Close
Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 341
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    ZYRTARE.

Sipas sitit zyrtar te Reggines , ERJON BOGDANI , ka kaluar perfundimisht tek SIENA.

Do firmose nje kontrate 3 vjecare me SIENEN.

BOGDANI ne fillim shkoi ne Spoleto , ku pershendeti ish-shoket e skuadres dhe me pas u nis per Toscana.

Sulmusi yne ishte protagonist vitin e kaluar me Veronen ku ne 38 ndeshje shenoi 17 gola.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Sot SIENA zhvilloi nje ndeshje miqesore me nje skuader modeste .

Bogdani shenoi golin e pare me skuadren e re....

Shenuan nga 3 gola Locatelli , Bogdani dhe Chiesa.
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Suksese Bogdanit me Sienen simvjet.

http://www.acsiena.it/schede/BOGDANI...php?id_rosa=51

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Sapo pashe ndeshjen Milan- Siena

Bogdani luajti gjithe ndeshjen ,por u mbulua shume qarte dhe plotesisht nga Nesta.

Ne ekip ka te njejtin rol sic luan edhe Tare, por nuk i ka aftesite me koke, dhe hijeshine e Tares.

Ne fund beri nje faze te ngjashme si me kazaket ,kur dha pasen per Myrtaj, por pa sukses.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qerim : 10-09-2005 mė 16:29

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Une u frigova kur u shtri ne teren...u duk qe pati demtim te rende dhe thash se si per inat nuk do luaj ne ndeshjet tjera.
    I urroj sukses.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Une u frigova kur u shtri ne teren...u duk qe pati demtim te rende dhe thash se si per inat nuk do luaj ne ndeshjet tjera.
    I urroj sukses.

Ishte nje faull teknik ,i qellimshem i Milanit. Vitin e kaluar kur luante me Veronen , te gjitha ekipet me te cilat luante Verona, e faulltonin Bogdanin ne fillim te ndeshjes.

Kjo eshte pika e dobet e Bogdanit.

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Bogdani shenon golin e tij te pare me Sienen ne Seria A kunder Ascolit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 22-09-2005 mė 09:23

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Erjon Bogdani shenon golin e pare sezonal

21.09.2005 -

Erjon Bogdani ka bere nje paraqitje mjaft te mire ne barazimin 1-1 te Sienes ndaj Askolit. Shqiptari shtatelarte ka luajtur serish si titullar dhe ka qene mjaft i rrezikshem gjate 90 minutave. Nderkaq, ai ka dhene golin e vetem te bardhezinjeve. Ne minuten e 45-te, gjigandi kuqezi shfytezoj bukur nje pasimi perfekt te Legrottaglies per te mposhtur portierin e Sienes. Fatkeqsisht, Siena nuk arriti ta mbaje kete rezultat dhe ne minuten e 58-te Ferrante barazoi per Askolin. Pra, me ne fund, Erjon Bogdani arriti te shenoje golin e tij te pare ne Serine A, per kete sezon.

Po ne Itali, Valon Behrami luajti 45 minuta ne humbjen e Lazios ndaj Milanit. Mitrovicasi e filloi ndeshjen si titullar por u zevendesua nga Manfredini ne fillim te pjeses se dyte. Ndersa, Igli Tare vazhdon te jete i demtuar.

Shkėlzen Xh. (Tifozat.Com)
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Shume pozitive loja e Bogdanit tek Siena .

Javen e kaluar BOGDANI shenoi nje gol .

Ndersa kete jave edhe pse nuk shenoi ishte protagonist me pasimet e tij .
    2 gola kaluan nga kembet e tij .
    Vendimtar pasimi i sakte me koke per Chiesen , qe shenoi .

Shtypi italian e ka vleresuar shume mire kete jave .

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Bogdani : Tifoza, Ju lutem na mbeshteteni

Neve duhet te fitojme pastaj se kush skuader perfiton nga kjo nuk ka shume redesi per neve

Tifozat.Com vendosi kete rradhe te marre ne interviste nje lojtar mjaft te admiruar nga sportdashesit, Erjon Bogdanin. Eksluzivisht per Tifozat.Com, ne linje telefonike gjigandi i sulmit na tregon me gjeresisht per aventuren e re tek Siena, objektivat personale dhe Kombetaren.
    Per me teper lexoni intervisten:

- Keni rigjetur Serinė A pas dy vjetėsh. Madje, keni shenuar
    edhe golin e pare. Si po ndiheni tek Siena ?

- Po eshte e vertete qe jam rikthyer perseri ne Serine A ,pasi luajta dy vjet ne Serine B. Kjo me ka sherbyer shume sepse kam fituar shume eksperience ne skuadren e Verones. Tani ndihem shume mire dhe jam i gezuar qe jam rikthyer ne Serine A ,ku edhe luaj si titullar dhe kjo per mua ka shume rendesi. Jam i lumtur qe j“u riktheva golit por edhe ne deshjen e kaluar kam qene vendimtar per shenimin e golit. Shpresoj qe edhe ne ndeshjet e tjera te luaj mire dhe te shenoj sa me shume, sepse sulmuesi per kete pune eshte.

- Cilet jane objektivat e Sienes dhe te Erjon Bogdanit kete sezon ?

- Objektivat e Sienes jane qe te qendroje ne kategorine e pare, ndersa objektivat e mia jane qe te shenoj sa me shume gola dhe te luaje sa me mire per ekipin tim por edhe per Kombetaren. Dua te shenoj sa me shume qe t“i gezoj te gjithe Shqipetaret sepse kombetarja ndiqet nga te gjithe dhe prandaj prokupimi im eshte qe ne ekipin kombetar te jap maksimimin sic edhe e kam dhene deri tani.

- Po afrojne ndeshjet e veshtira ndaj Ukraines dhe Turqise. A jeni optimist per keto dy ndeshje ?

- Une keto dy ndeshje mezi po i pres dhe ju premtoj qe nė keto dy ndeshje do te jap maksimumin, jo vetem une por i gjithe ekipi. Do te luajme per pike se sa do j“a arrijme nuk mund te them por une do te bej te gjitha perpjekjet per te shenuar.
    Megjithese ne nuk pretendojme me per kualifikim, ndeshejt ndiqen nga shume tifoza nga te gjitha trojet dhe per kete ne duhet te fitojme. Fitorja duhet edhe qe te permisojme renditjen ne Fifa prandaj dhe do japim maksimimin.

- Brigel ka deklaruar per mediat Daneze se Shqiperia do te ndihmoje Danimarken?

- Une nuk jam ne dijani per kete deklarate por po ju them se ne do te luajme per te fituar dhe per te marre nje renditje sa me te mire ne fifa (sic dhe e thashe me larte) qe ne eleminatoret e ardhshme te biem me nje grup me te lehte.
    Ne duhet te fitojme, pastaj se kush skuader perfiton nga kjo, nuk ka shume redesi per ne. Ajo skuader nuk do te perfitoje nga ne por nga fati i saj.

- Si e vleresoni punen e Hans-Peter Briegelit ne krye te Kombetares ?

- Nuk mund t“a vleresoj sepse une jam qe prej 6 ndeshjesh qe po e ndjek Kombetaren nga afer. Ne kemi nje grup lojtaresh shume te mire dhe shpresojme qe ne eleminatoret e ardhshme te arrijme te kualifikohemi dhe per kete kam besim.

- Marredhnjet tuaja me Briegelin kane qene te zbehta dy vite me pare, por me ne fund (ne te miren e futbollit Shqiptar) u arrit paqja mes juve, kjo edhe merite e tifozave. Madje, jeni rikthyer si titullar tek kuqezinjte. Si e perjetuat lenjen jashte ekipit Kombetare ato vite ? A mendoni se ka patur edhe persona tjere te implikuara ne mosgrumbullimin tuaj?

- Mungesen time si individ nuk e kam ndjere shume sepse ketu ne Serine B isha bere lojtar kyc dhe per me shume isha dhe idhulli i tifozave, pra une e dija se kush isha dhe nuk merzitesha, perse u lashe jashte, sepse une po e tregoja se kush isha ne fushen e lojes. Nuk kisha arsye te bindja te tjeret . Por me shume keq me ka ardhur per familjen time dhe per tifozat sepse ata kurre nuk u pajtuan me lenien time jashte Kombetares. Familja me ka ndjekur kudo, tifozat gjithashtu, prandaj dua t“I falenderoj qe per asnje moment nuk me lane vetem.

Me Brigelin tani kemi marredhenie normale, te tjerat s“me interesojne. Te gjitha i kam harruar dhe shoh perpara. Nuk dua te merrem me te kaluaren. Une nuk dua te merrem me llafe se kush eshte bere pengese per mua por po ju them se une me pune kam arritur deri ketu ku jam. Kam deshire te luaj dhe te shenoj per Kombetaren. Nuk e kam frike konkurrencen. Kush e meriton duhet te luaje me Kombetaren e te gjithe Shqipetareve. Ajo ju perket te gjitheve dhe jo individeve prandaj dhe nuk dua ti besoj keto qe fliten, por nese jane te verteta padyshim qe nuk do te me vinte mire.

- C`mendoni per Berhamin meqenese jeni personi qe e njihni me nga afer dhe a mund te behet ai kuq e zi?

- Ai eshte nje lojtar i shkelqyer dhe do te ishte ne te miren e futbollit tone qe te vishej kuq e zi. Eshte nje lojtar qe e meriton te luaje ne Kombetare por me sa di une eshte e veshtire pasi ai ka luajtur me U-21 te Zvicres dhe ka shume pune ne dokumentacione. Ai ka shume deshire por ka edhe shume presione nga Zvicra sepse edhe familjen akoma atje e ka.
    Kemi shume talente qe luajne ne Europe qe duhet t“i marrim dhe t“i kemi ne te ardhmen. Keto mund te afrohen ne U-21 dhe aty te tregojne veten, te formohen dhe gradualisht te behen pjese e kombetares.

- Futbolli Shqiptar eshte duke kaluar dite te sketerrshme pas deklaratave shokuese te Rudi Vates. Si po i komentoni akuzat e ish-kapitenit Vata ?

- Une nuk jam shume ne dijeni per keto qe flitet kohet e fundit dhe nuk di c“te them vetem pak kam degjuar se nuk kam edhe shume kohe per te lexuar shtypin.

- Nje mesazh per Tifozat.Com dhe per mbare Tifozerine Shqiptare?

- Tifozave ju bej lutje qe te n“a mbeshtesin dhe nje rrespekt te vecante e kam per Tifozat e trojeve qe bejne sakrifica te jashtezakonshme per te ndjekur Kombetaren. Ju them me bindje te plote na mbeshtesni se nuk do t“ju zhgenjej. Nuk mund t“i shihja shkallet e stadiumit bosh ne dy ndeshjet e fundit. Respekte per te gjthe tifozat anembane trojeve sepse pa juve Kombetarja eshte jetime.
    Pershendes edhe juve qe me dhate mundesi per kete interviste per tifozat e zjarrte te Kombetares.

Tifozat.com pershendesin nga zemra Erjon Bogdanin qe u tregua i gatshem per te dhene kete intervise dhe ne emer te te gjitheve i urojme suksese dhe sa me shume gola ne Serine A por ne vecanti per kombetaren tone te dashur.

Intervistuan per Tifozat.com Gezim Ll., Shkelzen Xh. & Farruk H.
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjuha Shqipe - Dokumente tė shkruara dhe libra
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 12-04-2022, 13:42
  2. Pjetėr Bogdani
    Nga militanti1980 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 15:03
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pjeter Bogdani
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-04-2006, 18:15
  5. Pjetėr Bogdani
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •