Close
Faqja 96 prej 140 FillimFillim ... 46869495969798106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1397
    Keta kompetentat e futbollit qe po benin ca komente pocaqi harrojne qe Gjermania luajti pjesen me te madhe te lojes me 10 lojtare dhe po te mos kishte humbur penalltine Podolksi sot do e hiqte zvarre Serbine. I denoi ai zhulci me te kuqen e megjithate luajten si te ishin me 11. Atyre breshkaxhinve qe desh i perdhunoi Paraguaji, mos ferkojne barkun se ka akoma ndeshje per te bere. Sjemi ekip balerinash po panzeresh. Ja keshtu...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Kjo nuk është Gjermania e vërtetë por Gjermania e cunguar nga kartonët e albititrit. Në 15 minutat e para u dhanë 5 kartona të verdhë për faulla që 90% arbitrave të tjerë as që i japin, bile as kokën se kthejnë. Dalja e Kloses e kushtëzoi Gjermaninë që luajti për 60 minuta me 10 lojtarë kundrejt një ekipi që gjatë eleminatoreve ka treguar një nga mbrojtjet më të forta të botës.

Edhe pse me 10 lojtarë gjermanët humbën një rast të artë në minutën e 46 të p. parë (shtylla e Khediras), edhe pjesa e dytë nisi shumë mirë por Podolski humbi dy raste të pastra. Rasti i penalltisë pse nuk u dha karton i kuq për Vidic? S'kam parë ndonjëherë ndonjë mbrojtës që të kërcejë për top me krahë hapur si flutur, këta serbët e paskan qejf t'i ndërpresin aksionet me dorë. Podolski pastaj gjuan penalltinë si amator, si me qenë lojtar i Gramozit.

Mgjth kam besim te Gjermania, ndeshjen e fundit e ka me Ganën, fitorja duhet patjetër dhe vendin e parë e kemi të siguruar me anë të golavarazhit.

Forca Argjentina!
    Forca Gjermania!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 18-06-2010 më 09:46
    Life's too short to remove USB safely.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Me qudit diqka ne lidhje me zevendesimet qe i bejne disa trajner, jan skandaloz. Zevendesimi behet per te bere ndryshime pozitive ne loj dhe jo per ndryshime negative ne loj!!

Gjermania si largoi mullerin dhe ozylin nga loja, humbi edhe ritmin te cilin e kishte shum te bukur.

Ndersa ky kampionat ishte tamam i vuvuzelave sepse edhe lojrat po zhvillohen nen ritmin e vuvuzelave, thjesht nuk ka mbetur te shikohet ndonje loj, pasi qe shum po taktizohet dhe me mbrojtje.

Ne nje loj ku vetem rezultati kerkohet me mire eshte te shikohet ky rezultat nga livescore se sa te humbet kohe duke pritur 90 minuta
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 18-06-2010 më 09:50
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Darius , ky eshte kampionat boteror dhe komentet e tifozeve le te lejohen kudo them une......nuk eshte nevoja te besh xhelatin se per po debatohet dreqin e mori....nje nder lezetet e futbollit jane debatet e nxehta mbas ndeshjeve apo para tyre .
    Smth ti mund te thuash po nuk behet gjerat sipas qejfit. Ka teme tjeter ku mund te diskutohet per ndeshjet ne pergjithesi. Kjo teme ketu eshte vetem per tifozat gjermane. Nuk i kam bere une rregullat, thjesht i zbatoj dhe kur i zbatoj une, ti dhe te tjeret duhet ti zbatoni po njesoj.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ka qen një ndeshje shumë e mirë dhe e fort .. meqe unë jetoj në Gjermani besoj që Mikeli s'do ma fshij postimin.

Loja ka qen shumë e fort , dhe dhurata që ju dha për penallti dhe disa raste që i humbi Podolski i kushtuan shumë Gjermanis. Nqs vërtet nga penalltia kishte bërë goal ai polaku atëherë Gjermania e kishte fitoren në xhep 100% por humbi dhe ritmi dhe norvozismi në fush pas humbjes së penalltis.

Shpresoj që në ndeshjen me Ghanen të fitojn(m) sepse është mëkat me u eliminu Gjermania që në ruandin e parë.

Po ashtu ai Spanjolli ja ka mbajt anën më shumë ka Srbia si cdo Spanjoll tjetër pffffff..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Miroslav Klose, Lukas Podolski dhe Arne Friedrich nuk meritojnë grumbullimin në 32-she, e jo më formacionin titullar. Dy të parët karakterizohen nga paraqitje skandaloze këtë sezon, duke shënuar të dy së bashku 5 gola, ndërsa Friedrich përfunoi në kategori të dytë me Herthën e Berlinit. Filozofia që vrapon pas emrave dhe jo pas formës, është e destinuar kurdoherë të dështojë. Nga ana tjetër kemi një Stefan Kiessling që ngroh stolin, megjithëse ka shënuar 21 gola me Bayer Leverkusen, ku preferohet Gomez si zëvëndësues, me paraqitjet e tij dështake si në kampionat, gjithashtu dhe me kombëtaren, dhe një Kevin Kuranyi që shijon botërorin nga shtëpia me 18 golat që shënoi sivjet për Schalke 04.

Gjithashtu nuk mund ti besohet një përgjegjësi e madhe si botërori dy 20 vjeçarëve Muller dhe Badstuber. Gjermania e sajuar në këtë mënyrë, mund të thyejë skuadra amatore si Australia, por has pengesa serioze kur përballet me një kundërshtar sado pak të konsoliduar, megjithëse serbët qëndrojnë lart në këtë aspekt.
    relata refero

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    sot nuk ishte dita e Pudolskit....referi ishte ne anen e shkive ....

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    ufaaaaaaaaaaaa sa inat me erdhi
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Miroslav Klose, Lukas Podolski dhe Arne Friedrich nuk meritojnë grumbullimin në 32-she, e jo më formacionin titullar. Dy të parët karakterizohen nga paraqitje skandaloze këtë sezon, duke shënuar të dy së bashku 5 gola, ndërsa Friedrich përfunoi në kategori të dytë me Herthën e Berlinit. Filozofia që vrapon pas emrave dhe jo pas formës, është e destinuar kurdoherë të dështojë. Nga ana tjetër kemi një Stefan Kiessling që ngroh stolin, megjithëse ka shënuar 21 gola me Bayer Leverkusen, ku preferohet Gomez si zëvëndësues, me paraqitjet e tij dështake si në kampionat, gjithashtu dhe me kombëtaren, dhe një Kevin Kuranyi që shijon botërorin nga shtëpia me 18 golat që shënoi sivjet për Schalke 04.

Gjithashtu nuk mund ti besohet një përgjegjësi e madhe si botërori dy 20 vjeçarëve Muller dhe Badstuber. Gjermania e sajuar në këtë mënyrë, mund të thyejë skuadra amatore si Australia, por has pengesa serioze kur përballet me një kundërshtar sado pak të konsoliduar, megjithëse serbët qëndrojnë lart në këtë aspekt.
    S'kishte ça të bënte Gjermania me atë albitër plehrë! Dy janë shkaqet e humbjes së sotme: 1) Albitri, mos të kishte nxjerr kartona të verdh albitri që në sekondë të parë do ishte zhvilluar ndryshe loja 2) Podolski që humb penalltinë dhe 2-3 raste të pastra (e qit jashtë). Se marr vesh pse nuk e gjujti Shvarcshtajger??

p.s. Mesa duket sot qenka dita e albitrave, edhe SHBA-së u anullun një gol të rregullt (pas asnjë arsye!)
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    shpresojme ne ndeshjet e rradhes ..,

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •