a per bolzen skam nai simpati(scusi lei S)
Krijoni Kontakt