Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36

Tema: Gjykimi juaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Kam ca elemente si puna asaj goces qe jan ketu ne chicago, dhe thojn qe jan grek. Ufff, ta shpifin aman, sidomos kur flasin shqip me mir se mua dhe ti bashk. Eshte turp dhe tregon se ato persona kan low self-esteem. Por, the grass s'eshte gjithmon me shume jeshil tek ana tjeter.

NJE TOQE NGA BERATI Maska e Ligesia
    Anėtarėsuar
    26-09-2005
    Vendndodhja
    Ne qytetin e miut
    Postime
    64
    Citim Postuar mė parė nga __SwEeT_GirL__
    Una jam ndeshur me njerez qe visheshin vetem kuq e zi, qe ruanin cdo tradite shqiptare, qe u rrinte bosi pallatit ne shpi se vinin muzike tradicionale shqiptare ne volum maxxx, qe e thonin mee mburrje qe ishin SHQIPETAR
    I loved that.

Sikurse kam takuar njerez qe hiqeshin ruse, italiane, greke e ku e di un se ca budallalliku tjeter, ene vetem kur dilte kot mbas nje viti dy vjetesh qe ishin shqiptare.........Aman pash zotin njerez qe kishin mesuar dy fjale english ene bonin sikur kan harru shqipen per dy vjet. Ene po ua them un qe kto ishin njerez pa pike karakteri, intelekti e morali. Shumica njerez malesh qe se su merej vesh shqipja qe flisnin aq te trash e kishin.

A jam una patriote?
    Derisa ene pas disa vitesh te konsiderueshme larg ALB, me gjen ne web shqiptare, cdo vit keq mire mua me ke ne ALB, them me mburrje indentitetin tim, shqipja eshte gjuha pare ke un pastaj vjen anglishtja, derisa me dridhen komplet trupi kur shoh nje ndeshje te kombetares, apo ndonje konkurs tjeter ku jan te pranishem perfaqesues te shqiperis. Po mendoj se jam patriote....

Me vjen keq qe parafolsi e ka mare ceket temen. Te gjithe i dim problemet e shqiperise, por po ta hedhim poshte indentitetin tone te gjithe ene ti versulemi USA, Italise etj pastaj i bije te humbim cdo tradite e histori tonen. Ne mund te mesojm, punojm, vjedhim ide nga kto metropole po pa hudhur gjakun e historine tone. NQS asnje sdo ishte patriot do te shuheshim si komb fare.

GJITHMONE KRENARE QE JAM SHQIPTARE.....

Ti po e mer temen ciksi ceket sepse une po mundohesha te shpjegoj se cfare e shyti ate te thoshte ate qe tha, kurse ti na fillon I love this and I love that, We know you speak english but this is an Albanian forum. Kur je kaq krenare fol shqip, dhurata me e madhe qe atdheu na ka dhene neve eshte kultura jone e vecante dhe gjuha eshte elementi me i rendesishem i kultures shqiptare.
    Jeni bere histerik fare as nuk doni tia dini per njeri ne bote. Si them une edhe ska, ajo tha vetem nje mendim qe shume vete ne shqiperi e kane. Secili e shpreh ata dashurine per vendin e tij ne mynere te ndryshme, dhe kriticizmi ka te mirat e tij.

Shikoni ca moderator te edukuar dhe te demokrat kemi, mua me dridhet monitori i komputerit nga frika. Se mos me heq nga forumi se do vras veten. HAHAHAHAH Ore roqi, boll na beri si rrugac i rendomte, por meso se si te moderosh. Ky eshte forumi shqiptar dhe duhet folur vetem shqip. DITO HAHAHA.
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Citim Postuar mė parė nga Ligesia
    odeon relax, hajde emer shqiptar hajde! Boll na i dhe mende te tjereve duke trehuar sa i mire je ti por meso te shruash shqip. DITO. DITO. DITO.
    Kujdes se cfare shkruani kundrejt nje moderatori pasi dhe masat do jene te ashpra ndaj nickut tuaj, nese postimet e mia ju vrasin syte anashkalojini dhe vazhdoni me tej.

Jeni ne monitorim ne te ardhmen.

Dito.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ligesia : 05-10-2005 mė 20:52

