Close
Faqja 62 prej 140 FillimFillim ... 1252606162636472112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1397
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    po ke kan mar me qafsh ...asmoahan apo ke ...po te thash qe ishalla dalin ne grup
    po kto kan dhe( glück) FAT si i thojn
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    po ke kan mar me qafsh ...asmoahan apo ke ...po te thash qe ishalla dalin ne grup
    po kto kan dhe( glück) FAT si i thojn
    po e ke par ti hasomao te luaj me gjermanin kemi podolski kemi filip lahm kemi zhwainshtaing
    kemi ballack kemi torshten frings kemi klose kemi tim borowski kemi berd shnaider do kemi fredrish kemi lehman kemi mezelder do moj te them
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    po kush nga kto o gjermon ?????

podolski osht polska
    mario gomez osht spanjoll
    klose osht polska
    edhe ballak osht polska nga (mami)
    hasamoha po dihet nga eshte
    kevin kurani osht brazilian ose nga panamaja(ky i paska nja 3 nenshtetsi)
    trochowski osht cek

kurse lehmani ju iku per pambuk lol

DO MO PER BELULIN BIMO...... HAHAHAHAHAHAAHAHAHA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 14-10-2008 më 11:29
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Ka Vetem DINAMO
    Anëtarësuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Stadiumi "DINAMO"
    Postime
    447
    Goce e "Bule Naipit", me shume respekt per 6 here Kampionet dhe 13 here finalistet e Botes dhe te Europes.
    Mos lejo qe xhelozia dhe zilia te te erresoje arsyen dhe shikuarjen e fakteve.
    DINAMO KAMPIONE

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    po kush nga kto o gjermon ?????

podolski osht polska
    mario gomez osht spanjoll
    klose osht polska
    edhe ballak osht polska nga (mami)
    hasamoha po dihet nga eshte
    kevin kurani osht brazilian ose nga panamaja(ky i paska nja 3 nenshtetsi)
    trochowski osht cek

kurse lehmani ju iku per pambuk lol

DO MO PER BELULIN BIMO...... HAHAHAHAHAHAAHAHAHA
    Eshte prishur futbolli fare. Tani e tutje nuk do te themi me skuadra kombetare por skuadra e refugjateve.

Shpesh kur kendohet himni, lojtaret per te bere gjasme sikur e kendojne, kendojne nje kenge te eminemit apo ....
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Ka Vetem DINAMO Lexo Postimin
    Goce e "Bule Naipit", me shume respekt per 6 here Kampionet dhe 13 here finalistet e Botes dhe te Europes.
    Mos lejo qe xhelozia dhe zilia te te erresoje arsyen dhe shikuarjen e fakteve.
    nuk jam as xheloze sepse nuk kam arsye.... dhe ziliqare nuk jam por kjo eshte komtarja e gjermanis ...pse nuk jeni realista

i/e regjistruar Maska e Ka Vetem DINAMO
    Anëtarësuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Stadiumi "DINAMO"
    Postime
    447
    Gjermania eshte 80 milione banore, nga te cilet 20 milion jane shtetas te kombesive te huaja. Eshte krejt llogjike qe 1/4 e popullsise se saj me origjine jo gjermanike, te perfaqesohet gjithandej, ne politike, art, sport.
    Jemi ne kohen e globalizmit, jo ne kohen e shteteve me banore te nje kombesie.
    Nuk jemi ne epoken e Hitlerit, kunder ushtareve te se cilit lufonte Bule Naipi.
    DINAMO KAMPIONE

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    o Goce-bules po dhe camoranezi nuk esht italian po esht argjentinas
    po dhe diego nuk esht portugez po esht brazilian po dhe i madhi zidan nuk esht
    francez prandai mos shkruaj kot po normale qe ne gjermani do ket me shum stranier
    te uaje se esht nder shtetet me te pasura nder europen dhe prandai kan shkuar te gjith refugjatet atije

Dhe sa per keta qe lojtaret qe the ti
    Mario gomez maman e ka gjermane baban nuk e di nga e ka se nuk esht spanjoll se nuk me kujtohet
    ballack e ka baban gjerman maman e ka polake
    podolski esht ritur ne gjermani prinderit i ka polak dhe Miroslav klose
    tim borwuski baban e ka gjerman maman polaka gerald asomaho maman gjermane baban te uaje kevin kurani esht brazialian se kan emigruar prinderit e tij
    Dhe i madhi mehemt sholl te jatin e pati turk maman gjermane
    kaq di per keta lojtar me shum ste ndihmoj dot me
    Ndryshuar për herë të fundit nga ^_BIM_BUM_BAM_^ : 14-10-2008 më 14:32
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Ka Vetem DINAMO Lexo Postimin
    Gjermania eshte 80 milione banore, nga te cilet 20 milion jane shtetas te kombesive te huaja. Eshte krejt llogjike qe 1/4 e popullsise se saj me origjine jo gjermanike, te perfaqesohet gjithandej, ne politike, art, sport.
    Jemi ne kohen e globalizmit, jo ne kohen e shteteve me banore te nje kombesie.
    Nuk jemi ne epoken e Hitlerit, kunder ushtareve te se cilit lufonte Bule Naipi.
    hahahaha po hitlerin ja u kemi lon juve atje, une nuk kam asgje me njerzit apo me qeverin si mund ta maresh ti, se sporti eshte dicka tjeter por gjithsecili ka mendimin e vet,mu nuk me intereson politika se boll jemi me politiken ton kaq te bukur,por ti dukesh se ke punu ne ministrin e mbrojtjes lol

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    o Goce-bules po dhe camoranezi nuk esht italian po esht argjentinas
    po dhe diego nuk esht portugez po esht brazilian po dhe i madhi zidan nuk esht
    francez prandai mos shkruaj kot po normale qe ne gjermani do ket me shum stranier
    te uaje se esht nder shtetet me te pasura nder europen dhe prandai kan shkruar te gjith refgjatet atije

Dhe sa per keta qe lojtaret qe the ti
    Mario gomez maman e ka gjermane baban nuk e di nga e ka se nuk esht spanjoll se nuk me kujtohet
    ballack e ka baban gjerman maman e ka polake
    podolski esht ritur ne gjermani prinderit i ka polak dhe Miroslav klose
    tim borwuski baban e ka gjerman maman polaka gerald asomaho maman gjermane baban te uaje kevin kurani esht brazialian se kan emigruar prinderit e tij
    Dhe i madhi mehemt sholl te jatin e pati turk maman gjermane
    kaq di per keta lojtar me shum ste ndihmoj dot me
    po ke te drejte bimo por kur themi kombtare themi qe jan me non dhe bab gjermona ...une nuk ofendoj njeri se gjith se kushi esht per vete dhe nuk me intereson esht i bardh apo i zi per mu ka rendsi qe jan njerez dhe nuk i vlersoj nga njgjyra...se ne e kemi nga sporti dalim ne ofendime

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •