Ju lutem kisha kerkuar opinionin tuaj mbi praktikimin e fese ne kosove,dmth sa e praktikoni fene ne perditshmerin tuaj dhe a do kishte jeta juaj kuptim pa fe?
Ju lutem kisha kerkuar opinionin tuaj mbi praktikimin e fese ne kosove,dmth sa e praktikoni fene ne perditshmerin tuaj dhe a do kishte jeta juaj kuptim pa fe?
ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.
Pllugu,Postuar më parë nga pllugu
Pyetja nuk ishte e urreni apo e dashuroni fene, por te jepni nje mendim tuajin, per ate se sa praktikohet feja ne Kosove, sidomos pas luftes, kur jemi shume te vetedijshem per propaganden fetare qe behet, qoft nga wehabistet, apo deshmitaret e Jehovait, dhe shoqatave tjera fetare. Si mund te ulet ndikimi i tyre ne Kosove, cka duhet te bej fundja shteti kosovar me kete fenomen te keq, qe eshte duke degjeneruar shoqerine kosovare?
My silence doesn't mean I am gone!
Mjafton të logjikojë njeriu se në çfarë fakte mbështeten, e pastaj do ta lërë vetë fenë, do ta braktisë. Mbështeten në logjikë të sëmurë. Për mendimin tim duhet vënë taksa të larta këtyre shoqatave ndërsa atyre më të rrezikshëmeve duhet ndaluar puna.Pllugu,
Pyetja nuk ishte e urreni apo e dashuroni fene, por te jepni nje mendim tuajin, per ate se sa praktikohet feja ne Kosove, sidomos pas luftes, kur jemi shume te vetedijshem per propaganden fetare qe behet, qoft nga wehabistet, apo deshmitaret e Jehovait, dhe shoqatave tjera fetare. Si mund te ulet ndikimi i tyre ne Kosove, cka duhet te bej fundja shteti kosovar me kete fenomen te keq, qe eshte duke degjeneruar shoqerine kosovare?
Ne Kosove?Fene?????Postuar më parë nga LaTiNo_LoVeR[x]
I numron ne gishta ata qe praktikojn fene ne Kosove,,,,,dhe ne fakt kjo eshte gjeja qe me pelqen me se shumti te populli Kosovar![]()
Ne Kosov nuk islami nuk zbatohet ashtu siqe kerkohet nga All-llahu. Shumica jane vetem musliman me emer ndonese nuke e zbatojn. Mirpo koheve te fundit sa kam pare kan filluar shume te rije te kthehen ne rrugen e drejt.
HahahahMire
--------------------------------------------------------------------------------
Ne Kosov nuk islami nuk zbatohet ashtu siqe kerkohet nga All-llahu. Shumica jane vetem musliman me emer ndonese nuke e zbatojn. Mirpo koheve te fundit sa kam pare kan filluar shume te rije te kthehen ne rrugen e drejt.
në rrugën e tallibancav haha
mi gjue gratë me gurë, mi mytë hahahah
qashtu kan qef arabët.
ju lutem qe pa ofendime vetem kam kerkuar pergjigjen tuaj lidhur me praktikimin e fese ne kosove,une pervete jam praktikues i fese dhe mendoj se po ta merrnin shqipetaret fene Islame ashtu sic eshte feja Islame do ishte nje popull me me pak probleme shoqerore te cilat jan bartur ne kosove nga pernedimi si p.sh droga,homoseksualizmi,satanizmi gjera qe jan degjeneruese per shoqerin tone une mendoj se keto jan degjenerim e jo feja Islame e cila thirr per te mire dhe ndalon nga e keqja kaq kisha tung
dita dites ka filluar me hapa serioz te perhapet feja Islame ne kosove,ndersa ne amerike me sa kam degjuar une 40 vet ne dite ne konvertohen ne musliman kaq kisha tungPostuar më parë nga E*m*A
Feja islame ne Kosove prakikohet jo ne menyre shume te kenaqshme por shpresoj s eme kalimin e kohes,praktikimi i saj do te dendesohet.Ka shume te rinje qe ekane perqafuar fene dhe ate jo per shkak te ndikimit te rrymave te ndryshme propogandistike por ngase jane udhezuar nga Allahu.I qofshin fale Alllahut dhe na dergofte te gjitheve ne rruge te drejte.
ArsGothicë
Krijoni Kontakt