A dini receta gatimesh nga kuzhina shqiptare per njerez qe kane kolesterolin te larte dhe duhet te kene kujdes dieten? Kam pershtypjen qe kuzhina jone me perdorimin e te skuqurave dhe te undyrave nuk i favorizon te tilla dieta.

Te gjitha sugjerimet jane te mirepritura

Nausika