Kuq e zi te ka lezet shpirti, aman ajo e verdha e prish kete lezetllek pakPostuar më parë nga Darius
![]()
Kuq e zi te ka lezet shpirti, aman ajo e verdha e prish kete lezetllek pakPostuar më parë nga Darius
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Ehhh po te ishim ne as qe diskutohet ajo po pervec kuq e zi edhe zi, kuq, verdhe ta ka lezet shpirti qe cke me te![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Postuar më parë nga Darius
I thuash Lionessit te cenzuron temen a?
Po paske haruar se edhe Kolo, eshte SMO, dhe gjermon, kam frike se do e beni temen me password dhe hyrja lejohet vetem me akces. lol
PS:
Lioness, pls mos e degjo cka thote ky qe ka nick sikur une.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Meqe e paske qejf Ekuadorin, do ja lejm Anglise ta munde ne 16-she - sigurisht pasi ta kemi likuiduar ne BERLIN... porta e Ekuadorit po vdes per ca gola...Postuar më parë nga MUAHHH
Do jene interesante ndeshjet e fundit te grupit A dhe B ku si Gjermania ashtu dhe Anglia nuk do dine cte bejne per 90 min , te fitojne apo ta neglizhojne takimet e tyre ,te gjitha ndeshjet luhen ne te njejten ore dhe eshte shume e mundshme qe nje barazim i gjermaneve ti ballafaqoje me anglezt .
Nje fitore e gjermaneve dhe humbje e anglezve perseri i perplas keto 2 ekipe .
Eshte shume e mundshme te kemi perplasje gjigandesh ne raundin e 2-te !!
Gjermani - Ekuador... ora 16:00Postuar më parë nga Titi
Angli - Suedi... ora 21:00
Gjermania them se do luaje per fitore, sic ka bere dy ndeshjet e para...
barazimi nuk hyn ne xhep, keshtu qe ose te humbe ose te fitoje...
E degjova nga Komenti i BBC ...Postuar më parë nga POthuajPOet
Po me cfare po shoh ne internet paske te drejte![]()
Para Deutschland!!!!!!!!!!!
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Te dale barazim ose te fitoje Ekuadori. PSE?
1. Ta beje corbe skedinen; ku e kam nxjerre Ekuadorin te fundit dhe shume veta perfshi dhe mua kane Gjermanin te parin.
2. Te shikoj ne 1/2 finale Gjermani- Brazil
3. Tiu veje gjaku ne fund te kembeve tifozave gjermane.
Polonia ka treguar loje te dobet ne kete boteror. Paraguaji qe ka 2 humbje ka luajtur me mire se Polonia.
Urime Gjermaneve dhe ndoshta do perballeni me Italine vetem ne finale.
P.S. Kolomb nuk dua 6-0; po ama po qe se KLOSE kishte luajtur 10% me mire mund te kishte qene kollaj 3-0.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Ke ide nga futbolli apo jo?Postuar më parë nga Isomer937
Paraguaj ekip druvaresh qe nuk nderrojne nje top?
I pe sot me Suedine?
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt