Close
Faqja 14 prej 28 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 276
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Vazhdon ofensiva 'kryqtare' (se sipas atje kush eshte mysliman po u vritka, e kush osht krishter jo). M'u kon ashtu si po thuani ju mas pari do te vriteshin myslimanet ne ShBA.

Hajt shoku shkoni beni 'dua' lutje e ndermjetesim tek Allahu qe paqja dhe salavatet te jene mbi profetin Muhamed, shoket, koleget, farefisnine, akraballakun etj.

-------------------
    Po te la me lajm...

Vazhdon ofensiva ushtarake në Afganistan

Zeri i Amerikës
    03-07-2009

Ofensiva ushtarake e udhëhequr nga amerikanët në Afganistan për t’iu kundërvënë militantëve dhe për të fituar mbështetjen e afganëve në jugun e kontrolluar nga talebanët, vazhdoi sot me hyrjen e trupave në më shumë fshatra të thella.

Rreth 4 mijë marinsa amerikanë dhe disa qindra forca afgane zunë pozicione në provincën Helmand, bazë e militantëve, të cilët në përgjithësi kanë rezistuar kontrollin e qeverisë qëndrore.

Zyrtarët thanë se trupat hasën në qendresë sporadike nga ana e militantëve, ndërsa ngritën postblloqe dhe kërkonin udhëheqësit civilë lokalë. Ky operacion ka për qëllim të ndërpresë linjat e furnizimit për talebanët, të sigurojë mbështetjen e banorëve lokalë, që janë simpatizantë të militantëve dhe ruajtjen e sigurisë për zgjedhjet presidenciale, që do të mbahen muajin e ardhshëm.

Zyrtarë të ushtrisë amerikane thanë se një marins u vra dhe disa të tjerë u plagosën.

Ky është operacioni i parë i madh pas rishikimit të strategjisë për Afganistanin të ndërmarrë nga administrata Obama, e cila synon të mposhtë kryengritjen e rigjallëruar talibane.

Ndërkohë në Afganistanin lindor, zyrtarët amerikanë thanë se ushtria po përdor të gjitha mjetet e disponueshme për të gjetur një ushtar amerikan që mendohet të jetë rrëmbyer nga militantët në provincën e Paktikas të martën. (ze)

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ty te sugjeroj ta shikosh filmin FITNA te Geert Wilders dhe normal te lexosh Kuranin dhe Hadithet. Cka e di une a ka qene agjent i CIA-s a jo, edhe per Millosheviqin thoshin se eshte njeri i CIA-s, edhe per Sadamin thoshin te njejten gje, e si nje shtet e lejon qe ta vrasin agjentin e tij. Qitash per Ahmedinexhadin po thone se eshte agjent i Izraelit, kush sun ju bjen ne fije juve islamikeve. Tung, ishalla bon ma mire
    Ou... e paskam kapur pak vone kete postim.
    Kuranin e Biblen ik lexoi vet se skam kohe te merrem me to. Spo rri te mundohem te te ngul idete e mija ne koke se ke te drejten tende te mendimit. Le njehere qe tipave te semure pas fese si puna jote veshtire se u mbushet mendja.
    PS: Mua mos mu drejto me "juve islamikeve". Ne boten tende gjithcka rrotullohet rreth fese o i mjere.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Mendoj qe terrorizmi eshte komplet jashte mesimeve te librave te shenjte,te ç'do lloj feje.
    Mua me tremb ma teper armiqesia qe asht kriju tashme midis dy boteve,asaj arabe dhe perendimore.
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une mendoj se ai qe flet per paqe e tolerance nuk e di çfare flet , lufterat dhe krimet e terrorrizmit tashme do te jene te pashmangshme per sa kohe do te kete nje fe qe i ushqen .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    nje qeveri qe i ushqen ,e jo fe .

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin

nje qeveri qe i ushqen
    Cila ???
    D'Oh!

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po une mendoj se ky terrorizem nderkombetar eshte me karakter fetar, e dasht e padasht duhet te lidhet me fe. Keto organizata terroriste sot ndjekin urdherat e nje feje te caktuar (perkatesisht islamit). Nuk ka te beje asgje me fene, lexo se cfare predikojne arabet ne librat e tyre. Sot viktime mund te jene perendimoret, neser te afermit tone qe jane ne perendim, ata nuk zgjedhin, hypin ne tren, autobus dhe e hudhin veten ne ere, pra jemi te prekur krejt. Pershendetje
    Ne rregull po e dim qe fatkeqsisht kta terroristet po vrasin njerez pa faj, ama po jam shume kureshtare ta lexoj qofte nje urdher te vetem se ku urdheron Islami te vrasesh njerez pa faj, e gra, e femije???

ps do t'isha mirenjohse nese do ma sillje ta shoh ndonje urdher per vrasje te njerzve pa faj, sepse derisa sot skam gjete e lexu dicka te tille!
    Paqë

Librat e shenjte nuk flasin per vrasje,sepse nuk do ishin TE SHENJTE!
    Islami nuk ka asnje gja te perbashket me fundamentalizmin dhe integralizmin.
    Te gjithe e dime dhe po e shohim cdo dite se muslimanet e thjeshte ne te gjithe boten,nuk i perkrahin aktet terroriste,biles i denojne ato.
    Problemi qendron atyropaganda e vullnetarizmit per ceshtjen islame po ben shume viktima edhe tek populli i thjeshte,eshte nje propagande alla komuniste(o me ne o kunder nesh),financimi eshte gjithashtu shum i madh!
    Le te shohim ngjarjet ne Iran,te gjithe demonstruesit dhe perkrahesit e opozites iraniane,duke qene kunder Ahmadinejad-it,jane pro demokratizit dhe lirise individuale,pra kunder sheriatit dhe disa rregullave obskurantiste islamike.
    Protestuesit,pra,nuk duan me nje Republike Islamike ne Iran.
    Republika Islamike ka 30 vjet qe e ka demtu rende kete popull,ka demtu rende vlerat demokratike dhe ekonomike te tij!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Ne rregull po e dim qe fatkeqsisht kta terroristet po vrasin njerez pa faj, ama po jam shume kureshtare ta lexoj qofte nje urdher te vetem se ku urdheron Islami te vrasesh njerez pa faj, e gra, e femije???

ps do t'isha mirenjohse nese do ma sillje ta shoh ndonje urdher per vrasje te njerzve pa faj, sepse derisa sot skam gjete e lexu dicka te tille!
    Nuk e paske lexu Kuranin qe thu se nuk te paskan ra ne sy urdherat per urrejtje, vrasje ndaj te pa-feve si per Jehuidet, te Krishteret ose Ateistat me pak fjale per 5/6 e Botes

9.29
    . Luftoni ata që nuk besojnë All-llahun e as botën tjetër, nuk e konsiderojnë të ndaluar (haram) atë që e ndaloi All-llahu dhe i dërguari i Tij, nuk besojnë fenë e vërtetë, prej atyre të cilëve u është dhënë libri, derisa ta japin xhizjen në dorë e duke qenë të mposhtur.

Ja dhe frymezimi i Kamikazeve:

El-bekareh-207
    "Ka nga njerëzit,që për hirë të Allahut,e flijojnë vetëveten,e edhe Allahu është shumë i mëshirshëm për robtë e vet"

Et-Teubeh-111
    All-llahu bleu prej besimtarëve shpirtërat dhe pasurinë e tyre me xhennet. Luftojnë në rrugën e All-llahut, mbysin dhe mbyten.

El-En'am-151
    "Mos e mbytni njeriun sepse mbytjen e tij e ndaloi All-llahu, përpos kur është me të drejtë." ( Me te drejte dmth te vrasesh qafirat, te pa-fete lol )

El-Enfal-60
    "E ju përgatituni sa të keni mundësi force, (mjete luftarake) e kuaj të caktuar për betejë kundër atyre (që tradhtojnë) e me të, (me përgatitje) ta terrorizoni armikun e All-llahut"

Por gjithkush e di dhe nuk eshte nevoja ta perseris se "Islami eshte Feja e Paqes dhe Tolerances"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 06-08-2009 më 05:43
    D'Oh!

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

El-En'am-151
    "Mos e mbytni njeriun sepse mbytjen e tij e ndaloi All-llahu, përpos kur është me të drejtë." ( Me te drejte dmth te vrasesh qafirat, te pa-fete lol )

"
    [/B]
    Homer faleminderit qe paske sjell keto vargje.

E kam lexu Kuranin, ama askund nuk kam arrit ne perfundim qe Zoti lejon vrasjen e njerzve pa faj.

Aty larte po thuhet qe: ''Luftoni ata që nuk besojnë All-llahun e as botën tjetër...''

Por, ta kuptosh Kuranin duhet shume studim, sepse ne vend tjeter pastaj e shpjegon qe jo te gjithe qe nuk besojne Allahun duhet t'i luftosh, si psh ajeti tjeter e qartesone ate te mesiperm dhe thote: ''....perpos me te drejte...'' d.m.th ndryshe eshte e ndaluar pavarsisht se ne cka beson ai njeri.

eee mos te harrojme terroristet e sotit po vrasin gra e femije, Zoti ne asnje menyre nuk e thote nje dicka te tille, aq me pak te vrasesh femije, feja islame denon krimet ne njerez pa faj.

Paqe!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 06-08-2009 më 08:14
    Paqë

Faqja 14 prej 28 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur'ani dhe Bibla (Analizë)
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 31-07-2010, 11:45
  2. Kosova: unjust politics
    Nga bqato në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •