Flisni per temen e jo per dele e dash
Flisni per temen e jo per dele e dash
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Estella : 11-09-2002 mė 00:30
I"M A PLAYA!
aaaaaaaa rrufiano pytje o kjo????????? e dashit patjeter.... apo smi ka edhe briret kaēurrela...! po ty e kujt te pelqen?
sa per ate gjirin persik dakort jam, ta diskutojme...po mos perfundoje ne sherr pastaj???
![]()
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
p.s. meqe ka llafi ...per dhģ nuk flet ti? vetem per dele e dema??? kam edhe nje pytje..ne fillim thoshe "dashi e demi" pastaj shumesin e bere "dele e dema"pa ma bej pak shumesin e dashit!!
ciaoooouuuiiiieee
![]()
Po i largoheni shume temes me duket
![]()
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
E drejte megjithese ne fund te fundit,shaka po bejme,po testojme pak inteligjencen.Medea,meqe me paska kaluar pa e kapur shumesi i dashit eshte Desher dhe i demit Dema,meqe ty te pelqen e dashit,ok.Une jam per mbrojtjen e kafsheve dhe nuk ha mish,keshtu qe s'kam ndonje preference,per gjirin persik nuk besoj se do ziihemi,se as Sillo me Nafien nuk u zune kur ai i foli asaj per te.Ne lidhje me dhite nuk e perdor dot fjalen dhi sepse kam frike se me kujton nje krahasim,besoj se me kupton se ku e kam fjalen per gocat...Megjithate me pelqen te diskutoj me ty sepse je e zgjuar dhe me ben te mentonjem per te tu pergjigjur.![]()
I"M A PLAYA!
dhe ari32 nqs te shqtesojme...na thuaj te ikim, se une me rrufianin hapim nje teme tjeter per te bere llogje kavaje...apo jo rrufiano??? hajt gjume t'omel te gjithve! uuuuuu qenka dreke! po mua pse mu flika?????? gjithsesiiiiiii byeeeeeeee
p.s. meqe ra llafi kush nga ju fle ne dreke?????? hahahhaha![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Estella : 11-09-2002 mė 00:31
ari32 je i ftuar ne temen llogje kavaje qe do hapet se shpejti...!
+ qe po japin direkt ne temen e duhur nje shembull te vulgaritetit ne fjalorin e perditshem!bye bye
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Estella : 11-09-2002 mė 00:32
I"M A PLAYA!
Mendimi im eshte se ēelesi i kesaj pyetjeje qendron diku tjeter:
C'ka zemra nxjerr goja...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Estella : 11-09-2002 mė 00:32
Krijoni Kontakt