Nga vererat shqipetare nga te gjitha me ka pelqyer Pino Nero (Leskoviku) mgjs nuk ishte si ajo kur eksportohej dikur ne europe...GEZUAR![]()
Nga vererat shqipetare nga te gjitha me ka pelqyer Pino Nero (Leskoviku) mgjs nuk ishte si ajo kur eksportohej dikur ne europe...GEZUAR![]()
Nese per te jetuar te duhet te zvarritesh atehere ngrihu dhe vdis...
VOX POPULI VOX DEUS
http://www.wineography.com/cellar_wi...&search=searchPostuar më parë nga bebushe
besoj qe do kenaqi gustot tuaja.
Mua me morri malli sa pash fotografite.
http://wine.about.com/library/bl_food_w.htm
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
kaltersia, ne East village eshte nje restorant i vockel fare, vegjetarian, totally organic "The caravan of dreams" merr nje shishe bordeaux (edhe bordeaux-merlot po se paten ate te tyren) dhe kenaqu ...per mua, ajo eshte nje nder bourdeux me te mira ever, e athet sa duhet dhe jo e tharte, dry po e plote, dhe arome aq sa duhet...e fundit qe kam pire B. me qelloi teper e rende (e blere ne aeroport hesapi) ju ktheva me vrap merlosePostuar më parë nga KaLTerSi
be alfabet city gjtihashtu eshte nje vend italian, po pak i kripur nga cmimet, qe ka verera te rralla, ne gjithe kuptimin e fjales....cfare s'gjen aty, edhe per njerezit them
ai marifeti i gotave, eshjte si puna e ariut: i del ariut nje luge me mjalte?!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 28-09-2004 më 10:24
Veren e bardhe s'e kam qejf.Postuar më parë nga bebushe
Keto jane vererat me te mira ne Shqiperi. Ose me mire, ishin, deri ne kete decade te fundit.
SHESH I ZI, Librazhd
KABERRNET, Lushnje
REISLING, Elbasan
KALLMET, Lezhe
ERISLING, Durres
SHESH I ZI, Permet
Tani, pasi ra sistemi nga early 90's, qe hyri Sali Berisha ne fuqi dhe bankat nuk jepnin me leke, nuk e di se cfare vererash jane bere. Ne Lushnje, i blene tokat e bene vila/shtepi/ndertesa, apo i ruajten per grure (buke). Elbasani beri Reisling, shume e mire, por vetem per 2 vjet, me sa kam kuptuar. Kam qene shume e vogel, atehere, nqs s'kisha lindur akoma. Vija tek fabrika e pijeve alkolike (duhet te kalosh stadiumin, andej nga arixhinjte, futju ferrave andej te kembet e Krastes, lol), dhe shikoja shishet me difekte qe u derdheshe vera sikur urinonin... kercente dhe larte, pale... piuuuuu... piiiuuuuu...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 28-09-2004 më 15:59
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Flm te 3ve storm ai website me beri shume pune , Leila shtrige si leje te urinonin ato shishet ste vinte keq
diamond gezuar dhe ty lal![]()
!!!
Ka ketu tek neve nje vizbe me verera te vjetra.Teper e mire. Vizbe= vend per mbajtje te vererave.
E bardha eshte e mrekullueshme,po ka edhe verera te kuqe te cilat te heqin mend.
Kam pi njehere vet 1 liter te kuqeZot e mire ishte,nuk me kujtohet emri po fantastike ishte.
Sonte per ditelindje te shoqes kishte vere te bardhe si aperitiv...mmmm!!!![]()
Edhe jeni nën moshë për përdorimin e pijeve alkolike edhe shkruani për verërat më të mira...Oh, ç'më kënaqët ...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ma e forta ishte, kur dikush kishte vere te preferueme CHARDONAY, te cilen e shqiptonte Shardone dhe e klasifikonte vere te kuqe dhe me shije te mire!!!
No comment, pas ketij komenti...
He?Postuar më parë nga dordi1
Kerkojme falje per injorancen tone nga lemia e vererave me te mira.
Sinqerisht i juaji
Ndryshuar për herë të fundit nga StormAngel : 30-09-2004 më 03:22
I like Shardone me theks ne e
Postuar më parë nga Leila
Kjo eshte vere tamam per tu pire !
Te rri fiks pas trupit !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Mua per vete me ka marre malli per Riesling Tirone!
Adresa e faqeve personale vetem ne profil, jo ne firme. Stafi i Forumit
E bardhe dhe e kuqe ....Ke preferoni me shume ? dhe cilin brand vere perdorni ?
Kto jane Top 5 vererat me te mira te 04 sipas .. thefiftybest.com
Cabernet kudo kryeson ...lol
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Prototype : 22-08-2005 më 01:34
Une per veten time e preferoj te kuqen ne e mire me duket
P.s shume mos pini se po u kapi telef te bo vera![]()
M&M
mu e kuqja mpelqe sh sh sh
nauuu kto emra qe ke qit ti spo i shof tamom lool bat kur isha ne philly provova nji la terre i luved itttt ishte yll fare![]()
ahhhhhhh na bot per i got ver tashi........
klejzi
Me pelqejne shume verat TOSCANE::::
sidimos GALLO NERO::er mua eshte fantastike...
Mua me peqen Vera e kuqe qe preferohet shum ketu ne greqi se fshatar jemi ne knej o milet![]()
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
"Kendall - Jackson"
Ju, që jeni në USA, na thoni ndonjë , por që e keni provuar ama, jo kështu kot ( nga gazetat) dhe të mos kushtojë më shumë se 30 $ shishja...amani ! (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Me leje kisha i pytje per ju veredashuruesit ..lol
Thone qe vera sa me e vjeter eshte aq me te mire e ka shijen..besoj qe eshte e vertete por doja te dija a ka nje kufizim kohe ? dmth e zeme se nje vere i ka kaluar 25-30 vjetet ...dhe me shume mbase ..a mund te quhet prape e mire bazuar ne ate konceptin e mesiperm ? apo pas nje kohe shume te gjate nuk eshte dhe aq e mire ?
Ja kjo esh vere e mire ...lol ska gje se e ka zen icik pluni
http://bortesiden.com/usa_napa/napa_3_old_wine.jpg
Apasionantet e veres te postojne ne ket teme e te japin mendimet dhe njohurite e tyre rreth veres.
![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
Ruaj Lidhjet