Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 122
    i/e regjistruar Maska e LaTiNo_LoVeR[x]
    Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105

Praktikimi i fesë në Kosovë

Ju lutem kisha kerkuar opinionin tuaj mbi praktikimin e fese ne kosove,dmth sa e praktikoni fene ne perditshmerin tuaj dhe a do kishte jeta juaj kuptim pa fe?
    ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    E urrej fenë

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    E urrej fenë
    Pllugu,

Pyetja nuk ishte e urreni apo e dashuroni fene, por te jepni nje mendim tuajin, per ate se sa praktikohet feja ne Kosove, sidomos pas luftes, kur jemi shume te vetedijshem per propaganden fetare qe behet, qoft nga wehabistet, apo deshmitaret e Jehovait, dhe shoqatave tjera fetare. Si mund te ulet ndikimi i tyre ne Kosove, cka duhet te bej fundja shteti kosovar me kete fenomen te keq, qe eshte duke degjeneruar shoqerine kosovare?
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pllugu,

Pyetja nuk ishte e urreni apo e dashuroni fene, por te jepni nje mendim tuajin, per ate se sa praktikohet feja ne Kosove, sidomos pas luftes, kur jemi shume te vetedijshem per propaganden fetare qe behet, qoft nga wehabistet, apo deshmitaret e Jehovait, dhe shoqatave tjera fetare. Si mund te ulet ndikimi i tyre ne Kosove, cka duhet te bej fundja shteti kosovar me kete fenomen te keq, qe eshte duke degjeneruar shoqerine kosovare?
    Mjafton të logjikojë njeriu se në çfarë fakte mbështeten, e pastaj do ta lërë vetë fenë, do ta braktisë. Mbështeten në logjikë të sëmurë. Për mendimin tim duhet vënë taksa të larta këtyre shoqatave ndërsa atyre më të rrezikshëmeve duhet ndaluar puna.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga LaTiNo_LoVeR[x]
    Ju lutem kisha kerkuar opinionin tuaj mbi praktikimin e fese ne kosove,dmth sa e praktikoni fene ne perditshmerin tuaj dhe a do kishte jeta juaj kuptim pa fe?
    Ne Kosove?Fene?????
    I numron ne gishta ata qe praktikojn fene ne Kosove,,,,,dhe ne fakt kjo eshte gjeja qe me pelqen me se shumti te populli Kosovar

One God
    Anëtarësuar
    08-06-2007
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    6

Mire

Ne Kosov nuk islami nuk zbatohet ashtu siqe kerkohet nga All-llahu. Shumica jane vetem musliman me emer ndonese nuke e zbatojn. Mirpo koheve te fundit sa kam pare kan filluar shume te rije te kthehen ne rrugen e drejt.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mire

--------------------------------------------------------------------------------

Ne Kosov nuk islami nuk zbatohet ashtu siqe kerkohet nga All-llahu. Shumica jane vetem musliman me emer ndonese nuke e zbatojn. Mirpo koheve te fundit sa kam pare kan filluar shume te rije te kthehen ne rrugen e drejt.
    Hahahah
    në rrugën e tallibancav haha
    mi gjue gratë me gurë, mi mytë hahahah
    qashtu kan qef arabët.

Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    ju lutem qe pa ofendime vetem kam kerkuar pergjigjen tuaj lidhur me praktikimin e fese ne kosove,une pervete jam praktikues i fese dhe mendoj se po ta merrnin shqipetaret fene Islame ashtu sic eshte feja Islame do ishte nje popull me me pak probleme shoqerore te cilat jan bartur ne kosove nga pernedimi si p.sh droga,homoseksualizmi,satanizmi gjera qe jan degjeneruese per shoqerin tone une mendoj se keto jan degjenerim e jo feja Islame e cila thirr per te mire dhe ndalon nga e keqja kaq kisha tung

Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga E*m*A
    Ne Kosove?Fene?????
    I numron ne gishta ata qe praktikojn fene ne Kosove,,,,,dhe ne fakt kjo eshte gjeja qe me pelqen me se shumti te populli Kosovar
    dita dites ka filluar me hapa serioz te perhapet feja Islame ne kosove,ndersa ne amerike me sa kam degjuar une 40 vet ne dite ne konvertohen ne musliman kaq kisha tung

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Feja islame ne Kosove prakikohet jo ne menyre shume te kenaqshme por shpresoj s eme kalimin e kohes,praktikimi i saj do te dendesohet.Ka shume te rinje qe ekane perqafuar fene dhe ate jo per shkak te ndikimit te rrymave te ndryshme propogandistike por ngase jane udhezuar nga Allahu.I qofshin fale Alllahut dhe na dergofte te gjitheve ne rruge te drejte.
    ArsGothicë

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •