Citim Postuar m par nga Ciarli Lexo Postimin
shqiperia duhet te hyje ne BE, nuk mund te them si martire apo lavire, por si denoncuese e klanit te heshtur te ''ujqerve'' qe si gjithnje kerkojne pushtet, fara profetesh, allishverishe dhe te hane njerezit e tyre qe u pelqen shume.
ne fakt Shqiperia ka hyre ne BE nepermjet rrugeve ilegale te klaneve te saj meqe nuk kishte asnje mik te vertete atje, por do jete shume e veshtire per te per tu shkeputur nga nje tjeter skllaveri ajo e pseudo-Mafjes, klaneve te egra destruktive por qe nuk kane lidhje me Mafjen e vertete si organizacion dhe jane shume te rrezikshem per shtetin ne pergjithesi dhe per cdo shtet ne vecanti.