Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
URIME!
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Gjermania shkel Argjentinën
Gjermania ka depërtuar për në gjysmëfinale të Kupës së Botës pasi shkeli kombëtaren e Argjentinës në çerekfinalen e zhvilluar në stadiumin Green Point në Cape Town.
Të zgjedhurit e trajnerit Joachim Low bënë një paraqitje shumë solide për të shënuar plot katër gola, tre prej të cilëve në pjesën e dytë të ndeshjes.
Gjermanët kaluan në epërsi që në minutën e tretë, kur Thomas Muller shënoi me kokë pas një harkimi nga gjuajtja e lirë e Bastian Schweinsteiger. Miroslav Klose shënoi dy gola në pjesën e dytë, për të futur në sandviç golin e parë në gara ndërkombëtare të Arne Friedrich.
Gjermania tash llogaritet si favorite për të fituar titullit e kampionit të Botës, pasi pas ndeshjes së kaluar kur shkatërroi edhe një favorit tjetër, Anglinë, me rezultat 4-1, tash bëri një paraqitje edhe më impresive për të deklasuar ekipin e trajnerit Diego Maradona.
Jacko hiqe nga aty argjentinen edhe maradonen. :P
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Cfare parashikimi qe ke bere o Force Intruder!!!!Postuar më parë nga Force Intruder
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
urime jam i veshur komplet si deutch
shalline kam te bayernit do e kalli austrine
JO SEKS PARA MARTESE
[QUOTE=Force-Intruder;2779128]4 Gola prape Gjermania sot!!!!!!!
si e paske gojen.....pikes i ke ra bravo
Urime Deutschland
FINALE......FINALE.....FINALE
Non mollare mai !!!!
Bravo e meritojne =) Qe ne fillim te ktij boterori i vetmi ekip qe m'ka mahnit me lojen e saj ka qen Gjermania.
Maradona kishte dhan i intervist para neshjes, kishte fol per fitoren e Gjermanit 4-1 me Anglin, tha qe Gjermania kishte gjet i kal te coft dhe ka perfitu nga rasti tu e shyt ne gola ... sa komik ky Djego
Ishalla Holland-Gjermani ne finale hUhU!
Ishalla² fito Hollanda finalen![]()
D'Oh!
Panzerat te papermbajtshem!!!!!
Shume per faj te Maradones, por shume me teper per meriten e vet.......Schweisteiger njeriu plus i Gjermanise.......teper i madh ne kete boteror........
Le te shpresojme ne nje finale evropiane.....e pastaj le te fitoje me i forti......
F.I.Po çfare dreqin ke honger, mer te hongert e mira ty.......![]()
Jarigas
Më kënaqi shpirtin, Gjermania deri më tani ka pasur kundërshtarët më të fortë përball dhe po i kalon dhe i nëpërkëmb një nga një. Spanja e ka radhën ose mos gaboj Paraguaj? lol.
Sui generis
Krijoni Kontakt