Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Sikur të bëheshit të pasur

Cdo te benit nese papritur do te beheshit te pasur???

A keni menduar ndonjehere se cdo te benit nese do te beheshit te pasur? Kush jan deshirat qe do te donit ti realizonit me te parat? A mos valle leket plotesojne te gjitha deshirat tona???

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Edhe pse jam teper i pasur po te pergjigjem Romeo djali. Te vetmen gje qe duhet te beje nje i pasur romeo: Te bredhe pas fustaneve te femrave dhe gotes se bekuar te rakise. kjo eshte menyra e vetme pa kokecarje lal.

Dito.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Dito pse je ftohur nga jeta dhe mendon vetem per goten dhe gocat. Ne kete bote ka gjera me te rendsishme se gocat dhe gotat.
    My silence doesn't mean I am gone!

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga romeoOOO

A keni menduar ndonjehere se cdo te benit nese do te beheshit te pasur? Kush jan deshirat qe do te donit ti realizonit me te parat? A mos valle leket plotesojne te gjitha deshirat tona???
    Jo, parate s'plotesojne te gjitha deshirat tona, po mundesojne disa dhe e bejne jeten me te lehte.

Une po te isha e pasur...
    1) Do ktheja urgjentisht borxhin e shkolles
    2) Do paguaja per shkollen e motres
    3) Do i bleja babit MERCEDEZIN me te bukur dhe me komod (sepse gjithmone eshte torturu per ne)
    4) Do ndihmoja familjen time imediate dhe kusherinjte e mi. Ose dhe naj hallexhi qe ka nevoje per leke shkolle a ku di une.
    5) Do merrja apartament me qera ne zemren e NY, Manhattan. Kot, t'pakten per 1 vit ta shijoja tamam jeten in the city.

Kaq per tani....s'kam shume pretendime/tanarlliqe.
    If I Only Could....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga romeoOOO

Do shisja mend !

lol
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Ca do ti jepja te varferve , me ca do bleja i shpi modeste , do gjeja nje menyre qe ti vija ne pune ..jo si ca te pasur qe ruajne e ruajne e ruajneeee e pastaj ne fund fare kur vdesin ...i marrin me vete ne varr !!! ..he he nga qe cdo dite te jetes se tyre mendojne se do ti humbin ...mbase ngaqe eshte e vetme gje qe i varin shpresat e jetes se tyre ..lol dhe asoj jete ske ce do ...gjithashtu jam kunder atyre qe i kane e i harxhojne per budallalliqe ...tregojne mendjecektesi ...jeta eshte boshe po nuk bere dicka me vlere apo jo ..te pakten kshu e mendoj ...duhen ti vene ne pune e jo ti lene ti kalbi dheu ....un do mendoja per menyra te ndyshme si ti investoja ne gjera te reja ...

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

bravo

Citim Postuar më parë nga Evelyn
    Ca do ti jepja te varferve , me ca do bleja i shpi modeste , do gjeja nje menyre qe ti vija ne pune ..jo si ca te pasur qe ruajne e ruajne e ruajneeee e pastaj ne fund fare kur vdesin ...i marrin me vete ne varr !!! ..he he nga qe cdo dite te jetes se tyre mendojne se do ti humbin ...mbase ngaqe eshte e vetme gje qe i varin shpresat e jetes se tyre ..lol dhe asoj jete ske ce do ...gjithashtu jam kunder atyre qe i kane e i harxhojne per budallalliqe ...tregojne mendjecektesi ...jeta eshte boshe po nuk bere dicka me vlere apo jo ..te pakten kshu e mendoj ...duhen ti vene ne pune e jo ti lene ti kalbi dheu ....un do mendoja per menyra te ndyshme si ti investoja ne gjera te reja ...

Shume i bukur mesazhi jot Evelyn dhe ndoshta do ishte mire qe disa ta lexojne me vemendje .Jeta eshte me e bukur kur sa me shume njerez ndihen te lumtur, dhe te lumtur nuk ndihesh kur ke para por kur ndihesh mire shpirterisht!

Me respekt romeoOOO!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    flm romeoo edhe ti ke hapur nje teme vertete interesante e pikante ....

Fotoja e maturës :) Maska e Kinezja
    Anëtarësuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzë liqenit - Pogradec
    Postime
    76
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Do shisja mend !

lol
    Me se e vertete, sepse sot ato qe kane para shesin mend
    Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.

Hudhu^Pupthi^Zgupthi^BaM
    Anëtarësuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    Ku te Pelcasin
    Postime
    76
    Me thene drejten nuk e di....Shpresoj te behem e pasur po pasaj ja martoj une plaken dhe plakun pasurise......

Sinqerisht nese do behem shume e pasur do ndihmoj te gjithe njerezit
    Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
    Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •