Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28

Tema: Shoqeria

Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Postime
    244

Shoqeria

Te dashur forumista kame nje periudhe kohe shume te gjate pa kushtuar vemendje forumit por ja ku jame perseri pran tij dhe pran jush.
    U ula sepse du ti hedh ndjenjat e mia ne kete faqe sepse dua qe ti lexoni.
    Kame 3 jave qe jame kthyer ne USA dhe te them te drejte kete here jame vrare me shume nga ana shpirterore .
    Kete vite pata fatin dhe nderin te njihesha me nje shoqeri me te vertet te mrekullushme nuk kame mjafte fjale ta pershkruaj.
    Nuk e dija dhe nuk besoja se do kisha shancin e madh te behesha pjese e nje shoqerie te tille .
    Nuk kame pasur asnjehere problem per shoqeri por te them te drejten tani kame njohur se ceshte shoqeria e vertet shoqeri po zili ,pa xhelozi interes.
    vec kenaqesia e pranis te njeri -tjetrit .
    Nuk e di nese po e shpreh qarte bukurin e kesaj shoqerie por ju uroj qe shume nga ju te kete shancin e tille te njohi djem dhe vajza shqiptare si njoha une dhe jame pjese e shoqeris se tyre .
    Po eshte e verte shoqeria e paster egziston vec duhet ta kerkosh .
    Blerina .Landi ,Kristina,Juli,Papi,Visi ,Cleopatra kame dy fjale per ju Zoti ju bekofte .

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Shoqeri e sinqerte..?
    Ishalla asht ashtu si thu ti maj Egla-tina por kam frike se do zhgenjehesh sa te rritesh edhe nji fije...lol
    Asht shume kollaj te zesh shoqeri kur shkon ne Shqipni me statusin e vizitorit ose kur ket shoqeri e perdor per 'hang-out' neper klube e restorante !
    Shoqeria e sinqerte njihet ne kohe te veshtira jo ne shetitje parqesh !
    Shok te sinqerte ke dike qe e njeh me vite e vite , dike me te cilin jeni rritur bashke , keni kalu kohe te mira dhe te keqia bashke , dike te cilin e njeh si veten tende dhe te cilit i beson si vehtes tende !
    Sa shoke te tille mund te kete njeriu ne jete...? One or two !
    Megjithate , uroj qe te mbash gjate kete vizionin e "shoqerise se sinqerte" ...a little childish , but if it fits to you..
    ...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Perseri me mungon shoqeria qe kisha ne shqiperi, kuptohet cdo njeri ze vendin e tij, mendoj si ka mundesi nuk mund te kem nje shoqeri te tille ketu ne usa, por ndoshta ka te beje me faktin se edhe mosha ndikon, pastaj menyra e te jetuarit, ambjentit...eshte vertete e kenaqesi te kesh nje shoqeri te mire edhe te mbeshtetesh tek ata, por me e keqja eshte kur zhgenjehesh prej saj...
    Asht shume kollaj te zesh shoqeri kur shkon ne Shqipni me statusin e vizitorit ose kur ket shoqeri e perdor per 'hang-out' neper klube e restorante !
    yup thats true... gjithcka eshte e mbeshtetur ne interes, ndonjehere interesi i kalon kufinjte edhe perfundon ne egoizem, apo zhgenjim...qe e prish imazhin e nje shoqerie te sinqerte....
    eshte e vertete edhe ketu kam shume shoqeri, por te pakte jane cfare une konsideroj shoqe apo shoke te ngushte...
    Jeta ketu ne USA eshte me shume individuale, dhe kjo ndikon gjithashtu ne veshtiresite per te pasur nje shoqeri te sinqerte...
    Ju uroj fat te gjitheve edhe mbaresi...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Megjithate , uroj qe te mbash gjate kete vizionin e "shoqerise se sinqerte" ...a little childish , but if it fits to you..
    Tamam a little childish ........

Neper restorante kush e paguante billen ... ti apo ato ?
    se i gjujne shume keto qe vine prej amerike ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    "Te gjithe miq e shoke sonte kemi ardheeeeee"

Me falni mua por keto jane efektet e shkuarjes ne banket mbreme. Martoheshte njeri nga shoket e klases gjimnazit. U mblodhem gati e gjithe shoqeria dhe desha te them qe jam dakord plotesisht me ate qe thote Egla-tina.
    Shoqeria ta mbush zemren dhe te jep hare.

"Sonte kemi dasem, te gjithe do vallezojme" lol
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

E mbytet me cinizem-per me teper qe informacioni qe ajo ka dhene eshte shume i paket. Duhet me patjeter te jete gjysma e shishes bosh?
    Egla-tina, me behet qejfi qe je ndjere mire dhe e pranuar. Vetem kaq mund te them. Te tjerat, (ashtu si dhe gjithcka tjeter), do t'i tregoje koha vete.

Far away! Maska e Eraaa
    Anėtarėsuar
    02-02-2003
    Postime
    161
    Egla me 3 jave ke takuar shoqerin e sinqerte? lucky you girl
    Kam ven re qe shume kur vijne nga shqiperia s'besojne shume ne shoqerine e Usa-s,dhe kur vjen puna per krahasime kte ktu e shumzojne pothuajse me zero.(lol)

Anyways, have fun me shoqerine sepse nuk ka gje me te bukur kur e ke te sinqerte. For myself I'm lucky
    Live your beliefs and you can turn the world around.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Eshte e veshtire te gjesh shoqeri te sinqerte...Une ketu kam edhe shoqe/shok evropian edhe shqiptar. Te dy palet jane si shpirt. Megjithese kemi pasur dhe ne ups/down po atehere duket njeriu ne koh shume te veshtira.
    Egla-Tina...kot nje pytje. Ti vetem koh te mira ke me keto njerez??? Kurioze, that's all.

Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Postime
    244

well.....

Shoh qe shume nga ju kane besime dhe shume nga ju kane ironin por une si Tina flas nga eksperienca ime . po eshte e vertet qe kalova nje kohe te shkurter me shoqerine qer njoha dhe i wish i did more por nuk kisha mundesi .
    Nuk e bera te qarte sepse kete shoqeri qe njoha ishte ne greqi dhe te them te drejten sepse nuk jame krenare kame nje me shume se 5 vjet pa shkuar ne shqiperi dhe nuk e kame iden e shoqerise shqipetare se ne cfare categorie eshte sepse nuk e di .
    por duhet te dini se nuk jame e vogel dhe adoleshente dhe ne moshen time nuk eshte kollaj te genjehesh me fjale te bukura por THOTE NJE SHPREHJE GJYSHJA IME.''Fshati qe duket nuk do kallaus ''
    Por pash mjafte ne kete shoqeri qe te flase me gojen plot qe eshte shoqeri e bazuar ne besim . Kaq kisha per te thene ,shpreha ndjenjat e mia ndava ekspseriencen time me ju gjithe te mirat bye.

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591

Po

Citim Postuar mė parė nga Egla-tina
    Te dashur forumista kame nje periudhe kohe shume te gjate pa kushtuar vemendje forumit por ja ku jame perseri pran tij dhe pran jush.
    U ula sepse du ti hedh ndjenjat e mia ne kete faqe sepse dua qe ti lexoni.
    Kame 3 jave qe jame kthyer ne USA dhe te them te drejte kete here jame vrare me shume nga ana shpirterore .
    Kete vite pata fatin dhe nderin te njihesha me nje shoqeri me te vertet te mrekullushme nuk kame mjafte fjale ta pershkruaj.
    Nuk e dija dhe nuk besoja se do kisha shancin e madh te behesha pjese e nje shoqerie te tille .
    Nuk kame pasur asnjehere problem per shoqeri por te them te drejten tani kame njohur se ceshte shoqeria e vertet shoqeri po zili ,pa xhelozi interes.
    vec kenaqesia e pranis te njeri -tjetrit .
    Nuk e di nese po e shpreh qarte bukurin e kesaj shoqerie por ju uroj qe shume nga ju te kete shancin e tille te njohi djem dhe vajza shqiptare si njoha une dhe jame pjese e shoqeris se tyre .
    Po eshte e verte shoqeria e paster egziston vec duhet ta kerkosh .
    Blerina .Landi ,Kristina,Juli,Papi,Visi ,Cleopatra kame dy fjale per ju Zoti ju bekofte .

Egla-Tina po eshte e drejt qe sot eshte veshtir te gjesh nji shoqeri te paster pa interse pa xhelozi, Mua me behet qefi per ty,Por ti nuk na sqarove 2 gjera ket shoqeri ku e njofe ne USA apo ne Shqiperi

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria "Bashkimi" nė 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Njeriu dhe shoqėria civile
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 04:46
  3. Bursa
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  4. Shoqėria Civile dhe Politika
    Nga liberal nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 19:07
  5. Shoqėria politike dhe demokracia
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •