Ok ti ke bere dicka te ngjashme me MRI, po te kerkosh tani te besh nje SPECT scan a do jete e mundur ne Gjermani a eshte falas kjo ne Gjermani? Me rezonancetomografi ata te kane pare trurin e cila ne baze te kampioneve qe ekzistojne mund te kuptohet dicka e huaj ekziston ne tru.
SPECT scan eshte pjese e Nuclear medicine perdoret per tumor localization dhe surgical planning dhe per qindra aplikacione te tjera. Eshte MRI me precize me te sakte.
Me SPECT scan mund te marresh nje video ose fotografi te aktivitetit te trurit psh kur mendon, kur mundohesh te besh nje veprim aritmetike,kur rri i qete. Po eksperimentrohet jashte mase tani ne SHBA biles dhe ne fushen ushtarake. Kuptohet me sakte ku calon muhabeti. Ti ketu duhet te shikosh ku qendron problemi yt.
Ok me sa lexova une "hunda me eshte bere e ndijshme dhe me thahej shume." uroj te jete e vetmja simptome kjo do te thote dicka nuk funksionon ne sistemin limbic tendin i cili lidhet me aftesine motorike te trurit per te nuhatjet etj.
Provo SPECT scan reading kur fillon merr ere disa lloje aromash dhe SPECT scan do tregoje si eshte aktiviteti i limbic system ne brainwave dhe ne rrjedhjen e gjakut ne ate zone.
Per kete perdoret Aderal ne SHBA por kjo eshte shume pergjithesuese si stimulant per limbic system. Une doktor nuk jam por i kam bere disa laboratore me SPECT scan ne shkolle kur merja klasa per bioengineering. Kete kam degjuar.
Bej SPECT scan.
Krijoni Kontakt