ma shenoni edhe mua emrin![]()
ma shenoni edhe mua emrin![]()
edhe te na lajmeroni dhe se ne cila faqe e internetit do te zhvillohet
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Nqs ndonjere do te beje ndonje loje pergatitore ne yahoo per qejf le te me dergoje ndonje private message se me sa shof kampionati dashka kohe .
Kam nje mendim se gjer te behemi 16 do plakemi nuk mund ta bejm dhe me 14 vete shum mire jemi, Si thuani dhe ju?
Pres pergjigje![]()
Ku është besa aty është dhe shpresa.
une jam i lire cdo nate pas ores 10 eastern time USA 6 ore pas Tiranes.
te leme nje orar, ose para ores 10 te mengjesit jam i lire po ashtu.data sot eshte 20 , e leme per dt. 25 qe te kene kohe ta shohin te gjithe.
une propozoj ta leme ne oren 11 pm, emri im aty eshte mandi_vranari. futemi tek fusha e pare qe nuk eshte plot
tung!
lol
hajt se po vij dhe une sa per numer me u be 16.
sa per ndeshjet do tju keshilloja www.flyordie.com aty eshte shume mire dhe ka dy dhoma ne marrim te dyten ku ka shume pak njerez.
pres pergjigjet e atyre qe jane gati
PAUCA SED MATURA
tungj!
Ne daten 20.1 ju dergova nga nje MP te gjithve dhe meqense nje pjese e mire jane te zene pasi ndodhen ne usa si dhe probleme te tjera atehere une mendoj qe kete kompeticion ta shtyjme per ne fund te shkurtit.
Do tju lutesha te gjitheve qe te me dergonit nje ore dhe date optimale per kohen tuaj te lire, ne menyre qe te perpiqem te gjeje nje rrugezgjidhje sa me te pershtatshme per te gjithe.
Miqesisht Geni!
PAUCA SED MATURA
Ky forum ka edhe kanalin e tij ne IRC,pra kanalin #forumi,per te cilin frekuentimi mundesohet me java,qe ketu,ose me mIRC duke perdorur serverin: irc.webmaster.com.
Te interesuarit i ftoj te marrin pjese ne ate kanal,per te folur me mire online dhe per te perzgjedhur edhe oraret e mundeshme qe te mund te kontaktojme.
Pra ne kohen qe te interesuarit do te gjenden ne forum,mund te frekuentojne njekohesisht edhe kanalin.
(mendimi im)
P.S Nuk e di se si do ju duej data 31 janar,per fillimin e kampionatit.
Nuk besoj se eshte problem data me teper se sa ora, per arsye se keshtu te hallakatur neper bote mendoj se do te jete nje cike e veshtire per tu mbledhur te gjithe bashke ne nje ore.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Krijoni Kontakt