Close
Faqja 133 prej 140 FillimFillim ... 3383123131132133134135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,321 deri 1,330 prej 1397
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    se marr vesht si lujten ishtu
    JO SEKS PARA MARTESE

humbem se mbivlersuam sancho panchot e nenvlersuan vetveten...thiesht,gabimi me i madhe ishte tek taktika e lojes qe beri traineri.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Sikur Low ta kishte vendosur skemen e njejtë të lojes sikur me Argjentinen dhe Anglinë, njejtë do ta pësonte edhe Spanja, mirëpo nga mendjemadhësia ndërroi skemen për të treguar se sa "strateg" i madh është dhe vendosi që të mbrohet, nganjëherë më dukej se po e shoh Interin duke luajtur kundër Barcelones.
    Mendoj se mungesa e Thomas Muller ishte kyç, përderisa unë e solla pas dy ndeshjeve emrin e tij me shkronja të medha ngase ishte një lojtar kyç, këtë ndeshje ishte i suspenduar, por mos të harrojmë ndryshe do të ishte sjell Thomas Muller gjatë atyre dy rasteve të treguara për Potr Trochowskin dhe Toni Kroosin.
    Ani pse Holanda i ka fituar të gjitha ndeshjet në kampionat botëror, mendoj se Spanja do të jetë kampione, kjo për faktin se kemi të bëjmë me një Barcelonë dhe me një skuader e cila e ka mbrojtjen e dobët, gjermanët e kishin mbrojtjen e fortë dhe nuk i rezistuan dot.
    Sa për Gjermanin nëse vendos të luaj skemen e njejtë sikurse me Spanjën edhe nga Uruguaji do të humbë, ndërsa nëse vendos ta kthej lojën sikur që e kishte dhe siç u deklaronte se: "vetëm me loj sulmuese fitohet" -> (Joachim Low) atëherë Gjermania mund ta fitoj vendin e tretë, por një gjë prapë nuk arrij ta kuptoj, ku ishte ajo lojë sulmuese kundër Spanjës, për të cilën fliste Low para ndeshjes ne Spanjen dhe pas ndeshjeve me Anglinë dhe Argjentinën?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Sikur Low ta kishte vendosur skemen e njejtë të lojes sikur me Argjentinen dhe Anglinë, njejtë do ta pësonte edhe Spanja, mirëpo nga mendjemadhësia ndërroi skemen për të treguar se sa "strateg" i madh është dhe vendosi që të mbrohet, nganjëherë më dukej se po e shoh Interin duke luajtur kundër Barcelones.
    Mendoj se mungesa e Thomas Muller ishte kyç, përderisa unë e solla pas dy ndeshjeve emrin e tij me shkronja të medha ngase ishte një lojtar kyç, këtë ndeshje ishte i suspenduar, por mos të harrojmë ndryshe do të ishte sjell Thomas Muller gjatë atyre dy rasteve të treguara për Potr Trochowskin dhe Toni Kroosin.
    Ani pse Holanda i ka fituar të gjitha ndeshjet në kampionat botëror, mendoj se Spanja do të jetë kampione, kjo për faktin se kemi të bëjmë me një Barcelonë dhe me një skuader e cila e ka mbrojtjen e dobët, gjermanët e kishin mbrojtjen e fortë dhe nuk i rezistuan dot.
    Sa për Gjermanin nëse vendos të luaj skemen e njejtë sikurse me Spanjën edhe nga Uruguaji do të humbë, ndërsa nëse vendos ta kthej lojën sikur që e kishte dhe siç u deklaronte se: "vetëm me loj sulmuese fitohet" -> (Joachim Low) atëherë Gjermania mund ta fitoj vendin e tretë, por një gjë prapë nuk arrij ta kuptoj, ku ishte ajo lojë sulmuese kundër Spanjës, për të cilën fliste Low para ndeshjes ne Spanjen dhe pas ndeshjeve me Anglinë dhe Argjentinën?!
    Per Mendimin Tim Aty U Ndje Mungesa E Muller
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Edhe unë u çudita nga loja mbrojtëse që bëri Gjermania, por mendoj se ajo u kushtëzua nga presingu dhe mesfusha me forca të shumta që përdori Spanja. Gjermania duhet të kishte ndjekur të njëjtën taktikë, të luante me forca të shumta në mesfushë dhe të bëhej një lojë e ashpër një për një. Në këtë mënyrë edhe Spanja nuk do të mund të luante dhe do të bllokohej. Vura re se në disa minuta që luhej kështu, Spanja bllokohej.

Kjo mënyrë loje i lodh lojtarët, por gjermanët janë më të fuqishëm fizikisht sesa spanjollët dhe kështu do të kishin patur epërsi. Me atë taktikë që ndoqi trajneri gjerman, i la spanjollët të vallëzonin nëpër fushë e të bënin ç'të donin.

Mendoj se këtë do ta bëjë Holanda, një lojë të fortë në mesfushë për të bllokuar spanjollët. Holandezët dhe spanjollët janë njësoj të fortë fizikisht, por një për një holandezët janë me teknikë dhe luftarakë se spanjollët dhe mendoj se kanë epërsi. Nëse përdorin taktikën e duhur, holandezët e fitojnë ndeshjen.

Për mua rolin kryesor në ndeshjet e futbollit e kanë trajnerët, jo lojtarët. Ai që përdor taktikat e duhura dhe që di të shfrytëzojë në maksimum aftësitë e lojtarëve të tij, fiton. Trajneri spanjoll është një trajner i mirë.

Ky trajneri gjerman Joakim Lov duhet të largohet nga stoli i trajnerit dhe t'ia lejë vendin ndonjë tjetri. Unë s'e kuptoj, pse nuk ia japin përfaqësuesen Otmar Hitcfeldit ose Oto Rehagelit? Vërtet ata kanë ekipe të tjera, por nëse u jepet përfaqësuesja, do ta pranojnë.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Edhe unë u çudita nga loja mbrojtëse që bëri Gjermania, por mendoj se ajo u kushtëzua nga presingu dhe mesfusha me forca të shumta që përdori Spanja. Gjermania duhet të kishte ndjekur të njëjtën taktikë, të luante me forca të shumta në mesfushë dhe të bëhej një lojë e ashpër një për një. Në këtë mënyrë edhe Spanja nuk do të mund të luante dhe do të bllokohej. Vura re se në disa minuta që luhej kështu, Spanja bllokohej.

Kjo mënyrë loje i lodh lojtarët, por gjermanët janë më të fuqishëm fizikisht sesa spanjollët dhe kështu do të kishin patur epërsi. Me atë taktikë që ndoqi trajneri gjerman, i la spanjollët të vallëzonin nëpër fushë e të bënin ç'të donin.

Mendoj se këtë do ta bëjë Holanda, një lojë të fortë në mesfushë për të bllokuar spanjollët. Holandezët dhe spanjollët janë njësoj të fortë fizikisht, por një për një holandezët janë me teknikë dhe luftarakë se spanjollët dhe mendoj se kanë epërsi. Nëse përdorin taktikën e duhur, holandezët e fitojnë ndeshjen.

Për mua rolin kryesor në ndeshjet e futbollit e kanë trajnerët, jo lojtarët. Ai që përdor taktikat e duhura dhe që di të shfrytëzojë në maksimum aftësitë e lojtarëve të tij, fiton. Trajneri spanjoll është një trajner i mirë.

Ky trajneri gjerman Joakim Lov duhet të largohet nga stoli i trajnerit dhe t'ia lejë vendin ndonjë tjetri. Unë s'e kuptoj, pse nuk ia japin përfaqësuesen Otmar Hitcfeldit ose Oto Rehagelit? Vërtet ata kanë ekipe të tjera, por nëse u jepet përfaqësuesja, do ta pranojnë.
    Normalisht nëse ti e mban topin në këmbë kundërshtarin e kap paniku, gjë të cilën gjermanët dje nuk e bënë.
    Me Anglinë dhe Argjentinën do të ndodhte e njëjta gjë sikur gjermanët të mbroheshin, mirëpo ishin vet ata të cilët udhëheqnin lojën dhe kështu fituan, e kundërta ndodhi me Spanjën.
    Mendoj se trajner ideal për Gjermaninë është Ottmar Hitzfeld njeriu i cili e mposhti pikërisht këtë Spanjë dhe atë me një skuadër modeste sikur Zvicra, me të Gjermania do të bëhëj skuadër e fortë.
    Por ajo që vazhdimisht më dhëmbë është hipokrizia e trajnerit gjerman, i cili ndryshe flet e ndryshe bën.
    Na mbetet loja për vend të tretë...
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Per Mendimin Tim Aty U Ndje Mungesa E Muller
    Ska dyshim se u vërejtë, mirëpo edhe sikur të ishte prapë mendoj se nuk do të kishte ndryshuar shumë, ngase trajneri "legjendar" i gjermanëve vendosi të mbrohej, kështu që Sami Khedira, Bastian Schweinsteiger, Lukas Podolski e Thomas Muller as që vijnë në shprehje, e aq më pak mungesa e ndonjërit prej tyre siç ishte rasti me zëvëndesimin e Trochowskit/Kroos.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Normalisht nëse ti e mban topin në këmbë kundërshtarin e kap paniku, gjë të cilën gjermanët dje nuk e bënë.
    Me Anglinë dhe Argjentinën do të ndodhte e njëjta gjë sikur gjermanët të mbroheshin, mirëpo ishin vet ata të cilët udhëheqnin lojën dhe kështu fituan, e kundërta ndodhi me Spanjën.
    Anglia dhe Argjentina nuk luajtën si Spanja dhe prandaj Gjermania bëri lojë sulmuese me to. Me Spanjën, gjermanët jo se nuk donin të bënin lojë sulmuese, por nuk mundën dot.

Mendoj se trajner ideal për Gjermaninë është Ottmar Hitzfeld njeriu i cili e mposhti pikërisht këtë Spanjë dhe atë me një skuadër modeste sikur Zvicra, me të Gjermania do të bëhëj skuadër e fortë.
    Pikërisht ai duhej, rezultati flet vetë!

Hitcfeld dhe Rehagel nuk e marrin përfaqësuesen se nuk do Bekenbaueri. Këtë Bekenbauerin unë e shoh si pengesë për futbollin gjerman.

Por ajo që vazhdimisht më dhëmbë është hipokrizia e trajnerit gjerman, i cili ndryshe flet e ndryshe bën.
    Na mbetet loja për vend të tretë...
    E thashë që, jo se s'donte, por skuadra e tij nuk mundi dot të bënte lojë sulmuese. Gjermanët nuk arrinin do të lidheshin për shkak se Spanja bënte presing. Kësaj taktike duhet t'i përgjigjesh me të njëjtën mënyrë, s'ka asnjë zgjidhje tjetër.

Kjo ndeshja për vend të tretë për mua s'ka pikë rëndësie dhe ka rrezik të mos e shoh fare.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga kitty_ket Lexo Postimin
    Ok eshte lojtar yll...... po nje pyetje kisha une... qe kur me Gjermanine ti??? Apo iku e preferuara edhe zevendesohet....lol
    Nejse,me Spanjen do e ket te veshtire,ke per ta pare. PS:Sido qe te dalin,do ken pune me Hollanden,aty po s'ka...fitore absolute e Tulipaneve qe i kam si shpirt (hihihi)
    Meqe ra fjala,urime per fitoren Gjermaneve, loja ishte e mrekullueshme, s'u lane hapesire Argjentinasve te cilet e humben fare para mbrojtjes se mahnitshme dhe kompakte (plus dhe ai Maradona ia futi icik kot me zgjedhjen e lojtareve lol)
    Une jam me Gjermanine aq sa je ti me Spanjen. U be rreth 14 vjet qe jam tifoz Francez, nuk ndryshoj tani pa merak por ama loja e Gjermanise gjithmone me ka pelqyer. Dhe Zhvajnshtajger eshte alamet lojtari...ai qe i ka dhene jete lojes Gjermane ne thuajse cdo ndeshje.

Dje e meritonte fitoren totalisht Spanja... e bllokoi Gjermanine ne thuajse cdo repart. Me erdhi keq qe Gjermanet dolen keshtu nga loja... duket sikur po shifja nje riperseritje (me me shume gola ama) te 2006...

Argjentine Meksike.. fiton Meksika
    Argjentine Gjemrani... fiton Gjermania..
    Gjermani Itali(Spanje) fiton Italia(Spanja)..
    po te vazhdoje keshtu kane me fitu boterorin spanjollet :/

Hajde me shpresa per Euro2012 tani Gjermanet.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Une jam me Gjermanine aq sa je ti me Spanjen. U be rreth 14 vjet qe jam tifoz Francez, nuk ndryshoj tani pa merak por ama loja e Gjermanise gjithmone me ka pelqyer. Dhe Zhvajnshtajger eshte alamet lojtari...ai qe i ka dhene jete lojes Gjermane ne thuajse cdo ndeshje.

Dje e meritonte fitoren totalisht Spanja... e bllokoi Gjermanine ne thuajse cdo repart. Me erdhi keq qe Gjermanet dolen keshtu nga loja... duket sikur po shifja nje riperseritje (me me shume gola ama) te 2006...

...po te vazhdoje keshtu kane me fitu boterorin spanjollet :/ ...

Ok,per piken e pare jam dakort, te gjithe kemi ndonje simpati ne Boteror.
    Edhe per te dyten,e kam inat Gjermanine por ate qe e ka,e ka.Zhvajnshtajgeri esht i mrekullueshem.
    Persa i perket pikes se trete,rithem edhe nje here qe je i keq...un s'e pashe ndeshjen,dhe me ka ardhur inat ne maksimum qe nuk e pash (ta mbash mend, praktikisht po me ben te ditur e kam humbur alamet loje,sk qe s'duroj dot u mund).
    Dhe tani pika e katert....Spanja kampione? Po lutem qe jo.
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •