Close
Faqja 25 prej 25 FillimFillim ... 15232425
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 249 prej 249
    Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    2 vjet mo perpara presori im mka dhon kshillen mo tmir

"po si vure veshin komplimentave, athere sdo ti vesh veshin as fjalve te kqija"(dmth ato qe te prekin ne seder) kshu i bi nshqip pak a shum.

qe asaj dite kom qen sh e gzume ka jeta loool

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Vajzat me shume pelqejn komplimente qe ka te beje kur i thua sidomos qe jan te reja, per moshen, floket, qeshjen, syte, elegancen, dhe veshjen...

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Kompliment i bukur eshte ti thuash nje femre.....P.sh Nuk mund te ha mengjes sepse te mendoj ty, nuk mund te ha dreken sepse te mendoj ty, nuk mund te ha darke sepse te mendoj po ty, dhe nuk me ze gjumi naten sepse vdes per te ngren :P Lol
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku
    Meqenese i pelqyen disave mendimet e mija.... po e hap edhe njecik thesin :

Nga pervoja ime do keshilloja meshkujt qe te jene te mire/sjellshem/xhentile/dhurues me femrat por mos te jene kurre te shkelqyer. Nese je i shkelqyer nuk ke fat! Te gjitha femrat thone se kerkojne te shkelqyerin, por radhe here e vejne re te shkelqyerin (kjo ndodh edhe me meshkujt). Sa here kam qene i shkelqyer (me gjithe kuptimin e fjales) me ndonjeren, jam zhgenjyer rende. Nuk e di shpjegimin e sakte por kam mendimin se te shkelqyeren/in e quan si dicka standarte, qe e ke ne dore, por e keqja eshte se shume veta nuk shohin standarten por kerkojne per te veshtiren, per sfiden. Gjithashtu mos e harroni kurre se shume femra e kane shpirtin flori, keshtu nuk dashurohen vetem me aftesite e juaja por edhe me mangesite e juaja. Keshtu per ju eshte e ndaluar qe te ngrini aftesite e juaja mbi te dobesite e te tjereve, sidomos kur ata jane miqte e juaj mbi te cilet femra nuk ka ndonje inat, biles kjo mund te jet pike per ata qe ulni. Dhe dicka tjeter, mos harroni kurre se femra ka menyre tjeter veprimi dhe mendimi nga mashkulli. Pra mos u nxitoni te nxirrni konkluzione mbi to, dhe aq me keq t'ia thoni.

Fund, nuk ekziston asnje 'ligj fizik' qe te shpjegoje femren ose mashkullin. Pra nese keni kundershtim me ato qe siperpermenda..... ishin thjesht ide subjektive!
    flm
    wow....nice te lexosh postime te tilla! Meriton dhe per shume postime te tjera teper reputacione...(te cilat skane shume vlere ne thelb ) gjithsesi shprehin qe verte ke kapacitet si njeri!

Personalisht nuk i vleresoj komplimentet madje shume raste rrudh turinjte! Me duken (dhe jane ne fakt ) fjalet e radhes, per te cilat personi ndihet se DUHET ti thote..... Pastaj mbi te gjitha vlerat apo te metat e mia, nuk varen nga "KOMPLIMENTAT" (furcat pa boje ) qe mund te me thote nje x apo y person! Ka raste qe verte te behet qejfi, nese eshte nje shprehje e thjeshte JO MBI PAMJEN (jo nga ato te mesuarat permendesh nga nje liber, film, tekst kenge....) e thene nga dikush qe ka verte rendesi per ty!

Une them se fjalet, jane germa qe ndihmojne dhe mundesojne komunikimin, e qe ne fund te fundit dhe nje zhurme makine qe kalon prane i permbyt Vleresoj me shume gjerat e vogla (ndoshta pa sens), te cilat me bindin ne vend te nje lumi fjalesh te thena!

Une.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Ndarja kryesore do ishte

1. Komplimentet per ate qe je i prangosur (martuar)
    Ketu je i detyruar ti thuash rregullisht komplimentet si dhe fjalen magjike "Te dua" ose fjale qe te cojne ne ate perfundim mundesisht sa me shpesh. Megjithese ne djemve na duket si gje e kote, kjo eshte ajo qe ne fakt na ben te ndryshem me vajzat.

2. Komplimentet per njerezit e liruar. Ketyre po tu rrish vazhdimisht me komplimente ne shume raste, duke pare edhe kulturen, mund te keqkuptohet. Ne amerike eshte zakon dhe eshte bere tradite qe ti ngrihen vlerat e personit me te cilin flet dhe te ulen vlerat e vetes. Ndersa kete ne europe kjo nuk eshte. Keshtu qe edhe kjo duhet pasur parasysh.

Dhe kur vjen puna tek komplmentet me shume ndikon te jesh pak indiferent dhe misterioz, mos te dukesh shume i interesuar. Mjafton qe te flasesh apo te dukesh sikur po e degjon tjetren ndersa ajo flet.

Pra ndersa tema eshte komplimentet: komplimenti me i madh eshte qe gjate bisedes ti japesh rendesi fjaleve te saj.
    beqar

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Komplimenti me i bukur eshte mosperfillja

tmerrsisht i embel
    Anėtarėsuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Me ne fund ne tirane.....
    Postime
    291
    Komplimenti me i bukur qe mund ti besh nje femre? Nuk ekziston ashtu si nuk ekzistojne dy femra te ngjashme karkaterialisht. Nejse une do te te propozoja: "Nuk e di se si e nuk di as pse por di qe cdo hap qe kam hedhur ne jeten time ka qene nje hap drejt teje".
    Ne rast mos suksesi nuk marr pergjegjesi :-)

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar mė parė nga bakudr
    komplimenti me i madh eshte qe gjate bisedes ti japesh rendesi fjaleve te saj.
    Me te vertete? S'e di por une mendoj se kur dikush me degjon me vemendje ne bisede dhe i jep rendesi fjaleve te mia e shoh si RESPECT, jo si kompliment.
    If I Only Could....

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Postime
    200
    Komplimenti me i bukur qe kam marre ka qen JE SI AKULLORE ! me ka pelqyer shume prandaj edhe screen name e kam keshtu.... ndoshta te gjithe e dine qe me pershtatet dhe nuk me therrasin ne emer po "AKULLORJA" sidomos shqiptaret tek shkolla i just like it !

Faqja 25 prej 25 FillimFillim ... 15232425

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •