Peach mos ma kujto, paramendo tere diten kam qene ne pishine dhe tash spo muj as me flet, vallahi po du me shkuar me jetu kah Sibiri ose Quebecu se ketu SAHARA po na ben...Postuar mė parė nga nausika
Peach mos ma kujto, paramendo tere diten kam qene ne pishine dhe tash spo muj as me flet, vallahi po du me shkuar me jetu kah Sibiri ose Quebecu se ketu SAHARA po na ben...Postuar mė parė nga nausika
My silence doesn't mean I am gone!
E ema zeqos ka 3 femije : Bardhin Fatmirin edhe...........?
Kush e gjen?
Po ti vete the se e ema e Zeqos, dmth Bardhin, Fatimirin dhe Zeqon haha hahaha
My silence doesn't mean I am gone!
Solli lopen e vet dhe i pari mori (17+1)/2=9,i dyti (17+1)/3=6 dhe i treti (17+1)/9=2 keshtu qe djemte moren 9+6+2 =17 dhe gjitoni mori te vetenPostuar mė parė nga nausika
Postuar mė parė nga Petja
shume bukur e gjete, ...por eshte shkruar zgjidhja me pare![]()
When in Doubt, Act Stupid!
T'ia mbeshtjell edhe une nje here ?
Kishin qene ca burra gjoja te menēem ne nje kuvend dhe po flisnin per gjana te medha shume. Mirepo aty kishte qellu edhe nje ēoban (kushedi mund te kem qene une ky) dhe i shkreti nuk po kuptonte fare. Priti e priti edhe tha : "Desha ta flas edhe une nje fjale. Kam nje dele sot, sa kam pas dhjete vjetesh ?" Edhe i la ata burrat e menēem deri n'sabah aty
![]()
Sa rrojne delet?
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Pas 10 vjetesh ke nje dele 10 vjec, ose asnje![]()
Nuk e di ēfare shkolle ndjek, por qe je e zgjuar je, s'kam ē'them.Postuar mė parė nga helene
Hajt t'ia nisim fantazi per piano dhe orkester :
Supozojme se kam nje dele te mire, punetore, qe nuk behet pis, ha me merak, nuk gogesin dhe fle pa gerhitur. Ne kete rast, moj Helene, pas dhjete vjetesh do te kem nje dele, dakort, por nje dele 11 vjeēe, se ajo e kish nje vit tashme per tu quajtur dele. Qaaaaashtu.
Tani, nqs kjo delja me ka qelluar xanxare, qe grindet me komshinjte, qe ha barin e lulishtes, atehere nje dite prej ditesh do me vije shpirti ne maje te hundes dhe do e heq qafe. Do e shes, do e pres, ska rendesi. Perfundimi, s'kam dele.
Kurse, po me qelloi nje dele bishtperdredhur, qe ua luan syrin te gjitheve, qe shkon duke u tundur sa andej kendej, ah moj Helene, mos te paēa ne qafe sa dele do te kem : do me mbushet vatha me dele te zeza, te bardha, te murrme, laramane, me pulle ne balle, me brire, pa brire, shterpe, pjellore, e plot e plot rraca te tjera. Ne kete rast, Helene, duhet thirrur qatipi per t'i numeruar se une nuk jam i zoti per kete pune.
Keshtu puna Helene, ai ēobani i njeh delet e vete ne koke : kjo ben kjo s'ben... pune ēobanesh thuaj![]()
Postuar mė parė nga oiseau en vol
uhhhhhhhhh..Krushke, une them mos e ha me barriun per pune delesh![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Krijoni Kontakt