Zanatet me te mira ne Amerike qe gjen pune me lehte mbasi te kesh diplome jane: Emgineer, Accounting, Finance, Doctor...
Zanatet me te mira ne Amerike qe gjen pune me lehte mbasi te kesh diplome jane: Emgineer, Accounting, Finance, Doctor...
Mos ja futni kot..
qofte hajduti, qofte kengetarja, qofte rrugaci, qofte peshkatari po e paten barkun bosh dhe nuk din me gatujt te pakten sa per vete te vet e dredhin komben shume shpejt.
mua per vete me pelqen gatimi se nese di te gatuash di dhe te vjedhesh, puna te meson dhe me kendu, dhe me kap peshk. Nga menyra e gatimit krijohet dhe muhabeti -- me kripe pa kripe, me spec pa spec, me uthull, pervelim, etj. Dhe vete feja tregohet fanatike ne lidhje me gatimin. Gatimi po ashtu dhe pijet te lejojne ti futesh hundet ne chdo vrime te botes pa u ndier dhe pa te kuptuar njeri. Pa e permendur qefin dhe argetimin te cilat jane te parat ne liste.
Gjithe te mirat dhe Rrofte Guzhina e Bashkuar Shqiptare dhe Ushqimi Shqiptar #1 ne bote.
Ne asgje skemi te kopjuar kemi pak por ato qe i kemi te vene plumb ne bark e ngopesh me nje vakt.
Me pelqen shume piktura dhe dizinjatura, por e di qe nuk jam shume e afte per kete, vetem pak talent . Me pelqen edhe gazetaria, pamundesisht------ dola ne zanat tjeter, :-)
Enya-Adiemus
Nje Movie Star sdo ishte keq ose Top Model![]()
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Profesioni me i mir do qe : Te ishe futbollist i Barcelona-s
Besoj se s'do me mungonte gje![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
ye Futbollist o zanati me i mire ,edhe argetohesh,behesh Vip,fiton dhe lek shume 3 gjera kryesoredhe aktor seshte keq .
B
managjerja e 1 kompanie vaj...aty eshte leku...
ps.kohen e lire do e kaloja duke punuar per UN![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Gazetar per ndonje nga keta entertainment channels. Nga ata qe bredhin gjithe boten per te reklamuar vendet me te bukura per turizem.
Nje dite ne Ibiza, nje dite tjeter ne Kapri, pastaj ne Monte Carlo
Bejne kokrren e qejfit, edhe paguhen.
Pas ketij profesioni, vjen pa konkurrence te afert: doganier![]()
Nuk e di pėr ju, por personalisht mendoj qė tė qenit mėsues/e, apo edukator/e ėshtė profesioni mė i bukur qė mund tė ekzistojė. Tek njėri je transmetues i dijes sė tanishme dhe pėrgatitės i diturisė sė ardhshme.
Tek tjetri je baza e socializimit fėmijėror qė ėshtė mėse i rėndėsishėm pėr njė shoqeri sa mė tė shėndetshme nė tė ardhmen.
Kam patur rastin tė jem mėsuese nė Shqipėri. Jam edukatore kėtu ku jam. Do doja tė isha psikologe..., por si profesion mė i mirė ėshtė ai i fushės sė pedagogjisė-edukimit.
Ju pėrshėndes
Elna.
profesioni me i mire? te qenit profesionist!
(and make sure you make enough money)
ca njerez, edhe kur enderrojne, enderrojne "small." C'pret pastaj![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Krijoni Kontakt