Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36

Tema: Gjykimi juaj

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga sualdo
    me vjen shume inat kur kam udhetuar kete vit per ne jale kam pare ruges shume shenime ne gjuhen greke. une nuk jam kundra minoriteteve por jam kunder atyre shqiptareve qe e shesin veten per nje lek.

une them me mire ketu me njerezit e mi dhe me te mirat e ketij vendi sepse ne po e ndertojme ate sesa qen ne nje vend tjeter
    eshte vertete per te ardhur keq..........s'e kane idene(ose dhe ndoshta e kane dhe e bejne me qellim?????????) qe keshtu humbashin vlerat e gjuhes shqipe dhe nje komb qe nuk punon per gjuhen e vet, e ka punen keq................
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

Po edhe mua me vjen keq po a nuk i ke pare ti shqipetaret qe sapo mergojne ne nje vend te huaj nuk u flasin me shqip femijve por ne gjuhe tjeter. Nuk e di pse eshte kjo tendence.A ka gje me e shumtuar qe pothuajse pjesa me e madhe e femijve qe jane ne vende te huaja nuk dine te flasin gjuhen e memes?E njeriu kur dine te flasi gjuhen e memes nuk eshte me qenie humane.Akeni pare ju te huajt qe punojne ne shqiperi te harrojne gjuhen e tyre dhe te flasin shqip? Kurre

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    E degjuat se c'eshte bere ketu ne Michigan ne nje stacion Radio ??

Pyet drejtuesi i radios ( ben si tip konkursi per femrat me te mira ) , edhe flasin degjuesit dhe japin mendimet e tyre ne nje nga ditet qe vijuan u permenden edhe Shqiptaret dhe drejtuesi i radios filloi duke na share . Qe shqiptaret jane te pista , jane te ndyra , jane k.. etj ,, etj .

Tani shqiptaret ( djemte me shume ) filluan te merrnin ne telefon dhe t'i thonin drejtuesit te radios - Hey , ben mire ta marresh mbrapsh ato qe the per femrat shqiptare ...

Mbas shume debatesh ( e gjitha kjo On Air ) u mblodhen shqiptaret dhe i thane drejtuesit te radios

-Ok , ti do fillosh perseri te shash femrat shqiptare edhe ne si Shqiptare
    Prit dhe na tako tek ndertesa e radios .

U mblodhen rreth 20-30 veta dhe i shkuan aty . Eshte bere nje gjullurdi e madhe ku , drejtuesi i radios ngeli pa pune , pasi e pushuan ne minute dhe pronari i stacionit te radios na kerkoi Falje neve Shqipetareve ne radio .

Sa mire te jesh Shqiptare .
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Nga ishte ky tipi W A qe shau ne radio? Ca kombesie kishte?
    isha ne i bar qe par e me ra ne vesh kjo.

CeRrIkS & Albanian-4-EvEr Maska e CERIKSI-CHICAGO
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    CHICAGO
    Postime
    178
    po flas per temen

tek gjimnazi qe mbarova une mund te ishin ja 5-6 vete qe e qunain veten grek po greqisht sdinin po pas kalimit te kohes e mesuan edhe shqipen se vete edin se cfare kan heq .

rrofte shqiperia
    JUVENTUS # 1

ITALIA WORLD CHAMPION

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Nuk me pelqejn njerzit qe e mohojn kombesine e tyre. Ajo goca qe eshte shqiptare dhe hiqet si greke, tregon personalitetin e saj. Eshte njesoj sikur te thote, nuk e dua maman time sepse eshte shqiptare, por dua nje mama qe eshte greke. Mgjth nuk ka problem, se heret a vone do e kuptoj rendesin e vendit te saj, kur te shkoj ne mergim dhe te trajtohet si e huaj.
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Gjykimi i dhunes sipas Bibles dhe Islamit
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 11:21
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Filloi gjykimi i diktatorit Sadam Hysein
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 21-08-2006, 08:57
  4. Perfundoi gjykimi nė Hagė i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56
  5. Gjykimi lidhur me botėn
    Nga ElviraHoxha nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-08-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •