Me vonese pa vonese, per kampionat hapet veni se e prisha kampionatin farej/k
Jam edhe une, ska rendesi se cfare kohe vetem kush di me lujt te thote ta mund me tre levizje. Mos harroni, une jam ketu gati.
Me vonese pa vonese, per kampionat hapet veni se e prisha kampionatin farej/k
Jam edhe une, ska rendesi se cfare kohe vetem kush di me lujt te thote ta mund me tre levizje. Mos harroni, une jam ketu gati.
HOLLAND...
qe thoni ju une dola ne vend te trete ne turneun qe u zhvillua ndermjet kolegjeve te torinos.Tre vendet e para u fituan nga cunat shqiptar.
Po deshi nainjani nai sfide bujrum te daja :P
undefined[QUOTE=Ardi_Pg_ID]tod41!
mendoj se e kupton qe je 2 vjet me vonese :
JAM I RI [JO NE MOSHE] DHE I PADITUR . PROPOZOJ TE ORGANIZOJME NJE KAMPIONAT TE RI.FALEMINDERIT!
Une Luaj Shah Ne Yahoo(jo Vetem).pseudonimi Im Eshte [i]tod412001.
kur te doni dhe si te doni (yahoo chess)..do ju mund cdo here po do mesoni stile nga mua
lini emrin tuaj e yahoo chess dhe kohen qe doni te luani...
me jepni nje informacion per te hyre te kjo dhome qe po flisni se vdiqa per nje loje .....ju lus sa me pare ....
Nje loje shah kush deshiron ta bej me mua ?
Do ti fal dy torra !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
O goca, ne do hapim kampionatin e femrave? Keta djemte duken si mendjemedhenj, dhe ne kemi organizaten tone.). Apo jo Helene dhe Invisible?
Beni ju ate kampionat dhe kur te vendosni te luani shah,me thirni mua te merremi vesh i cik me mire.
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
po ti si shushunje me qenke! Po pse ke deshire te angazhohesh dhe ti? Mire, flm per konsideraten.
Krijoni Kontakt