Postuar mė parė nga oiseau en vol
lol....dolem paksa jashte teme
po ku e kishe fjalen o zogush? Si ishte ajo puna e bashkesise se atij Fisherit ..lol...
Une kam zemer te bute more...kush vritet...vritet aksidentalisht...![]()
Postuar mė parė nga oiseau en vol
lol....dolem paksa jashte teme
po ku e kishe fjalen o zogush? Si ishte ajo puna e bashkesise se atij Fisherit ..lol...
Une kam zemer te bute more...kush vritet...vritet aksidentalisht...![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Postuar mė parė nga Skofiar
more..mire qe e permendi skofiari...pashe qe kishin plasur puthjet andej nga shahu dje...kur ika une i lashe thikat nxjerre nga kellefet....
mire mire....me mire puthjet them une...po kujdes se mos puthni ndonje faqe te gabuar..![]()
When in Doubt, Act Stupid!
hahahah nausika ti paske qene e mshefur aty e ku ta dishim per hijen tende.
Ka ardhe kohe e veshtire nuk guxon njeriu as te puth ne faqe![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skofiar : 03-01-2006 mė 14:11
Po he more skofiar, ç'u bere ti keshtu, na humbe o derebardhe... e pe zgjidhjen mo ? Me lot e kam qare
Po ti nausika, ke zemer te bute ti heeeee ? Eh mire mire, me siguri pe qe une gjene e pare qe shoh tek nje femer eshte zemra ! Ncncncncnc e shpejte je
Nausike, quhet shperndarje e Fisherit, dhe ka dhe nje tjeter qe quhet shperndarje e Gausit. ideja eshte ketu : Sa perqind e çupave te forumit duan nje zog te tyrin ne shtepi ? Pergjigje : 99% sepse njera mbreme nuku donte zog qe nuku donte... Po çfare zogu duan keto çupa ? Zog te embel, te bute, qe kendon bukur, qe ua gjen zemrat, e qe mjafton tu vershellesh njehere dhe ata gati jane
Kurse ti skofiaro, mbreme kishe shetitur mire neper endrra heee ? E di e di i mora informatat... Dhe shiko se ka plot ketu qe do hapin ndonje teme tani : A keni tradhtuar ndonjehere ne endrra ? Aty ke ç'te na thuash pastaj, me gaxhimixhi e me shah sheh torre mat... per pak !
Me thuaj oiseau en vol si mund te mi lexosh ti enderrat se do te me gjelozosh per endrrat e mbremeshme. Do i mbaj sekret se pastaj kerkon formulen ti.Postuar mė parė nga oiseau en vol
Te pergezoje per zgjedhjen e problemit te mbremshem. Pak me vone do postoje nje me te komplikuar
Nuk e them jo, nuk e them si e kam zbuluar
Kurse per ushtrimin qe ke dhene, sikur ka diēka qe nuk shkon :
Shenojme me X numrin e burrave.
Atehere numri i grave eshte 1.1X
Numri i femijeve 11/3 shumezuar me 1.1X dmth 12.1/3 X femije
I mbledhim :
X + 1.1X + 12.1/3 X = 856
ose (1 + 1.1 + 12.1/3) X = 856
18.4/3 X = 856
X = 856 x 3/18.4
dhe ketu kemi nje numer iracional ! Por ne kerkojme nje numer natyror te bashkesise N.
Keshtu qe ose problemi nuk eshte formuluar mire, ose nje e dhene eshte gabim.
Keshtu mendon gaxhimixhollogu![]()
Kerkoje falje per te gjithe ata te cilet e kan lexuar kete postim sepse e paskam rrit numrin e banoreve.Postuar mė parė nga Skofiar
Vendebanimi ka 736 banore e jo 856
Te tjerat te dhana jan ne rregull
Burra 120
Gra 132
Femije 484
Si gjithmone burra me pak, po ē'behet xhanem keshtu ?
![]()
Te tregoj une zoguPostuar mė parė nga oiseau en vol
2 Burra kan pas nga 2 gra
6 burra kan pas nga nje grua dhe nga nje dashnore
1 burre (nje kazanove ) ka pas 4 dashnore![]()
Turpi i grave !Postuar mė parė nga Skofiar
Turpi i burrave !6 burra kan pas nga nje grua dhe nga nje dashnore
Turpi i te gjitheve !1 burre (nje kazanove ) ka pas 4 dashnore![]()
I ndava mire apo jo ? Pietje nga salla ? Urdheroni urdheroni... mos u kerseni fare
![]()
Krijoni Kontakt