Si tha ky komentuesi (se me shkrin): Things could get worst for Ecuador, cause Neville is warming up. Qysh do vene me keq se c'jane lol.
PS: C'ne Klose dhe jo Ballack jashte?
Si tha ky komentuesi (se me shkrin): Things could get worst for Ecuador, cause Neville is warming up. Qysh do vene me keq se c'jane lol.
PS: C'ne Klose dhe jo Ballack jashte?
Ah moj ah,kur do ti ligjeron.Postuar më parë nga Lioness
Llaf me mend.Helmeta,cizmet dhe breket e gjermanit e kane hijen e rende......................
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
E tham njehere pra... ka frike se po i prishet boja fare e kepuceve qe me te paren....te kete ca look dhe per raundin tjeter...ku na presin keta druvaret e tjere...Postuar më parë nga Lioness
p3rf3<+!0n 15 4 r@r!+y
Mos.........................Asamoah
Thame te vinim qershi mbi torte jo rrush te zi...............![]()
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Hmmmm, Schnider doli.
Lehmann is streching. Zuri ndryshk i shkreti, lol, eshte hedhur nja dy here perpjete, dhe kaq.
hahahahahhahahahhahahha me shkrive, lol.Postuar më parë nga kolombi
Na e prishi festen me kete Asamoah.
U nxi edhe moti si padashje lol
Lehman sot nga 2 gjuatje ne distance anje nuk zoteroi thjeshte i nxorri jashte me duar. Pasiguri qe kunder ekipeve te medha mund ti kostoje shtrenjte bundesteam.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Deutschland Uber Alles!
Hajt na qofte per hajer. Gjermanite qe kam pare une skane dale ndonjehere me 9 pike nga grupi. Sipas statistikave, duhet vajt prapa ne 1970 per te pare tre fitore rresht ne grup te dojceve. Mgjth, nuk duhet harruar fakti qe Ekuadori po luante me nja 4-5 mungesa nga ekipi i dy ndeshjeve te para, perfshire Delgadon. Po aq sa vendi i pare, i rendesishem eshte dhe fakti qe prape mbrojtja nuk luajti keq dhe nuk ekperimentoi me jashtelojen artificiale. Mgjth Ekuadori i sotem nuk ishte ndonje test i denje per konkluzione.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Ja ku u mbyll edhe ky kapitull. 3 petlla qete e qete. Ecuadori mu ka duk si Industriali i Lacit![]()
Deutschland Uber Alles! Deutschland Uber Alles! Deutschland Uber Alles!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt