Cdo te benit nese papritur do te beheshit te pasur???
A keni menduar ndonjehere se cdo te benit nese do te beheshit te pasur? Kush jan deshirat qe do te donit ti realizonit me te parat? A mos valle leket plotesojne te gjitha deshirat tona???
Cdo te benit nese papritur do te beheshit te pasur???
A keni menduar ndonjehere se cdo te benit nese do te beheshit te pasur? Kush jan deshirat qe do te donit ti realizonit me te parat? A mos valle leket plotesojne te gjitha deshirat tona???
Edhe pse jam teper i pasur po te pergjigjem Romeo djali. Te vetmen gje qe duhet te beje nje i pasur romeo: Te bredhe pas fustaneve te femrave dhe gotes se bekuar te rakise. kjo eshte menyra e vetme pa kokecarje lal.
Dito.
Dito pse je ftohur nga jeta dhe mendon vetem per goten dhe gocat. Ne kete bote ka gjera me te rendsishme se gocat dhe gotat.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Jo, parate s'plotesojne te gjitha deshirat tona, po mundesojne disa dhe e bejne jeten me te lehte.Postuar më parë nga romeoOOO
Une po te isha e pasur...
1) Do ktheja urgjentisht borxhin e shkolles
2) Do paguaja per shkollen e motres
3) Do i bleja babit MERCEDEZIN me te bukur dhe me komod (sepse gjithmone eshte torturu per ne)
4) Do ndihmoja familjen time imediate dhe kusherinjte e mi. Ose dhe naj hallexhi qe ka nevoje per leke shkolle a ku di une.
5) Do merrja apartament me qera ne zemren e NY, Manhattan.Kot, t'pakten per 1 vit ta shijoja tamam jeten in the city.
Kaq per tani....s'kam shume pretendime/tanarlliqe.
If I Only Could....
Postuar më parë nga romeoOOO
Do shisja mend !
lol
Where does a thought go when it's forgotten?
Ca do ti jepja te varferve , me ca do bleja i shpi modeste , do gjeja nje menyre qe ti vija ne pune ..jo si ca te pasur qe ruajne e ruajne e ruajneeee e pastaj ne fund fare kur vdesin ...i marrin me vete ne varr !!! ..he he nga qe cdo dite te jetes se tyre mendojne se do ti humbin ...mbase ngaqe eshte e vetme gje qe i varin shpresat e jetes se tyre ..lol dhe asoj jete ske ce do ...gjithashtu jam kunder atyre qe i kane e i harxhojne per budallalliqe ...tregojne mendjecektesi ...jeta eshte boshe po nuk bere dicka me vlere apo jo ..te pakten kshu e mendoj ...duhen ti vene ne pune e jo ti lene ti kalbi dheu ....un do mendoja per menyra te ndyshme si ti investoja ne gjera te reja ...
Postuar më parë nga Evelyn
Shume i bukur mesazhi jot Evelyn dhe ndoshta do ishte mire qe disa ta lexojne me vemendje .Jeta eshte me e bukur kur sa me shume njerez ndihen te lumtur, dhe te lumtur nuk ndihesh kur ke para por kur ndihesh mire shpirterisht!
Me respekt romeoOOO!
flm romeoo edhe ti ke hapur nje teme vertete interesante e pikante ....![]()
Me se e vertete, sepse sot ato qe kane para shesin mendPostuar më parë nga MI CORAZON
![]()
Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.
Me thene drejten nuk e di....Shpresoj te behem e pasur po pasaj ja martoj une plaken dhe plakun pasurise......
Sinqerisht nese do behem shume e pasur do ndihmoj te gjithe njerezit![]()
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
Krijoni Kontakt