Ouch... prape kapja...Do perfundokam per terapi ne kete kupe une me duket
![]()
Ouch... prape kapja...Do perfundokam per terapi ne kete kupe une me duket
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Hajt urime kjo fitorja e sotme, qe nuk arrrita te shohe per shkak se te ne nuk pate rryme ne kohen kur luajti Gjermania, por me e rendesishmja eshte se fituam dhe jemi te paret ne grup dhe presim Angline, Suedine ose Trinidad Tobako, ne 1/8 e finales.
Deutschland Uber Alles
Princ "POLDI" golashenuesi i golit vendimtar
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Hahahahahahaha ....Postuar më parë nga Darius
Po te thashe mos ta perseritje ate pune, se mbase nuk e dallon njeri.
Bavarez, s'e pe ndeshjen, se Princi humbi nja ca raste, po meqe do ti, e quajme vendimtar golin. Kishte vend per te gjithe sot, lol.
pergezime per fitoren e gjermanise..............
Si ju duket kjo vasha ketu![]()
(Mark Tuain)
Per fat te keq nuk e pashe, kjo rryma knej ka ne nuk po funksiononte bash ne kohen e ndeshjes dhe kaq kisha fat.Postuar më parë nga Lioness
Urime fitorja dhe ishalla radhet tjera nuk me mdosh me.![]()
(Mark Tuain)
Ja dhe goli i Podolskit dhe perqafimi i Jurgenit (qe ju bofsha se me nxjerr mallin e 90-tes, vetem se me floke te gjata atehere)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Mire qe shenoi edhe ky Poldi se mediat gjermane shume kritika filluan ti bejne lotarit te Bayernit.
Nuk ishte aq i bukur goli, por megjithate...mire.
(Mark Tuain)
fitore e merituar e gjermaneve dhe perfomanca e tyre po me impress shume....
sulmuesit e tyre klose dhe porbowski jan shume lethal ...ballack instrument i fushes per gjermanin dhe frinx esht i mahnitshmem....
mgjth qysh tha dhe rub gullit ne komentin e tij nga ITV kanali anglez qe ky ska qen ndonje grup i forte keshtu qe loja e vertete do duket ne knockouts....
nje gjermani simpatike si fillim ..qe po shnderrohet ne nje gjermani te frikshme ....
po fituam ne italianet me cekun ateher do shifemi se shpejti me ju bavarez te flliq:P...........
shaka
Krijoni Kontakt