po kush tha vetem moj qe te thente prifti te thenteMe jaranin thua ti? E de mire (por ne vend te dyte ama, se vendin e pare e kane geshtenjat e embla lol)
I'll run for the woods this time. The darker, the better![]()
![]()
nje dush i nxehte kur jashte ben ftohte
nje nate i vetem me macen/qenin tuaj
te rrini prane oxhakut kur jashte eshte pleviti
te zgjoheni nen tingujt e muzikantit tuaj te preferuar
nje xhiro me shoqerine
nje xhiro i vetem ne nje vend te bukur
nje pjate grosh me spec djeges
nje birre pas punes ose stervitjes
te shikoni vetem nje film te bukur, mundesisht romantik
te ruani delet apo lopet e gjyshit ne fshat
te vraponi si i cmendur ne nje park ku nuk ka njeri tjeter
te uleni ne ballkon/verande kur ben fresk dhe te veshtroni bukurite e kesaj bote
nje zhytje ne det, lum, liqen pasdite
te beni banjo dielli ne bregdet kur koha per nje cast duket sikur nuk ekziston
te ecni ne shi
te merreni me lulet ose bimet
nje dore muhabeti me Kryeplakun - ose ndonje anetar tjeter- ketu ne Forum
te gatuani per veten dhe te tjeret
te gjitha alternativat e mesiperme
dicka tjeter
po kush tha vetem moj qe te thente prifti te thenteMe jaranin thua ti? E de mire (por ne vend te dyte ama, se vendin e pare e kane geshtenjat e embla lol)
I'll run for the woods this time. The darker, the better![]()
![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Te ulem diku ( ballkon/verande/etj) kur ben fresk dhe te veshtroj bukurite e kesaj bote. Me pelqen shume meditimi prandaj e zgjodha!
Kjo do te ishte me mire ne shoqerine e pak muzike dhe nje gote ver te kuqe!![]()
me sa duket s'paska njeri deshire me u lag ketu........
eshte shume bukur kur lagesh ne shi me besoni.
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Te besh cmendurira me ate qe do ...te lush me "DO U DARE" ? ..lol
Te eci në shi,nje xhiro e vetme në një vend te bukur ( verës), me pelqen shume shiu ne vere, dhe ajo aroma e tokes pas shiut .
A takohena bashke?................lolPostuar mė parė nga Foleja_
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Lezeti i jetes varet tek nje moment i vecante kur ndryshon korenti i ajrit dhe gjen ate qe doni me shume te qendroje tek dera e shtepise, dmth momenti kur kthehet nga puna, pasi ka derdhur plehrat, pasi ka ardhur nga dyqani, etj.. Edhe sikur ta dish oren dhe sekonden kur vjen, elementi i surprizes nuk shuhet kurre -- mua s'me ka ikur akoma ankthi, ndjenja e anticipation... kur me vjen burri nga stani...
Ku ka gje me te kendshme se kjo?![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Per mua kenaqesia e jetes eshte kur ndjehesh i dashuruar.
Ka qene kenaqesi e vecante,e pamundur qe ta shpjegoj.
Ndjehesh me miqesor me optimist.I shikon gjerat ne nje menyre shume njerezore.
Ndersa per keto kenaqesite e perditshme, qe jane rrjeshtuar ne sondazh,ne pergjithesi me pelqejne por disa te tipit te ecesh ne shi etj nuk me duken te kendshme.Do me pelqente te isha diku(ndoshta nga nostalgjia),mes livadhesh ku kalon uje i ftohte kristal ,qe gjarperon mes aheve te larte e del ne livadhe tjera.Mes lajthijave,lisave dhe qershiave.Ne nje nate me hene, i shtrire,ne mes te livadhit,perballe madheron shpati i malit mbushur me ahe qe hera heres degjohen ulerima ujqerish e gure qe shemben nga arinjt.(ju duket cudi po un kam perjetu momente te tilla..
)..e te pij nje cigare mbasi te kem ngrane nje tas me kos deleje qe vetem atje asht origjinal,si djath,qe mund ta presesh me thike
![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Per mua do te ishte: NJe nate dimri me temperature -20, prane oxhakut, duke ngrene geshtenja te pjekura, me nje gote Merlot perpara duke lexuar Lestat. Gjate gjithe kohes jam ne dijeni te kontrastittohte-ngrohte, dhe ndihem e vetkenaqur, jam ne dijeni te zhurmes se valeve te liqenit(pasi kasollja do te jete ne liqen), jam ne dijeni te zhurmes se gureve te shahut qe nje mik i imi ehste duke sjelle. Jam ne dijeni te faktit qe si gjithmone do te humbas, edhe pse gjithmone ai me le te fitoj, jam ne dijeni te prezences se tija dhe mbi te gjitha ne dijeni te qetesise shpirterore qe ndjej ne ato momente.... Ky eshte lezeti i jetes
![]()
hmmmmmm like when its cold and you are inside the house with the fire burning by the fire place and being in bed with this beautifull sexy hot dammmm fine topmodel trying to warm up eachother by having pasion .......( you know what I am talking about :PP)
Krijoni Kontakt