Une per vehten time e urrej vetmine dhe nuk dua asnjehere te jem vetem.
Ndoshta nuk flas me ata qe i kam prane, por dua ta ndjej se e kam dike ne dhome me mua, pa le te jete ai edhe nje minush i vogel.....!!!!!
Une per vehten time e urrej vetmine dhe nuk dua asnjehere te jem vetem.
Ndoshta nuk flas me ata qe i kam prane, por dua ta ndjej se e kam dike ne dhome me mua, pa le te jete ai edhe nje minush i vogel.....!!!!!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Vetmia..E etur..
Ne.. shpirtra qe vrapojme per ti shpetuar ose endemi te pafuqishem me ngushllimin se here here duhet..
A nuk mjafon kjo vetmia e pashqitshme e te qenit mes njerzve e te ndjerit "pafundsisht" vetem?!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Shume poetike kjo "Kacurrelse", vazhdoje me mire si subjekt tek letersia ...Postuar mė parė nga marsela
P.s thanks per rep dhe leximin...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Vetmia.... evidence e gjendjes qe ajo shkakton ne jeten e gjithesecilit eshte KOHA.
Sa me shume kohe te zgjase ajo aq me e ndjeshme eshte influenca e saj.
Dua te them se ne fillimet e saj Vetmia shkakton nje ndjesi te kendeshme qetesie relaksimi si dhe meditimi me veten (per sa kohe kjo eshte e nevojshme).
Por me pas kur kjo Vetmi vazhdon per nje kohe te gjate eshte e pasuportushme sepse cdokush ka nevoj per komunikim, shkembim mardheniesh dhe informacioni per tu ndier i gjalle, i dobishem, pranishem dhe aktiv ne shoqeri e sidomos ne jeten e vete...
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
kush di te jetoje vetem di te jetoje dhe me te tjere..e anasjellta rralle eshte e vertete... vetem keni ardhur ne kete bote, pse tmerroheni atehere
vetmia, thote nje poet shume i njohur nga burundi, eshte si femra pa mish, ne drite te tmerron, ama ne erresire....hehehe
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Wiiiilsonnn...Postuar mė parė nga Helena78
![]()
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
E domosdoshme me raste, e padurushme pergjithmone, pjese e jetes se perditshme.
Mjafton te gjesh paqe me veteveten qofsh ne vetmi apo ne nje rreth me te gjere. Zgjedhje personale e cdo individi...kush jemi ne te gjykojme per mire apo per keq vetmine e dikujt?
The person that knows "how" will always have a job. The person who knows "why" will always be his boss.
Ju lexoj me endje miqte e mi, ngazellehem tek shoh ende djem e vajza te reja plot bote ne shpirtin e tyre, por le ti kthehem serish kesaj teme qe shpeshhere me fut ne trishtim.
Ehh vetmia: E kush e provoi kete opsion dhe nuk hapi cdo skute te shpirtit te tij. Here here vetmia fal amshim deri ne delir e here here ajo eshte nje armike e perkryer deri ne veteshkaterrim por vlen te jetohet vlen, sepse vetem keshtu njeriu meson dy nder vlerat e jetes Ligesine dhe Miresine. Eshte pikerisht vetmia libri i pa-shfletuar i shpirtit qe i hap udhe miresise ose ligesise se pafund qe buron ne genet e gjithkujt.
Pak kujt ja uroj vetmine per kohe te gjate, por shume i uroj gjithkujt ta provoje.
Dito.
e urrej vetmine , e kam provuar vet se ashtu erdhen rrethanat, dhe eshte gjeja me e hidhur.... vetmia te egerson , te tjeterson si njeri, te ben te kalosh ne depresion...
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
e dua vetmine (here pas here), e kam provuar vete edhe pse nuk ishin rrethanat, dhe eshte gjeja me e bukur.... vetmia te zbut, te ben te jesh vetvetja, te jesh i qetePostuar mė parė nga bija_e_detit
![]()
Krijoni Kontakt