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar mė parė nga Ligesia

Ti po e mer temen ciksi ceket sepse une po mundohesha te shpjegoj se cfare e shyti ate te thoshte ate qe tha, kurse ti na fillon I love this and I love that, We know you speak english but this is an Albanian forum. Kur je kaq krenare fol shqip, dhurata me e madhe qe atdheu na ka dhene neve eshte kultura jone e vecante dhe gjuha eshte elementi me i rendesishem i kultures shqiptare.
    Jeni bere histerik fare as nuk doni tia dini per njeri ne bote. Si them une edhe ska, ajo tha vetem nje mendim qe shume vete ne shqiperi e kane. Secili e shpreh ata dashurine per vendin e tij ne mynere te ndryshme, dhe kriticizmi ka te mirat e tij.
    Shiko tani ti ske pse bon nomin ktu se thash una nje shprehje "I LOVED THAT"
    Ajo cfare una deshe me komentu qe se jo ato cfare ke thene ti jan gabim, por tema nuk ishte qe "Cfare te keqiash ka shqiperia". Tema ishte "JE PATRIOT APO JO" ene una po mundohesha te thoja qe megjithe problemet e gjonat e tjera qe ka ALB, ne duhet te jemi patriot. Pra mos e mer se po mundohesha te kundershtoja mendimin tend se sme intereson shume, po mundohesha te thosha mendimin tim
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Nuk gjykoj njeri .. le te mendojne cte duan ato vajzat .. sigurisht qe vendin tend nuk eshte mire ta hedhesh poshte por nese ato e gjykojne ashtu pun e tyre kush jemi ne ne fund te fundit ti themi atyre se cduhet te mendojne ?

its a free world

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    -Po hap kete teme
    -mos hap teme duke filluar me 'po hap nje teme/kete teme'. Eshte si t'i shkruash dikujt nje leter duke e hapur me 'po te shkruaj nje leter'. E shohim se ke hapur teme, nuk eshte nevoja te na i thuash.

-pas nje ndodhie te ketyre diteve, ndjehem vertet i indinjuar me disa njerez.
    -gabim... mos sugjero... 'ndihem i indinjuar' eshte sugjerim. Pa lexuar akoma c'fare ka ndodhur mua, (lexuesit) me eshte dhene nje fare ideje se si duhet te ndihem; e thene ndryshe: propagande!

-Shkoj ne nje takim te parapergatitur me dy vajza qe deri momentin qe i takova i mendoja si shtresen e intelektualizmit shqiptar!
    -si mund te mendosh se dikush eshte shtrese intelektuale kur akoma s'i ke takuar?

-Ne biseden e zhvilluar midis meje dhe atyre dy vajzave lindi problemi i preferences se kombesise, dhe njera nga vajzat e cila ishte sarandiote ma tha pa piken e drojes qe preferoj te jem me mire nje greke sesa shqiptare!
    -pa piken e ndrojtjes??? Gabim! Edhe ky sugjerim... eshte e thene se ajo duhet te kete ndrojtje? Kush e thot kete? Ti? Kush je ti? Qenie qe i perket ndonje natyre me te larte se ajo vajza? Ktu behet fjale per dy vlera: Mireqenia dhe nje jetese me e sigurte, dhe privilegji te jetosh ne vendin ku je lindur e rritur (privilegj nuk eshte perdorur pa arsye). Se cila alternative eshte zgjedhja e mire, nuk mendon se eshte ajo vete e cila duhet te vendos? Pra se c'fare mendon ti, e nese ajo duhet te kete ndrojtje per njeren zgjedhje, apo tjetren, eshte pa lidhje, ose ne anglisht: irrelevant! Pra pse e merr persiper kte pune? Pse behesh aq pompoz sa te marresh persiper te emerosh mendimet e vendimet e robve?

-E pyeta pse nuk shkon ne greqi, mu pergjigj qe duhet te mbaroj studimet ketu.
    -shume bukur... edhe une studioj ne angli, nje dite do leviz prej ktej, jo sepse me pelqen shqiperia me shume se ktu, por sepse s'me pelqen ktu. Ha buken permbys kupen edhe une? Ne angli jane hapur shkollat e larta qe ne shekullin e 12, e ne c'do kohe ka disa milione studente te qe mbarojne shkollen, nga c'do shtet i botes, mos valle po hane buken e po permbysin kupen?

-Ne komentet e asaj vajze une gjeta nje materializem te pamase qe ishte e afte per hir te mireqenies te mohonte kombesine e saj!!!
    -pse te ndjekesh mireqenien duhet te nenkuptoje te mohosh kombesine? Si dole me kte konkluzion... mua psh me duket konkluzion i dobet... sepse tregon qe s'ja ke idene nga njerezimi. Njeriu duhet te zbuloj e kolonizoj. Ndryshe sot s'do kishte evrope, as amerike, as australi, por do jetonim te gjithe b'ythe me b'ythe ne mesopotami, midis tigrit e eufratit.

-Pa piken e turpit me tha qe ky vend nuk te ofron asgje, pse duhet te rri ketu.
    -Prape sugjeruese... kush thote se duhet te kete turp? Ti? Kush je ti?

-Une i them kesaj vajze njekohesisht dhe i uroj qe te jetoje ne greqi, por kurre me s'duhet ti thote vetes shqiptare, pasi jam i sigurte per fjalen e pleqve qe te merr malli per guret e sokakut.
    -kte s'e kuptova.

-Mbase e gjykoj ashper se ishte teper e re per mendime te pjekura, por qe gjithsesi nje neveri mu shfaq per ate person dhe do desha ta ofendoja fort por ja qe se bera sepse thjesht nuk isha aty per ate pune.
    -plako, bere me keq, ate qe s'i the dot ne sy erdhe e po e telendis ne forum. Per c'fare? Per te nxjerr veten ne drite? Nuk e di se c'moshe ke, por menyren e te gjykuarit e ke teper te ngushte e te pavarur. Dil nje here nga shqiperia se me c'kuptoj s'paske dal ndonje here. Shih nje here boten, sepse nga ajo bote infuencohemi. Mendon se njerezit duhet te sillen e te mendojne ne menyra te caktuara. Po degjove mua, lere kete pune... edhe mos e quaj veten aq te larte sa te ndash medalione ari, argjendi e bronxi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aragorn I : 16-10-2005 mė 12:48
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Pa piken e turpit me tha qe ky vend nuk te ofron asgje, pse duhet te rri ketu.
    Dito.
    Nuk e kuptoj se c'pergjigje pret nga anetaret e nje Forumi, qe nuk kane lene cep e qoshe te planetit pa u syrgjinosur! Nese ajo vajza tha me goje ate qe shume anetaré ketu bejne me veper...... eh eshte e kote cdo kritike!

Une i them kesaj vajze njekohesisht dhe i uroj qe te jetoje ne greqi, por kurre me s'duhet ti thote vetes shqiptare, pasi jam i sigurte per fjalen e pleqve qe te merr malli per guret e sokakut.
    Po te vazhdosh keshtu vella.... do na mbetesh beqar per gjithe jeten!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga liveintwoplaces
    E keqja me minoritarėt, (nėse ajo vajza ėshtė minoritare) ėshtė se kur janė nė Shqipėri i shajnė "Greke te qelbur", por kur shkojnė nė Greqi i shajnė "Shqiptare tė qelbur".
    .
    Ke te drejte deri ne nje fare pike, liveintwoplaces. Kam nje shoqen time nga Dhermiu, minoritare, (gjyshja e saj asnje fjale shqip nuk fliste). Ajo jeton ne Greqi qe ne 91. Prinderit e saj kane ca kushte te cuditeshme per martese, nuk duan qe cupa te marri as shqiptar, as grek, vetem "vorio-epiriot!" Ec e merre vesh.

Sa per temen, nuk marr mundimin te gjykoj muhabetet qe behen neper kafene.
    Kombesia, ne fund te fundit nuk eshte thjesht trashegimni, por eshte gjithashtu ndjenje. Jam shqiptare, sepse prinderit e mi jane shqiptare, jam shqiptare sepse ndihem shqiptare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2005
    Vendndodhja
    QUEENS, NYC
    Postime
    160
    O dito ti vlla mir qe e ke hapur kete teme po ama dihet cfar do themi shumica. kam lexuar ne nje sondazh qe ne shqiptaret jemi nga 4-5 popujt me krenare ne gjithe rruzullin. Dihet qe do del noji kllufe si kjo femra qe the me lart, po shum rob kotii mban dheu kshu qe car ti besh. Pa ke dashka, greket. per mua dita qe jam be ma teper me nerva (gzimi ishte i paimagjinushem ghthsh) ka qen kur lujtem me greket dhe nuk kisha mundsi ta shofi lojen, sa nuk e vrava bosin kur me benin telefon shoket duke hequr vallen ne mes te Astorias, duke sha greket e qelbur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    8
    jemi teper krenare per ta pare realitetin ne sy por mbi te gjitha ky vend nuk te ofron shume dhe per me teper po behet gjithnje dhe me keq.
    nuk jam nga ata qe shajne vendin e tyre pasi jam shqiptar dhe per me teper ka qene politika e vendeve fqinje gje e cila na ka shkaktuar gjithe pakenaqesite, dhe keto pasoja qe vuajme sot. mendoj se njerezit jane te lire por nese do te me thoshin qe jemi bere grek italiane apo serbe pergjigjja ime do te ishte.

jeni te gjith pede.. dhe kurv... per kete meritoni qe te shkoni jashte vendit tone sepse ne nuk i durojme dot dhe nuk i kenaqim ashtu si i kenaqin greket.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    8
    me vjen shume inat kur kam udhetuar kete vit per ne jale kam pare ruges shume shenime ne gjuhen greke. une nuk jam kundra minoriteteve por jam kunder atyre shqiptareve qe e shesin veten per nje lek.

une them me mire ketu me njerezit e mi dhe me te mirat e ketij vendi sepse ne po e ndertojme ate sesa qen ne nje vend tjeter

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjykimi i dhunes sipas Bibles dhe Islamit
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 11:21
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Filloi gjykimi i diktatorit Sadam Hysein
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 21-08-2006, 08:57
  4. Perfundoi gjykimi nė Hagė i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56
  5. Gjykimi lidhur me botėn
    Nga ElviraHoxha nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-08-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •