Skofiar, s'perdoren vetem per siperfaqe ato.
Niset i pari dhe i dyti. 2 MIN.
Kthehet i pari. 2+1=3 MIN.
Shkon i treti dhe i katerti. 3+10=13 MIN.
Kthehet i dyti. 13+2=15 MIN.
Shkon i pari dhe i dyti. 15+2=17 MIN.
Fund.![]()
Skofiar, s'perdoren vetem per siperfaqe ato.
Niset i pari dhe i dyti. 2 MIN.
Kthehet i pari. 2+1=3 MIN.
Shkon i treti dhe i katerti. 3+10=13 MIN.
Kthehet i dyti. 13+2=15 MIN.
Shkon i pari dhe i dyti. 15+2=17 MIN.
Fund.![]()
Bukur Xeni
E kam prite kete pergjegjeje nga ju
Nje mbret e kishte zene nje djalosh ne flagrance me vajzen e tije dhe per kete arsye e burgos ate.
Ne qeline e burgut te tije ndodheshin dy dyer.Njera qonte ne liri ndersa tjetra ne humnere. Para seciles dere gjindej nga nje roje dhe njeri prej tyre e thoshte gjdohere te verteten, ndersa tjetri genjenjte gjdohere.
Bija i lutet mbretit, qe djaloshit ti jipet nje shanse e vetme per ta liruar, dhe ai e degjon ate.
Djaloshit i jipet e drejta qe nje pyetje te beje njerit roje dhe ta zgjedhe njeren dalje, ne baze te pergjegjejes qe i behet nga njera roja.
Qka duhet te pyes djaloshi dhe cilen dere e zgjedhe ai per te dal ne liri?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skofiar : 18-11-2005 mė 14:38
Postuar mė parė nga Skofiar
Pyetja do ishte:
cfare do me thoshte roja tjeter nqs. e pyesja se kush eshte dera e lirise...dhe sigurisht do zgjedhe te kunderten e pergjigjes, cilindo roje qe te pyese
When in Doubt, Act Stupid!
Para disa vitesh u vendosa ne shtepine e re e cila gjindet prane rruges kryesore te qytetit Mitrovice.
Ne vitin e pare te banimit kalonte gjdo tre minuta nje veture prane rruges.
Komunikacioni i veturave per gjdo vit pesoj rritje 10 % ne krahasim me vitin paraprak.
Ne kete vit komunikacioni i veturave pergjate kesaj rruge eshte i dyfishuar qe nga viti i vendosjes ne kete shtepi.
Cili vit i banimit tim me radhe eshte ne kete shtepi?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skofiar : 20-11-2005 mė 14:48
Pra, para ca ditėsh ke festuar shtatvjetorin.Postuar mė parė nga Skofiar
Me vjen keq A zi zi. Nuk eshte e sakte pergjegjeja
Shiqo se mos e ke ngatrru pak
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skofiar : 20-11-2005 mė 19:53
Problemi do te behet edhe me interesant sapo ta dim se cili vit i banimit eshte me radhe.
Problemi 2:
Ne cilin muaj kam hy ne shtepi te re?
Ai qe e zgjedhe duhet ta shenoj muajin se kur e ka zgjedhe kete problem. (nentor eventualisht dhjetor).
Problemi 3:
Sa ishte data e muajit te kerkuar kur jam vendose ne shtepi per heren e pare ?, me kusht qe te shenohet data e zgjedhjes se problemit, sepse vlen nga data e zgjedhjes.
Ndoshta nuk behet teper nese pyes:
4. Sa ishte ora kur u vendosa ne shtepi te re?
Ai qe zgjedhe duhet te tregoj oren se kur e ka zgjedhe problemin.
Te thuhet psh se ora ka qene mes 13 dhe 14.(nuk kerkohen minutat sepse
behet e tepert).
Kam shprese se dashamiret e kesaj lamie, ne kohen e lire te tyre do te merren me kenaqesi me keto probleme.
Problemet jan te thjeshta dhe mundesisht te paraqitet metoda e llogaritjes ne menyre qe lexuesi te bindet me vertetesine e tyre.
Kerkoj falje nga lexuesi per gabimet gjuhesore ne te shkruar.
Eh, pėr tė kėto detaje, do tė duhej ditur sa ėshtė saktėsisht dallimi nė numrin e veturave qė qarkullojnė nė mes tė ditės kur ke hyrė dhe ditės sė sotme.Postuar mė parė nga Skofiar
Pra, nuk janė gjėra se nuk llogariten, por, kur llogaritė me dy tė panjohura, rezultatet janė tė varura nga funksioni i zgjedhur.
Nėse e marrim datėn dhe orėn e tashme 21-11-2005; 20:39, atėherė del se ti ke hyrė nė banesė, mė 17-12-1998, ora 14:39. qė do tė thotė, sapo ke mbushur 7 vite nė atė banesė (para katėr ditėsh)
Formulėn e sakėt, do ta sjellė njė ditė tjetėr ngase nuk e kam tani pranė vetes. Pėrllogaritjet i kreva me kompjuter.
Sakėt?
Krijoni Kontakt