Close
Faqja 124 prej 140 FillimFillim ... 2474114122123124125126134 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,231 deri 1,240 prej 1397
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Fitoren e Gjermanisë e prisja por jo kaq të thellë. Argjentina ka lojtarë të mirë, po asaj i duhet edhe një trajner i mirë. Maradona nuk bën për trajner.

Me Spanjën duhet pasur shumë kujdes se ndonjëherë vështirësia më e madhe vjen atëherë kur nuk e pret, po unë besoj se edhe Spanja do të kalohet dhe në finale do të dalin Gjermania dhe Holanda.

Përshëndes të gjithë tifozët e skuadrës së panzerave me këtë këngë që i kushtohet Florian Geyerit (1490-1525). Videoja nuk është e saj, por unë e solla se më pëlqen muzika e kësaj kënge.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nuk mendoj se krejt "faji" per fitoren e Gjermanise ishte Maradona.Ne lojerat e fundit dhe posaqerisht ne lojen e sotme edhe po ti fuste edhe lojtaret rezerve ne fushe sdo i benin pune Maradones.Ashtu edhe me Angline ishte.Thjeshte gjemanet po tregohen superior ndaj ekipeve "favorite" qe na dukeshin ne fillim te kampionatit.
    Nuk ishte pse Argjentinasit jane lojtare te dobet,por gjermanet jane teper te forte,kete edhe po e tregojne.Te gjithe perfekt duke kryer punen dhe lojen ekipore ashtu si duhet.
    Nese vazhdon keshtu te luaj Gjermania me siguri lojerat e ardhshme te PlayStation do marrin model lojen e Gjermaneve

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125

Talking

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin

...Ai Bastan Zhvajnshtajger alamet lojtari yll.

Dhe ishalla fitoni ene me Spanjen me te njejtin rezultat ene me te njejten loje..

Ok eshte lojtar yll...... po nje pyetje kisha une... qe kur me Gjermanine ti??? Apo iku e preferuara edhe zevendesohet....lol
    Nejse,me Spanjen do e ket te veshtire,ke per ta pare. PS:Sido qe te dalin,do ken pune me Hollanden,aty po s'ka...fitore absolute e Tulipaneve qe i kam si shpirt (hihihi)
    Meqe ra fjala,urime per fitoren Gjermaneve, loja ishte e mrekullueshme, s'u lane hapesire Argjentinasve te cilet e humben fare para mbrojtjes se mahnitshme dhe kompakte (plus dhe ai Maradona ia futi icik kot me zgjedhjen e lojtareve lol)
    Ndryshuar për herë të fundit nga kitty_ket : 03-07-2010 më 19:26
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Ky rob po e mban Gjermanine mbi shpatulla

Welt Meister 2014

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ja se çfarë shkruajnë gazetat evropiane. Gjynah Messi paska qajt haha

Spiegel (Deutschland): „Schweinsteigers Gala-Auftritt lässt Deutschland vom Titel träumen“

Bild (Deutschland): „Schland Gottes! Wir sind so stolz auf Euch. Ihr seid Wahnsinn!“

Der Standard (Österreich): „'Schland' im siebten Himmel. Die Deutschen werfen argentinische Träume über den Haufen. Mit 4:0 wurden Maradonas Gauchos in die Heimat geschickt.“

Blick (Schweiz): „4:0 gegen Argentinien: Deutschland ballert alle weg! Deutschland ist bei dieser WM nicht zu stoppen! Die clevere Löw-Truppe gewinnt diskussionslos gegen Argentinien mit 4:0 und zieht überlegen in das WM-Halbfinale ein.“

De Telegraaf (Niederlande): „Deutschland erniedrigt Argentinien. Rache gegen Maradona. Messi ließ in der Kabine seinen Tränen freien Lauf“

Algemeen Dagblad (Niederlande): „Deutschland mit Galavorstellung vorbei an Argentinien“

La Gazzetta dello Sport (Italien): „Spektakel Deutschland - erniedrigtes Argentinien“

BBC (England): „Argentinien von schonungslosen Deutschen vermöbelt! Miroslav Klose trifft doppelt und klettert auf Platz zwei der ewigen WM-Torschützenliste.“

Independent (England): „Deutschland demoliert Argentinien, um Platz im Halbfinale zu nehmen. Deutschland verhexte Argentinien mit einem brillanten Viertelfinalauftritt.“

Sky Sports (England): „Deutschland beendet Diegos Traum“

The Sun (England): „Nicht einmal knapp (Not even Klose)“

AS (Spanien): „Deutschland erteilt Maradona eine Lektion“

Marca (Spanien): „Maradonas Argentinien gedemütigt“

NTV Spor (Türkei): „Die Deutschen ganz locker: Das vorgezogene Finale gewinnt Deutschland!“

Fotomac (Türkei): „Dramatisches Ende! Messi ist raus, Mesut macht weiter“

Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 04-07-2010 më 03:12
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ja dhe ne versionin shqip disa:

Reagimet e mediave pas Argjentinë-Gjermani

Pas çerekfinales Argjentinë-Gjermani, ku evropianët ia dhënë Diego Maradonas një leksion se si luhet futbolli, reagimet e mediave botërore ishin nga më të ndryshmet.

Fillojmë nga gazeta argjentinase Clarin, që në titull shkroi: “Argjentina u poshtërua nga Gjermania”. Terra.es, një medium tjetër, u shpreh për këtë disfatë në titullin e saj me fjalët: “Gjermania ia mbylli gojën Maradonas”.

Sportivja madrilene, Marca, e titulloi disfatën si “Argjentina e Maradonas, e poshtëruar”, ndërsa AS nga ana tjetër shkroi në hapje të raportit mbi ndeshjen: “Gjermania i dha një leksion Maradonas”.

Mediat gjermane nuk patën fjalë se si ta përshkruajnë këtë fitore fantastike, duke u shprehur me nota të mëdha lëvdate. Gazeta më prestigjioze gjermane, Bild, në ballinë të ‘versionit online’, ka vendosur një titull me shkronja të mëdha në të cilin shkruan “Ne jemi aq krenarë në ju! Ju jeni të paparë!”. Gazeta më e madhe sportive gjermane, Kicker, e përshkroi kualifikimin si fantastik, ndërsa në titull shkroi “Jubliari Klose, ia humb shkëlqimin Argjentinës”.

Sky Sports e nisi raportin e saj për eliminimin e Argjentinës me fjalët “Gjermania i jep fund ëndrrës së Maradonas”.

Siç shihet dhe nga reagimi i mediave, kryesisht vëmendja e tyre u përqendrua në fjalët e Diego Armando Maradonas, që para ndeshjes ishte i sigurt në fitore, kurse në ndeshje pësoi debaklin më të madh të jetës së tij. /Telegrafi/

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ne dy ndeshjet : Brazil-Holand dhe Argentin-Gjermani, vendosi tradita dhe historia ndermjet ndeshjeve direkte.

Brazili humbi perball holandes sepse iu frigesohej para ndeshjes. Te gjitha legjendat braziliane kishin deklaruar se holanda ka per te qen penges serioze, keshtu qe ky presion psikik u reflektu edhe ne fush qe edhe humbi ndehsjen brazili.

Poashtu edhe argentina ka vepru njejt, argentinaa eshte mposht para ndeshjes psiqikisht dhe kur filloj ndeshja vetem se eshte zbatu ajo ndjenje. Dihet tradita pozitive e gjermanis kunder argentines ne te kaluaren.

Ndersa nje fakt interesant : Gjermania fitoi fal mbrojtjeve te dobeta te kundershtareve, mundi anglin me nje John Terry i cili ne te 4 golat nuk ishte ne mbrojtje, mundi argentinen me demikelis i cili poashtu ishte out ne te 4 golat e pesuara.

Ndersa me spanjen do ta kete ndryshe, sepse spanjollet perpos qe mund ta mundin me tradite (sa i perket ndeshjeve direkte) mund ta mposhtin me mesfush dhe mbrojtje te fort, gjermanin.

Keshtu qe gjermania do ta kete nje mission imposible ndaj spanjes per shum arsye.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Studento nji arsye pse Gjermania do e palloje Spanjen si arabt Andaluzin.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Në një pyetje se kush është lojtari i duhur që të zëvendësoja Müller 63% thonë Toni Kroos. Po ju çfarë mendoni?

Wer soll Müller gegen Spanien ersetzen?
    Toni Kroos 63.7%
    Piotr Trochowski 7.9%
    Marko Marin 26.2%
    Ein anderer 2.2%

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Marco Marin, thjeshte se eshte Winger i mirefillte. Kroos eshte atacking midfield nuk luan dot ne krah.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •