fatkeqsisht lozin ne nji ore me shqipni-irland
a din ndokush ndonje link per ndeshjen Gjermani vs Argjentin ?
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Adler qenka tërheq nga WM, pas ati lëndimit qe pësoi para pak jave ka then qe ka dhimbje.
Unë them qe Neuer te behet Nummer 1.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Rost eshte portier i mire ne HSV ama te luaj për Gjermaninë s'bën!
7 nga 27 lojtare qe janë nominuar nga Löw janë te Bayernit, mirëpo vetëm 23 mund te fluturojnë për ne Afrikë kështu qe eshte e mundshme qe ndonjëri te qëndroje ne shtepi.
Aty ku shënon "nur für Malta" janë lojtaret qe do te luajnë vetëm kundra Maltes, pasi qe Lojtaret e Bayernit edhe Bremenit kane një ndeshje dhe s'mund te luajnë kundër Maltes qe eshte ndeshje miqësore.Tor: Manuel Neuer (Schalke 04), Tim Wiese (Werder Bremen), Jörg Butt (Bayern München)
nur für Malta: Tobias Sippel (1. FC Kaiserslautern)
Abwehr: Dennis Aogo (Hamburger SV) Jerome Boateng (Hamburger SV), Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcell Jansen (Hamburger SV), Serdar Tasci (VfB Stuttgart), Holger Badstuber (Bayern München), Heiko Westermann (Schalke 04), Andreas Beck (1899 Hoffenheim)
nur für Malta: Stefan Reinartz (Bayer Leverkusen), Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Mittelfeld: Michael Ballack (FC Chelsea), Marko Marin, Mesut Özil (alle Werder Bremen), Piotr Trochowski (Hamburger SV), Sami Khedira, Christian Träsch (beide VfB Stuttgart), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)
nur für Malta: Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach)
Angriff: Cacau (VfB Stuttgart), Mario Gomez, Miroslav Klose, Thomas Müller (alle Bayern München), Stefan Kießling (Bayer Leverkusen), Lukas Podolski (1. FC Köln)
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 06-05-2010 më 12:08
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Kemi 8 lojtare jo 7
Edhe me mire Wiese si portier, se ky Neuer ri e ri ben ndonje gomarllek
Welt Meister 2014
Butt në Kombëtaren gjermane
Portieri i Bayern Munich, Hans-Joerg Butt është përfshirë në ekipin preliminar të Gjermanisë për Kampionatin botëror, në vend të Rene Adlerit të lënduar, ka bërë të ditur selektori Joachim Loew të enjten.
35 vjeçari, i cili tri paraqitjet e fundit për Kombëtaren i bëri në qershor 2003, i bashkohet portierit të Schalke 04, Manuel Neuer dhe atij të Werder Bremenit, Tim Wiese, si portierë të Gjermanisë. Butt është njëri prej shtatë futbollistëve të Bayernit që është ftuar në Kombëtare, përfshirë Lahm, Badstuber, Muller, Klose, Schweinstegier dhe Gomez. /express/
Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 06-05-2010 më 19:35
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Personalisht më së shumti më pelqen Tim Wiese disi ma kujton legjenden Oliver Kahn e ka stilin e njejtë të intervenimeve
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ore cuna esht publikuar ajo lista e kombetares gjermane se kata pipinot se japin
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Krijoni Kontakt