me sinqeritet ....
lumturia nuk eshte dicka fizike qe preket ...ajo vetem ndjehet ...pak a shum si nje ideal ...nuk ekziston "vertete" ska forme , ngjyre , mase etjjjjjjjj
me sinqeritet ....
lumturia nuk eshte dicka fizike qe preket ...ajo vetem ndjehet ...pak a shum si nje ideal ...nuk ekziston "vertete" ska forme , ngjyre , mase etjjjjjjjj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prototype : 23-08-2005 mė 21:11
Ne radhe te pare njehere Lumturia eshte nocion abstrakt, nuk ka forme standarte dhe nuk eshte perkufizim i percaktuar.
Ne fund te fundit ajo qe eshte lumturi per nje person nuk eshte per nje tjeter.
GJithesesi per mua Lumturia as egziston as matet. Te themi se me teper (nese duhet me patjeter ta shprehesh masen) eshte nje shumatore e momenteve te gezueshme meqenese keto te fundit jane me pikatore ne jeten tone te perditshme.
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Me nje Cuba Cigarr!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
hm.. prandaj kubanezet jan te lumtur..
ata hedhin valle ne gojen e ujkut..
e po ta shoc ne harte kuba eshte si nje qefull qe po bėnet gati ta kullufise amerika.. e nofullat e saje jane florida e teksas nju meksiko.. e goja ..gjiri i madh ku derdhet misisipi..
helen e trojes.. e di qe ke bere nje perkufizim te bukur ti..
kur jam e qete shpirterisht, kur nuk ndihem e hidheruar kur cohem ne mengjes dhe dielli me bie mbi floke, kur era me rreh fytyren dhe ndihem e lire....... lumturia ska fund, thjesht perpiqem te jem e lumtur per cdo gje qe kam duke menduar se shume te tjere nuk i kane ato qe kam une.....
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Pėrgjigjja ėshtė e thjesht: familja, shoqėria, aktivitetet e pėlqyera dhe aftėsia pėr te fal.
Gjithė te mirat![]()
All I got in this world is my balls and my word and I don't break either of 'em for nobody!
Per mua ne rradhe te pare eshte familja,shpirt,pastaj paraja!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
ca njerez kenaqen me pak, une nuk kenaqem kurre kerkoj gjithmone me shume nga jeta. kam idene qe lumturi do te thote te jesh mire me shendet e i qete nga truri e shpirti, keto gjera pa diskutim qe kane te bejne dhe me mundimin qe ben per te arritur qellimet ne jete.
Postuar mė parė nga Eros26
Nuk mund te matet lumturia me asgje ne bote sepse eshte unique!!!
Krijoni Kontakt