Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 102
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    pergjigjen me te bukur dhe me te plote (gjithnje subjektive) mund ta japi ajo femer qe e ka patur prane nje mashkull te tille!

besoj se ai qe eshte ne dashuri, nuk ka aq kohe sa te studioje sjelljet e veta. prandaj edhe shpesh here ju referohen ketyre njerzve si te shkare...

Kur nje mashkull te ben pjes te jetes dhe ardhmes ti. Kur eshte krenar te prezantoj tek familja...jo vetem tek prindrit por tek i gjith fisi dhe shoqeria dhe koleget e punes. Kur te gjith njerezit/shoqeria e ti te din emrin sepse ai nuk harron ta permendi as nje here Eshte bere me konfident nga ca ishte dhe beson me shume ne vetvete. Me ka bere njeriun me te rendesishem ne jeten e ti ne kte moment dhe nuk e ben te veshtire qe un ta kuptoj kte gje. Po sakrifikon per mua. Me ka treguar anen e ti me te dobed. Eshte njeri i rrespektuar ne shoqeri dhe serioz, por me mua eshte si femi Ka qare para meje dhe me ka puthur/fshire lotet sa here kam qare un. Nuk ka frike te me japi gjithcka dhe te me bej te kuptoj qe pa mua do shkaterrohet sepse me ka besim. E di qe une nuk do ta lendoj. Sepse te gjitha ato qe me ka bere ai ne jeten e tij, e kam bere dhe un ne te timen. Ai eshte e ardhmja ime!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Kur nje mashkull bie ne dashuri,tek ai ndodhin gjera te cuditshme qe nuk i shpjegon dot.Nje mashkull ndryshon shume kur bie ne dashuri.Peshperit emrin e saj,flet me zerin e saj,fle me syt e saj dhe zgjohesh me mengjesin e saj.Dashuria eshte ajo qe ne nje cast te vetem te ngjall edhe te vdes.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    behet budalla fare kur dashurohet nji mashkull
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Si thoshte një shok i imi; ju hipin skijave
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Pse vetem meshkujt ndryshojne kur bien ne dashuri ?
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Post ncncncnc

Citim Postuar më parë nga Kërçovare1 Lexo Postimin
    Kjo eshte pyetje shume e rende per djemte. Ata s'kane qejf te flasim per ndenjat e tyre... "S'bie macja ne shpine" lol
    Hajde djema na shkruani dicka...
    Ok do permend une disa veti ketu qe kam pare te djemve "te dashuruar" dhe pastaj me permiresoni apo shtoni dic me teper ju te tjeret...
    Eshte veshtire te kuptosh nje mashkull valle eshte i dashuruar meqe ne te shumten e rasteve ata mund te pretendojne sikur jane te dashuruar me ty vetem te shohin reagimin tend. Pra une mendoj qe fjalet e tyre mund te jene mashtruese ndonjehere keshtu qe me mire eshte te bazohesh ne veprat e tyre. Psh. te merr ne telefon shpesh apo ti kthen telefonatat/ pergjigjet menjehere, te drejtohet kur ka ndonje hall, te flet per ardhmerine ne te cilen te perfshin edhe ty, i mban mend gjerat qe ke qejf ti dhe i ben per ty etj...
    Sa palidhje flisni naiher ju gocat...menoni se vetem ju jetoni, vetem ju merrni fryme, vetem ju dashuroni , vetem ju enderroni! Jo lale se sjeni vetem ju...ene ne enderrojm naten ene ne lumturohena nga dashuria, na shtohet jeta nga ajo por edhe e vujm dhe ne sic e vuni ju ! Mos menoni se vetem ju jeni qenie te gjalla se jemi dhe ne...ne nuk jemi prej DRUNI as prej hekri , shpirt kena edhe ne !

Ca ndodh me nje mashkull kur bie ne dashuri ??

Ajo qe ndodh me nje femer kur bie ne dashuri. Nuk ka ndryshim fare...ka meshkuj te ndjeshem ashtu sic ka dhe femra te ndjeshme...ka meshkujt te brishte...te forte ...mashtrusa sic ka dhe femra mashtruse.
    Pra te kjo teme sma do menia se ka dallime ne gjini...ka dallime ne tipe !

PS. Per te gjitha gocat : Mos shifni ngjyren e syve te nje mashkull shihni pasqyrimin tuaj te bebja e tij e syrit. Mos shifni sa muskuj ka nje mashkull shifni forcen e shpirtit me te cilen ai mund tju shtrengoj kur ju jeni te merzitura.Mos shifni llafet e bukra tek nje mashkull , shifni sa bukur ai ben nje perpjekje tu lumturoj me ato fjale. Mos e shifni nje mashkull nga veshja...mundohuni ta perfytyroni ashtu si doni ju ..sepse ajo seshte veshja e tij , ai ka lindrush zhveshur...!
    Mundohuni te shifni pak pertej asaj qe duket dhe do arrini te gjeni ate qe doni tek shumica e meshkujve !
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar LlaCiPaCi për postimin:

eagle7 (06-04-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2007
    Postime
    107
    cfare ndodh kur nje djal bie ne dashuri?
    iamgjinoj e njejta gje qe ndodh me femren ..ska ndonje ndrryshim..i ikin mend....

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    [QUOTE= Psh. te merr ne telefon shpesh apo ti kthen telefonatat/ pergjigjet menjehere, te drejtohet kur ka ndonje hall, te flet per ardhmerine ne te cilen te perfshin edhe ty, i mban mend gjerat qe ke qejf ti dhe i ben per ty etj...[/QUOTE]

po keto gjera qe thua ti i bejne edhe meshkuj kur duan te te bejne per vete...kjo sdo te thote domosdoshmerisht qe jane te dashuruar....

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Për: C'farë ndodh me një mashkull kur bie në dashuri?

I dalin briret kur bien ne dashuri
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Për: C'farë ndodh me një mashkull kur bie në dashuri?

E ça do ndodhi,e shumta do ta mari vesh qe ka rene ne dashuri. Meshkujt jane qénie te thjeshta,po ja tha njeri qe kan rene ne dashuri,mire, po nuk ja tha njeri, vazhdojn si me perpara : "Nuk kam gjet dashurin e vertet se nuk jom martu akoma" .

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar SERAFIM DILO për postimin:

Busy Girl (02-04-2015)

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  3. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  4. Shtome Dashuri
    Nga Acid_Burn në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-12-2004, 02:37
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •