Shoqeri te sinqerte mendoj se ka ne nje moshe relativisht te re ...sa me shume rritemi aq me te rrezikshem behemi![]()
Shoqeri te sinqerte mendoj se ka ne nje moshe relativisht te re ...sa me shume rritemi aq me te rrezikshem behemi![]()
S'ka shoqeri pa interes, por te mos jete i teperuar. Teper mire e ka thene ne postimin e dyte - AgainstAllOdds.
Shok dhe shoqe s'mund te kete shume te vertete, nje ose dy ma se shumti.
Egla-tina,te uroj per perjetimin e mrekullueshem,ne vecanti qe deshe ta ndash me ne forumistet.Te kuptoj plotesisht eshe pse per vete mund te them se te pakta jane rrastet e tilla qe une perjetova.
Me behet qejfi qe sheh te bukuren ne njerez,thjesht jam e lodhur nga pesimizmi.Te pakten ia vlen te mbajme te gjalla kujtime te tilla.
Te uroj perjetimme edhe me te bukura ne te ardhmen.
Shoqeria e paster eshte shume e rralle dhe vetem rrethanat ta tregojne shokun e vertete. Ju uroj te gjitheve ta keni gjetur.
Edhe une sapo jam kthyer nga shqiperia . Eshte e vertete qe shoqeria ne Shqiperi eshte me e perhapur se ne qe jetojme ne Us apo ne vende te tjera. Ketu ne US duhet ti lutesh njerezve te behen miqte e tu , ( Hajde nga shtepia ime te pime nje kafe , pa te vi dhe une) , kurse ne Shqiperi e krijon ose te ngelet ajo qe ke pasur. Natyrisht qe me kalimin tone prej dy-tre apo me shume javesh ne Shqiperi nuk krijohet nje shoqeri , ama per aq kohe sa kalojme e kalojme mire gje qe nuk do e benim ketu ku jetojme. Jeta atje eshte me e mbushur dhe me me shume aktivitet , kurse ne emigrim phfffffff , zjohemi dhe fleme po njesoj mire eshte shprehja ketu :" Same shit , different day ".
Me behet qefi qe Egla e ka kaluar shume mire aty , te njeten gje kalova edhe une sa nuk doja te vija mbrapsh . Po ketu kam nje shoqe qe jemi rritur bashke qe 5 vjec , kemi mbaruar , tetevjecaren , gjimnazin pamvaresisht se jeta na ndau per afro 5 vjet , e rigjetem nj-tj ne US , dhe jemi te pandara.Gjej rastin ta pershendes
Dina je shume e mire dhe flm per gjithcka .
Ju uroj te gjitheve te keni nje shoqeri te mire edhe sa me te sinqerte , sepse njeriu i krijon vete shoqerine .
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
I thone nje fjale vllazerine nuk e zgjedh dot e ke dhurate nga babai kurse shoqerine e ke ne dore vete.Po ishe vete i sinqerte edhe shoqerine mund ta zgjedhesh te tille, kur e sheh qe dikush ta ka me hile jepja buken me sfurk(mbaje larg) i thone ktej nga ne.
Me behet qefi qe ke gjetur shoqeri te mire egla
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Postuar mė parė nga Egla-tina
Egla-tina ne greqi dhe kudo njerzit jane njilloj varet nga pozicioni qe kerkon ti ose une qe te kemi ne shoqeri
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Sado shoqeri te krijosh ajo e femijeris nuk zevendesohet dot
Krijoni Kontakt