pergjigjen me te bukur dhe me te plote (gjithnje subjektive) mund ta japi ajo femer qe e ka patur prane nje mashkull te tille!
besoj se ai qe eshte ne dashuri, nuk ka aq kohe sa te studioje sjelljet e veta. prandaj edhe shpesh here ju referohen ketyre njerzve si te shkare...
Kur nje mashkull te ben pjes te jetes dhe ardhmes ti. Kur eshte krenar te prezantoj tek familja...jo vetem tek prindrit por tek i gjith fisi dhe shoqeria dhe koleget e punes. Kur te gjith njerezit/shoqeria e ti te din emrin sepse ai nuk harron ta permendi as nje hereEshte bere me konfident nga ca ishte dhe beson me shume ne vetvete. Me ka bere njeriun me te rendesishem ne jeten e ti ne kte moment dhe nuk e ben te veshtire qe un ta kuptoj kte gje. Po sakrifikon per mua. Me ka treguar anen e ti me te dobed. Eshte njeri i rrespektuar ne shoqeri dhe serioz, por me mua eshte si femi
Ka qare para meje dhe me ka puthur/fshire lotet sa here kam qare un. Nuk ka frike te me japi gjithcka dhe te me bej te kuptoj qe pa mua do shkaterrohet sepse me ka besim. E di qe une nuk do ta lendoj. Sepse te gjitha ato qe me ka bere ai ne jeten e tij, e kam bere dhe un ne te timen. Ai eshte e ardhmja ime!
![]()
Krijoni Kontakt