Welcome to the club!Postuar mė parė nga darwin
Sigurisht do dhuroja gjak per t'ja lehtesuar jeten nje tjetri. Ndoshta dhe mua nje dite do me nevojitet gjaku i dikujt! Please donate e mos e beni zemren gur!![]()
PO, ne menyre vullnetare
JO, nuk ia vlen..
Po nese behet fjale per leke..
JO, kam frike nga infektimi i shiringave..
PO, nese varet nga une jeta e dikujt
Welcome to the club!Postuar mė parė nga darwin
Sigurisht do dhuroja gjak per t'ja lehtesuar jeten nje tjetri. Ndoshta dhe mua nje dite do me nevojitet gjaku i dikujt! Please donate e mos e beni zemren gur!![]()
If I Only Could....
do ishit te gatshem te dhuronit gjak dhe pse?
Patjeter do te dhuroja, nese behej fjale per jete njeriu!!!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
-----------------------------------------------
Nje here kam dhene gjak per nje te afermin tim. Duhet te ndodhesh ne ate situate qe te mund t'i pergjigjesh kesaj pyetje!
-----------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
un votova per te paren, nqfs e ke te mundur pse jo mos ti ndihmosh te tjeret.
kam dashur sh her te duroj gjak por shumicen e kohve kto te shpis nuk jan dakort nejse vetem 1 her e kam bo deri tashi sigurisht pa leje lol
klejzi
Ende se kam provuar. Vullneti dhe ndjenja e bamiresise nuk me mungojne. Jam O Rh negativ. Mirepo eshte ironik fakti se peshoj vetem 48 kilo, kurse ne kete shtet ku jetoj une, minimumi eshte 50 kilo per te dhuruar gjak. Jam ne pritje te atyre ( 2 ).
Do dhuroja vetem nese jeta e dikujt varet aty ...po keshtu te vete vullnetarisht ... sic bejne disa .. se kam bere ndonjehere .. arsye-ja kam frike te cpohem .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ketu vijne shpesh Shqiptare per kurim dhe jane pak tekanjoze, duan gjak Shqiptarikeshtu qe nje pjese e mire e studenteve kane dhuruar te pakten njehere.
Shkova para dy dites, dhe nuk pranoi infermierja te me merrte gjak, tha shko ha buke dhe pi dhalle me kripese ke tensionin e ulet, eja pas dy oresh. Meqe s'kisha durim e lashe dhe shkova sot.
Sot kur po shihte formularin qe mbusha me thote:
Ti paske jetuar ne Shqiperi, me vjen keq po nuk pranojme gjak nga vendet Europiane ne kete spital (mire qe nuk tha nga Shqiptaret). Keni ca semundje qe nuk dalin ne analizat qe bejme neve.
Sado qe i thashe une se kam dhuruar here tjeter, kane dhuruar shoket marresi do jete Shqiptar etj. nuk pranoi.
Me tha dhe nje, Me fal,por nuk eshte diēka personale dhe mirupafshim.
Shko jep gjak po deshe!
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Epo mire mos u merzit SuiG ....... me kete rast i kurseve ca " pika " gjaku ... (lol )
Kane ca rregulla keshtu qe mos i merrni dhe personale .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt