Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 149
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ouen: Faleminderit Saki!
    Sulmuesi i Realit, Majkėll Ouen, ka deklaruar se roli i drejtorit teknik, Arrigo Saki, ka qenė vendimtar nė qėndrimin e tij te Reali: "Shtypi vazhdon tė shkruajė pėr njė largim timin nga Reali, por tani jam i qetė. Kam biseduar me Sakin dhe ai mė ka thėnė se gjėja e fundit qė i shkon ndėr mend, ėshtė largimi im. Arrigo mė ka shprehur tė gjithė stimėn e tij dhe pėr kėtė e falėnderoj. Mė vjen mirė qė njė njeri me aftėsitė e tij punon pėr Realin."

Raul: Besoj te ky Real
    Sulmuesi i Realit, Raul Gonzales, pjesėtar i delegacionit qė bėri propagandė pėr zhvillimin e Lojėrave Olimpike nė vitin 2012 nė Madrid, midis tė tjerave komentoi blerjet e reja tė Realit, Diogo dhe Garsia: "Kam parė aftėsitė e Garsias si kundėrshtar dhe ato nė Diogos nė kasetė. Janė dy futbollistė qė mė bėjnė tė besoj mė shumė te ky Real."

Robinjo, tjetėr mungesė nė stėrvitje
    Robinjo nuk ka ndėr mend tė humbasė sfidėn e tij me Santosin. Sulmuesi, pasi nuk ėshtė lejuar nga drejtuesit e klubit brazilian tė kalojė te Reali, ka munguar sėrish nė stėrvitje. Trajneri Galo ka vendosur tė mos e aktivizojė nė ndeshjen e kampionatit ndaj Juventudes dhe pėrveē gjobės ka paralajmėruar pėrjashtimin e futbollistit nga skuadra dhe sanksione tė reja ndaj tij, nė bazė tė rregullores sė FIFA-s.
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Real, Ferdinand, zėvendėsuesi i Samuelit?!

Reali i Madridi i ka dhėnė virtualisht lamtumirėn Valter Samuelit, edhe pse nuk e di ende se ku do tė luajė argjentinasi sezonin e ardhshėm. Interi mbetet skuadra favorite pėr tė marrė ish-mbrojtėsin e Romės, ndėrkohė qė "merengesėt" kanė filluar tė mendojnė pėr zėvendėsuesin. Flitet se Saki dhe Luksemburgo mendojnė se Rio Ferdinand do tė ishte blerja e duhur, qė ėshtė kėrkuar mė parė edhe gjatė muajit maj. Ferdinandi ka deklaruar se do tė rinovojė me fanellėn e Manēesterit, por kėrkesat e tij janė shumė larg nga realizimi, ndryshe nga ē'do tė ndodhte me kalimin nė "Bernabeu".

Reali ėshtė gati tė kėnaqė kėrkesat ekonomike tė shtatlartit anglez, duke i propozuar njė kontratė deri nė vitin 2008 me "galaktikėt". Nė rast se Manēesteri do tė pranonte tė fillonte bisedimet, Reali ėshtė gati tė paguajė 30 milionė euro pėr Ferdinandin. Shifėr e njėjtė me atė qė "Djajtė" e morėn 24-vjeēarin nga Lidsi, katėr vjet mė parė.
    E.Lubani

Robinjo, nga zėnka nė depresion
    Robinjo nuk fle mė dhe mendon vetėm pėr Realin e Madridit. Sipas menaxherit tė tij, kjo ėshtė gjendja qė po kalon talenti i Santosit. Vanger Ribeiro tha: "Nuk mendon absolutisht tė qėndrojė te Santosi. Do tė luajė te Reali dhe po kalon njė periudhė depresioni. Pėr kėtė mė duhet tė gjej sa mė parė mėnyrėn pėr ta mbyllur kėtė ēėshtje."

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kasiljas: Do tė fitojmė gjithēka

Reali i Madridit sė shpejti do tė jetė nėn urdhrat e Luksemburgos, duke filluar pėrgatitjet pėr sezonin e ardhshėm futbollistik, nė tė cilin "merengesėt" janė tė detyruar tė fitojnė. Njė nga "galaktikėt" qė po pret me padurim rikthimin nė fushėn e lojės, ėshtė edhe Iker Kasiljas. Portieri spanjoll tha: "Kur kalon dy apo tri javė pushim, pret me padurim tė rikthehesh nė fushė." Ja dhe intervista e Kasiljasit, nė tė cilėn flet edhe pėr dy blerjet e reja tė Realit, Pablo Garsia dhe Diogo:

- Kishit nevojė pėr pushime pas njė sezoni jo nė lartėsinė e duhur, nė fund tė tė cilit nuk fituat asgjė...
    - Unė jam njė njeri optimist, por e pranoj se kėto pushime duheshin pas nėntė muajve tė mbushura me presion dhe kritika. Gjithsesi, ecuria e javėve tė fundit dhe pėrbėrja e skuadrės mė bėn tė pres me padurim fillimin e pėrgatitjeve pėr sezonin e ardhshėm.

- Pra keni dėshirė pėr t'u rikthyer nė fushė...
    - Sigurisht, njė futbollist nuk mund tė rrijė qoftė edhe njė javė pa futboll, prandaj kėto 20 ditė pushime mė kanė rikthyer dėshirėn pėr tė filluar punėn nė njė sezon qė duhet tė fitoj patjetėr. Kam dy vjet pa trofe dhe tė luash me Realin, diēka e tillė nuk ėshtė normale.
    - E keni ndjekur ecurinė e Realit nė pėrgatitjet pėr sezonin e ardhshėm?
    - Kam lexuar nė shtyp pėr blerjet e Diegos dhe Pablo Garsias, dhe mendoj se do tė vijė edhe ndonjė futbollist tjetėr. Gjithsesi, nuk mė intereson shumė merkatoja, sepse Reali nuk ka vuajtur asnjėherė pėr futbollistė cilėsorė.

- Ē'mendim keni pėr Pablo Garsian?
    - E pres me krahėt hapur. Futbollistėt e rinj janė gjithmonė tė mirėpritur te Reali dhe mendoj se uruguajani do tė na shėrbejė pėr t'u pėrmirėsuar.
    - Reali gjithashtu ka zyrtarizuar blerjen e mbrojtėsit tė djathtė Diogo...
    - Tė them tė drejtėn, nuk e kam parė asnjėherė duke luajtur. Por e di qė sezoni i ardhshėm do tė jetė shumė i ngjeshur me ndeshje dhe na duhen futbollistė sa mė cilėsorė nė skuadėr.
    - Do t'ju pėlqente ta kishit Robinjon te Reali?
    - Di qė ka disa probleme nė lidhje me kalimin e tij te skuadra jonė dhe asgjė mė shumė. Kam dėgjuar tė flitet pėr tė dhe pėrveē disa pamjeve televizive, nuk mund tė them si luan dhe ēfarė karakteristikash ka. Ronaldo dhe Roberto Karlos mė kanė thėnė fjalė tė mira pėr tė dhe do tė mė pėlqente ta kishim nė skuadėr vitin e ardhshėm.

- Gjithsesi, numri i futbollistėve spanjollė te Reali po vjen duke rėnė...
    - Pėr kėtė vendosin presidenti dhe trajneri. Ata vendosin pėr futbollistėt qė do tė luajnė te Reali. Unė di qė te Reali vijnė futbollistėt mė tė mirė nė botė. Sigurisht qė do tė mė vinte mirė nė rast se do tė kishte mė shumė spanjollė, por e rėndėsishme ėshtė ta respektojnė kėtė fanellė "merengese".
    - Cilat janė synimet e Realit pėr sezonin e ardhshėm?
    - Kemi shumė dėshirė pėr tė fituar diēka tė rėndėsishme. Dhe me futbollistėt qė kemi, ėshtė e detyrueshme tė fillosh sezonin, duke synuar fitimin e gjithēkaje. Kjo ėshtė ideja jonė: pėr tė harruar dy vitet e fundit, duhet tė synojmė tė fitojmė nė tė gjitha veprimtaritė, ku do tė marrim pjesė.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    U hodh edhe shorti per ndeshjet e para.......

Valencia v Real Betis
    Sevilla v Racing Santander
    Cadiz v Real Madrid
    Celta Vigo v Malaga
    Espanyol v Getafe
    Athletic Bilbao v Real Sociedad
    Alaves v Barcelona
    Mallorca v Deportivo La Coruna
    Atletico Madrid v Zaragoza
    Osasuna v Villarreal

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Figo: Endrra ime ėshtė Liverpuli

Luis Figo u ka kėrkuar drejtuesve tė Realit, me nė krye presidentin Florentino Perez, ta lėnė tė lirė tė luajė te Liverpuli, edicionin e ardhshėm. Mesfushori portugez ka filluar stėrvitjen pėr sezonin e ri me fanellėn e Realit, por e ardhmja e tij mbetet ende pezull. Pasi mėsoi se drejtuesit e Realit mund ta linin tė lirė tė largohet me kosto zero, Figo ka filluar tė ėndėrrojė Liverpulin. Flitet se marrėveshja ndėrmjet tij dhe drejtuesve "tė kuq" ėshtė arritur dhe pritet vetėm aprovimi i Realit.

Gjithsesi, "merengesėt" duket se kanė ndryshuar mendje dhe kėrkojnė para nga Liverpuli, pėr shėrbimet e futbollistit tė vitit 2000. Ky i fundit nuk e ka fshehur dėshirėn pėr tė luajtur nė Premier Ligė dhe ka shprehur haptazi idenė e tij pėr tė kaluar te Liverpuli. "Nuk e kuptoj pėrse klubi nuk mė lejon tė largohem. Unė nuk bėj pjesė nė planet e tyre dhe ėshtė e kotė tė qėndroj nė Madrid, - tha Figo pėr shtypin anglez. - Endrra ime ėshtė tė luaj te Liverpuli, por e di qė ėndrrat jo gjithmonė realizohen, pėr kėtė jam ende nė pritje dhe e ardhmja e karrierės sime ėshtė ende pezull."

Gjithsesi, nė favor tė Figos ka qenė deklarata e djeshme e trajnerit tė Realit, Vanderlei Luksemburgo, i cili deklaroi se si Figo, ashtu edhe Oueni me Gutin janė tė lirė tė largohen, nė rast se nuk janė tė kėnaqur nga situata e tyre. Trajneri brazilian tha se nuk do tė pėlqente qė kėto "yje" tė largoheshin nga skuadra e tij, por gjithashtu tha se nuk do tė mbante te Reali asnjė futbollist pėrtej vullnetit tė tij. Luksemburgo tha: "Figo dhe Oueni janė futbollistė tė Realit, nė bazė tė kontratave qė kanė me klubin. Nėse dėshirojnė, mund tė qėndrojnė, nė tė kundėrt janė tė lirė tė largohen, por mė parė duhet tė marrin lejen e drejtuesit e klubit." Leje, e cila nėse nė rastin e Ouenit nuk ėshtė kėrkuar, Figo e ka kėrkuar publikisht: "Kam marrėdhėnie tė shkėlqyera me presidentin Perez.

Kam biseduar edhe me Luksemburgon dhe ai nuk mė ka dhėnė garanci pėr sezonin e ardhshėm. Atėherė mendoj se jam i lirė t'i gjej kėto garanci diku gjetkė." Nga ana tjetėr, drejtuesit e Liverpulit nuk kanė ndėr mend tė paguajnė para te Reali dhe, sipas menaxherit tė Figos, ata presin vetėm lejen e klubit spanoll pėr tė nėnshkruar njė kontratė dyvjeēare me mesfushorin portugez. Kėsisoj, pritet qė javėn tjetėr, e ardhmja e Luis Figos tė marrė njė formė pėrfundimtare.

Ouen, "i burgosur" te Reali
    Majkėll Ouen duket se do tė kalojė njė sezon tė vėshtirė te Reali. Pavarėsisht nga mbyllja e shkėlqyer e sezonit tė kaluar, sulmuesi anglez nuk ka marrė asnjė garanci nga Luksemburgo nė lidhje me aktivizimin e tij te "merengesėt". Nuk ėshtė asnjė klub nė gjendje tė paguajė 20 milionė euro pėr tė dhe kėsisoj Oueni pėrgatitet pėr njė sezon "tė burgosur" te madrilenėt.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Guti: Largohem nėse do Reali...

Mesfushori i Realit, Guti, nuk e ka pėrcaktuar ende tė ardhmen e tij, por gjithsesi pohon se nė rast se nuk i vjen ndonjė ofertė e leverdisshme pėr tė dhe Realin, do tė jetė i gatshėm tė luajė pėr tri vitet e ardhshme nė "Bernabeu". Ja cila ka qenė intervista e mesfushorit qė synon tė fitojė njė vend nė kombėtaren spanjolle qė synon pjesėmarrjen nė botėror:

- Si ėshtė situata juaj aktuale?- Kam edhe tre vjet kontratė me Realin, por nuk e di nėse do tė qėndroj deri nė fund. Jam gati tė jap gjithēka pėr tė fituar tituj tė tjerė me kėtė fanellė, por nė rast se do tė vijė ndonjė ofertė e leverdisshme pėr mua dhe Realin, do tė pranoja tė largohesha.

- Pėrse?
    - Dua tė luaj mė shumė dhe tė kem mundėsi tė bind Aragonesin pėr tė mė grumbulluar nė skuadrėn spanjolle, qė do tė luajė nė finalet e Kupės sė Botės. Unė do tė largohem vetėm nė rast se Reali e sheh tė arsyeshme diēka tė tillė. Po nuk ndodhi kėshtu, kėrkoj garanci.

- Pėr botėrorin mund tė lini Realin. A keni pasur kontakte me klube tė tjera?
    - Jo, kontakte nuk kam pasur dhe kam filluar me impenjim maksimal pėrgatitjet pėr sezonin e ri me Realin. Jam njė futbollist profesionist dhe si i tillė dua tė marr pjesė me ēdo kusht nė botėror.

- Cilat janė marrėdhėniet tuaja me Luksemburgon?- Marrėdhėnia ime me Luksemburgon ėshtė e mirė. Mbi tė gjitha jemi profesionistė dhe secili e di detyrėn e tij.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Gravesen: Me Garsian, mė tė fortė

Tomas Gravesen, mesfushori i Realit tė Madridit, ėshtė shprehur i kėnaqur me blerjen e Pablo Garias nga drejtuesit e Realit. Danezi tha: "Nė sezonin e ardhshėm do tė na duhet tė luajmė rreth 70 ndeshje.

Pėr kėtė jam i bindur se me ardhjen e Pablo Garias, mesfusha e Realit ėshtė pėrforcuar. Nuk e shoh Pablon si njė rival pėr vendin e titullarit, por e konsideroj njė pėrforcim tė rėndėsishėm pėr ne."

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kasiljas: Objektivi? Si gjithmonė titulli
    Portieri i Realit tė Madridit, Iker Kasiljas, nė faqen zyrtare tė Realit nė internet ka pėrcaktuar objektivat e sezonit tė ardhshėm: "Jam optimist pėr vitin qė vjen dhe ky optimizėm m'u shtua kur pashė entuziazmin me tė cilin skuadra ka filluar objektivat. Jam i bindur se do tė rikthejmė Realin te trofetė, pas dy vite dėshtimesh. Objektivi? Si gjithmonė titulli kampion do tė jetė njė prioritet, por pa hequr dorė nga Championsi."

Ivan Helgera, nga Reali te Barcelona?!
    Ivan Helgera te Barcelona! Mbrojtėsi i Realit tė Madridit nuk e ka arritur marrėveshjen me "merengesėt" pėr rinovimin e kontratės dhe sipas menaxherit tė tij, Zoran Vekiē, nė rast se kjo situatė do tė vazhdojė, futbollisti spanjoll ėshtė i lirė tė shqyrtojė ofertat nga klubet e tjera. Njė nga kėto oferta duket se ėshtė bėrė nga skuadra katalanase, vetėm njė javė mė parė.

Brenda 48 orėve, Robinjo te Reali
    Janė drejt pėrfundimit bisedimet ndėrmjet Realit dhe Santosit pėr Robinjon. Sipas sė pėrditshmes spanjolle "Marca", marrėveshja do tė arrihet brenda 48 orėve tė ardhshme. Orėt e fundit janė intensifikuar telefonatat e pėrfaqėsuesit tė Realit nė Brazil, Huan Figer, dhe presidentit tė Santosit, Mareslo Peikseira, aktualisht me pushime nė Majemi. Reali do tė paguajė 25 milionė euro. Pritet qė tė martėn Robinjo t'i bashkohet skuadrės sė Luksemburgos para se kjo e fundit tė niset pėr njė turne miqėsor nė Azi dhe Shtetet e Bashkuara tė Amerikės

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Real, rikthehet interesimi pėr Vieiranė

Reali i Madridit ka shfaqur interesimin e tij pėr tė marrė shėrbimet e mesfushorit tė Arsenalit, Patrik Vieira. Kjo, pasi Juventusi duket se ėshtė larg arritjes sė marrėveshjes me klubin londinez. "Zonja e Vjetėr" nuk ėshtė e gatshme tė paguajė 25 milionė euro pėr mesfushorin francez, shifėr qė Reali mund ta paguajė pa vėshtirėsi, duke parė forcėn ekonomike tė "merengesėve". Spanjollėt mėsuan se "topēinjtė" janė gati ta shesin Vieiranė dhe kėsisoj u rikthyen tė interesohen pėr shėrbimet e tij.
    Madrilenėt i janė rikthyer kėshtu dashurisė sė vjetėr, pasi nė tri vitet e fundit tė merkatos ėshtė pėrfolur pėr interesimin e tyre pėr Vieiranė. Saki dhe Luksemburgo kanė hequr dorė nga Stiven Xherrard, pasi ky i fundit rinovoi pėr Liverpulin dhe kėshtu 29-vjeēari francez do tė ishte pėrforcimi i duhur i "galaktikėve".

Megjithėse pas blerjes sė Gravesenit nė janar dhe tė Pablo Garsias nė fillim tė kėtij muaji, skuadra "merengese" konsiderohet e kompletuar pėr rolin e mesfushorit me tipare mbrojtėse, presidenti i Realit, Florentino Perez, nuk mund tė heqė dorė nga luksi pėr tė marrė Vieiranė.
    Nga ana tjetėr, Arsenali, pas nėntė vitesh bashkėpunim, ėshtė i gatshėm ta lėrė Vieiranė tė largohet kundrejt 25 milionė eurove. Reali mund ta ulė edhe mė tej kėtė shifėr, duke sakrifikuar Ouenin pėr Vieiranė. Sulmuesi anglez do tė nxirrej nė shitje, nė rast se skuadra spanjolle do tė siguronte shėrbimet e Robinjos dhe kundrejt 15 milionė eurove mund t'i japė lamtumirėn "Santigo Bernabeu"-t.

Trajneri i Arsenalit, Arsen Venger, do tė ishte i pari qė do tė synonte tė rikthente Ouenin nė Premier Ligė. Kjo tregon se sakrifica e Realit pėr tė marrė Vieiranė nuk do tė jetė edhe aq e madhe, kėsisoj arritja e marrėveshjes me Arsenalin ėshtė plotėsisht e mundshme.
    Ndėrkohė, marrėveshja e drejtuesve "merengesė" me Vieiranė nuk parashikohet tė hasė nė probleme. Spanjollėt do t'i ofronin 29-vjeēarit njė kontratė katėrvjeēare me tė njėjtėn pagė qė ai merr tek Arsenali. Vetė Vieira ka shprehur disa herė dėshirėn pėr tė luajtur te Reali, ku do tė ketė pėrkrah Zinedin Zidanin. Sė bashku, kėta dy futbollistė fituan kampionatin botėror nė vitin 1998 dhe kampionatin europian nė vitin 2000.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ja edhe dy lojataret me te rinje te Realit....
    Pablo Garcia dhe Diogo...........shpresojme se do te sjellin dicka te re ne lojen e Realit keto............
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozėt rusė dhe maqedonas: "Dhoma gazi pėr shqiptarėt"!
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:03
  2. PLISAT - Tifozėt mė tė mirė nė trojet shqiptare!
    Nga metropoli nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 09:23
  3. Tifozėt e FC Real Madridit...#7
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 07:05
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#3
    Pėrgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 07:52
  5. Wanderley Luxemburgo, trajner i ri i Real Madridit.
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-01-2005, 10:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •