po ke kan mar me qafsh ...asmoahanapo ke ...po te thash qe ishalla dalin ne grup
po kto kan dhe( glück) FAT si i thojn![]()
po ke kan mar me qafsh ...asmoahanapo ke ...po te thash qe ishalla dalin ne grup
po kto kan dhe( glück) FAT si i thojn![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
po kush nga kto o gjermon ?????
podolski osht polska
mario gomez osht spanjoll
klose osht polska
edhe ballak osht polska nga (mami)
hasamoha po dihet nga eshte
kevin kurani osht brazilian ose nga panamaja(ky i paska nja 3 nenshtetsi)
trochowski osht cek
kurse lehmani ju iku per pambuk lol
DO MO PER BELULIN BIMO...... HAHAHAHAHAHAAHAHAHA
Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 14-10-2008 më 11:29
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Goce e "Bule Naipit", me shume respekt per 6 here Kampionet dhe 13 here finalistet e Botes dhe te Europes.
Mos lejo qe xhelozia dhe zilia te te erresoje arsyen dhe shikuarjen e fakteve.
DINAMO KAMPIONE
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Gjermania eshte 80 milione banore, nga te cilet 20 milion jane shtetas te kombesive te huaja. Eshte krejt llogjike qe 1/4 e popullsise se saj me origjine jo gjermanike, te perfaqesohet gjithandej, ne politike, art, sport.
Jemi ne kohen e globalizmit, jo ne kohen e shteteve me banore te nje kombesie.
Nuk jemi ne epoken e Hitlerit, kunder ushtareve te se cilit lufonte Bule Naipi.
DINAMO KAMPIONE
o Goce-bules po dhe camoranezi nuk esht italian po esht argjentinas
po dhe diego nuk esht portugez po esht brazilian po dhe i madhi zidan nuk esht
francez prandai mos shkruaj kot po normale qe ne gjermani do ket me shum stranier
te uaje se esht nder shtetet me te pasura nder europen dhe prandai kan shkuar te gjith refugjatet atije
Dhe sa per keta qe lojtaret qe the ti
Mario gomez maman e ka gjermane baban nuk e di nga e ka se nuk esht spanjoll se nuk me kujtohet
ballack e ka baban gjerman maman e ka polake
podolski esht ritur ne gjermani prinderit i ka polak dhe Miroslav klose
tim borwuski baban e ka gjerman maman polaka gerald asomaho maman gjermane baban te uaje kevin kurani esht brazialian se kan emigruar prinderit e tij
Dhe i madhi mehemt sholl te jatin e pati turk maman gjermane
kaq di per keta lojtar me shum ste ndihmoj dot me
Ndryshuar për herë të fundit nga ^_BIM_BUM_BAM_^ : 14-10-2008 më 14:32
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
hahahaha po hitlerin ja u kemi lon juve atje, une nuk kam asgje me njerzit apo me qeverin si mund ta maresh ti, se sporti eshte dicka tjeter por gjithsecili ka mendimin e vet,mu nuk me intereson politika se boll jemi me politiken ton kaq te bukur,por ti dukesh se ke punu ne ministrin e mbrojtjes lol
po ke te drejte bimo por kur themi kombtare themi qe jan me non dhe bab gjermona ...une nuk ofendoj njeri se gjith se kushi esht per vete dhe nuk me intereson esht i bardh apo i zi per mu ka rendsi qe jan njerez dhe nuk i vlersoj nga njgjyra...se ne e kemi nga sporti dalim ne ofendime
Krijoni Kontakt