shume bukur e ke thene ...Postuar mė parė nga kurkushi
![]()
shume bukur e ke thene ...Postuar mė parė nga kurkushi
![]()
Sa gjoks te bukur paske! Si quheni?
tju msoj xhixhi nji juve qe gjithmone oshte ne favorin tuaj.....
Hapni fletoret dhe shkruni.....
kur kalo nanjona ose kudo qe shifni nai goce te bukur afrojuni dhe thujini" vej bast se mbas atyne buzeve kaq te bukura, fshihet nje buzqeshje e bukur" ...
po te pa me inat ose po sfoli fare prit nja dy sekonda dhe thuajini " hmmm sic e shikoj eshte e qarte qe qenkam gabuar..." dhe ec babe thuaja nai tjetre me nai ven tjeter. Po te foli ose te qeshi.....nje ku jo doli rasti me thy akllin dhe me bo dy pare muhabet. hajt pra suksese......
pak a shume ma thon gjithmone ket po ne forme pak me ndryshe dmth qe te qesh se ngjaj shume serioze dhe e eger![]()
Postuar mė parė nga kurkushi
Wow interesante .............. atehere na paskan " genjyer " apo "mashtruar" ne ose e anasjellta kur kemi dhene komplimente ?
se dija une qe nje kompliment ndaj nje personi qe do shume , eshte mashtrim dhe kur keto fjale burojne nga zemra ... hmmm
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Me kalimin e kohes do e mesosh dhe ti po he.Postuar mė parė nga PINK
opo e kemi thene apo se kemi thene qe komplimenti me i madh per nje femer eshte kur i thua:
Te dua moj qene!!!!
dhe per nje mashkull kur ajo ja kthen:
Edhe une mor zagar i M...tit..lol
Te tjerat jane te rreme(genjeshtra)....![]()
Ka dale nga moda menyra e sofistikuar kshu ?
kshu i flasin dashnoret njeri tjetrit jo te dashuruarit![]()
Postuar mė parė nga Big Blue
Po e ke mesuar ti sigurisht qe do e mesoje dhe une .
Nese e keni fjalen per komplimente te bera rruges dhe atehere eshte histori tjeter .
Une u bazova ne ate cka tha Kurrkushi ... ne dashuri ska komplimenta ato jane vec mashtrime ... nejse secili e sheh nga ai kendveshtrimi i tyre sadooooo i vogel te jete .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nqs jeni ne nje vend publik ( bar, pub, restorant) ose dhe ne ambiente pune me shume vete ( kur vjen nje vajze e re ne gjirin e kolektivit), nje menyre e mire per te thyer akullin mund te jete dhe kjo...........
Kalojini prane dhe thuajini : Besoni ne dashurine me shikim te pare, apo duhet te kaloj per se dyti ?!?!
By Piranha![]()
Krijoni Kontakt