3-0. Klose qeka terbu fare sot. lol
3-0. Klose qeka terbu fare sot. lol
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Edhe pse i kam inat Deutschatprap ju uroj fitoren
E meritut sot![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Auswärtssieg zu Hause!
Mu be qejfi që shënoi Özil. (:
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Loje shume e bukur u be ,ama gjermanise ti rroje portieri turk. Me rrote se ai portier nuk kam pare ndonjehere....habitem si e mban turqia ate portier......turqia ka nja 10 vjet qe eshte shume e mire ne mesfushe e ne sulm , por mbrojtjen e kane koooot fare , perhera.
ata sulmonin sikur po luanin ne turqi , por sishin finalizues . ndersa gjermania nga ana tjeter ishin klinikal ne kulm. perhere e kane pase kete gje
loje e bukur...urime gjermaneve , edhe pse e pelqej shume ate ekipin turk.
po te kene nje tranjer tamam ata , edhe nje mbrojtje te mire , mund te behen ekip shume i forte.
plus kane problem si te mbledhin turqit qe jetojne ne shtete te tjera. ozili u iku nga dora kot , plus edhe nja ca ne belgjike e zvicer.
Um gottes willPostuar më parë nga ;2888567
Ashtu eshte,gjat gjith ndeshjes i kan fishkëlly![]()
Nacht![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Klose eshte Mr PIKEPYETJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pikës i ke rënë! Ku do gjejë Turqia ndonjëherë trajner më të mirë se G. Hiddink, i cili jo vetëm që mundohet të bëj një ekip të fort dhe kompakt, po zbulon dhe talente. Mund të shikohet fare mirë ecuria e Koresë, Australisë, Rusisë dhe së fundmi ajo e Turqis. Mundohet të zhvillojë një lojë racionale dhe me plot talente në fushë, është trajner gjenial, nuk mund të vijn shpesh trajner të tillë në botën e futbollit.
If you are first you are first. If you are second, you are nothing.
Krijoni Kontakt