Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 94
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Uhh cfare hallesh ju kane zene o forumista.

Tani as une nuk do e pranoja nje lidhje me nje te zi as nuk do doja ndonje nga familja ime te me sillte ndonje te tille . ( Mgjths mua me ka dale nami ne pune qe : "She doesn't date brothers ". Natyrisht qe nuk do date te tille njerez se vetem kur te shkoj te bej kopjen e certifikates te marteses apo te me duhet nje kopje e ID se tij nuk e di a do ti dali ftyra dhe kjo do sjelli probleme lol.

E keni menduar ndonjehere se si i del ftyra nje zezaku ne fotokopje , na del ne e zeze e jo me atyre fakirave qe i ka bere mema natyre te tille . Nejse.... qe mos ta zjasim Zot larg duart nga Afgaistani eshte ajo shprehja. Na ruj mend e kokes se pupupu .......

Sista ku je ti ? Boll nejte te fotokopjatricja se dashuria nuk fotokopjohet ... apo edhe kto gjona jon te mundshme sot? Meqenese ke permen Afganistanin te siguroj qe nese shef mire ka shum Afganistanez me sy bojqell dhe lekure te bardhe, por prap kur i fotokopjo kto detaje humbin e le mo per ato qe kom thone une mo nolt.... kur te marohet inku hajde bo i xhiro ka sofra te te jap une ca me ngjyre
    RIPPR

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Acid_Burn
    Sista ku je ti ? Boll nejte te fotokopjatricja se dashuria nuk fotokopjohet ... apo edhe kto gjona jon te mundshme sot? Meqenese ke permen Afganistanin te siguroj qe nese shef mire ka shum Afganistanez me sy bojqell dhe lekure te bardhe, por prap kur i fotokopjo kto detaje humbin e le mo per ato qe kom thone une mo nolt.... kur te marohet inku hajde bo i xhiro ka sofra te te jap une ca me ngjyre

Vella i dashur se me kishte marre edhe malli per ty .

Vertet qe ajo dashuria e shkrete nuk fotokopjohet por mos o Zot , se nuk ka gje me te rende qe ti cosh mamit edhe babit ne shpi nje njeri me ngjyre . Imagjinoj babin tim kur ti them ne telefon , Babi jam e dashuruar , po he moj goce na thuj ndonje gje , Eshte njeri shume i mire vetem eshte pak si ata robte qe kemi ke lagjja qe rrine duke bo haheng gjithe diten . opo qenka muzikant , jo jo eshte i zi , i zi si ne c'kuptim I ZI SI KORBI .
    Aman Acid vellai se vetem te besh nje ditelindje apo nje feste vetem kur te leshohet lukunija e atyre o zot , apo nuk kane edhe nje zakon qe edhe burrat veshin kostume te kuqe edhe te verdha. Ketu ne Mich po shtohen dita -dites . Ne ngjitu me lart e ata hajde mbas nesh. Nuk eshte se i gjykoj si njerez , por kane kaq vjet , lindur e rritur ne Amerike edhe cfare kane mbas shpirtit ? ASGJE..
    Njerez qe jetojne me ndihmat e shtetit njerez qe kane nga 10 barqe kalamajsh me nena dhe baballare te ndryshem . Nuk punojne , gjithe diten sillen rrugash edhe mbi te gjitha jane edhe te keqij ne shpirt , nje pakice por vetem nje pakice e vogel jane te hajrit te tjeret uhfffff rujna zot.
    Nuk eshte se nuk jane lidhur njoh une nje gjirokastrite ketu qe ka lidhje me nje te tille , edhe thote : Ok e kam pare se cfare te mire kane te bardhet , por ja ku jane gjysmat e femrave te divorcuara ose me probleme familjare . Edhe sipas saj zezaku do ti sjelli lumturi phffff. Edhe sa here qe dilnim ose benin ditelindje apo festa familjare ose shoqerore ajo kurre nuk e sjell zezakun me vete , perse ndodh kjoo sepse asnje nga shoqeria nuk ja pranon.

Nuk e di qofsha gabim edhe nuk eshte se jam rraciste se ndonese na ka lidhur puna me te tille njerez edhe kur hajme buke ne nje dhome me ta ok e pranojme kete fakt , por t'u futesh ne krevat dhe te kesh nje te tille ne krah mendo vetem kur te rrotullohesh naten ne krevat te te dali gjumi padashje tmerrohesh se vetem syte edhe dhembet ju xixiellojne . E jo me te besh familje uhffff uhfff uhffff

O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

peace :)
    Anėtarėsuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    ok, po e permbledh une mendimin e ketyre filozofave me siper "shqiptaret qe jane lidhur me njerez jo te bardhe jane kriminela, njerez pa moral, qe duhen cuar ne turren e drureve dhe duhen djegur qe te shpetojme racen tone "ariane" (keshtu na pelqen ta quajme racen tone, sa per sqarim, megjithese gjysma e shqiptareve jane esmera, dhe duken sikur jane me origjine nga turqia ose san salvadori), nejse qe te mos shkepus rrjedhen e mendimit, te dashur vellezer dhe motra shqiptare, kerkojini keta vagabonde me qirinj dhe zhdukini nga faqja e dheut, edhe nese kane lindur femije aq me keq ata i torturoni para se ti digjni...."
    hey si ju duket kjo per ta mbyllur coz I'm gettin tired of your racist bullshit...?
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    se nuk ka gje me te rende qe ti cosh mamit edhe babit ne shpi nje njeri me ngjyre .

Pse mi lal ca ka? Thuj, te dashur mama dhe baba, ky eshte ANULU figlio di MAMA. Ka lezet nje XAPAXUP i zi ne shpi.
    Une per vete me zezake do martohem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Del Monako : 14-06-2005 mė 23:11 Arsyeja: gabime jena, njerez bojme
    HOLLAND...

Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Pse mi lal ca ka? Thuj mama dhe baba, te dashur ky eshte ANULU figlio di MAMA. Ka lezet nje XAPAXUP i zi ne shpi.
    Une per vete me zezake do martohem.

Nqs ti mendon keshtu te trashegohesh mo . Zoti ta mbushte shpine me femije edhe me lumturi.

White_Angel

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Nqs ti mendon keshtu te trashegohesh mo . Zoti ta mbushte shpine me femije edhe me lumturi.

White_Angel

U te hongert goja mjalt.

Pse me dukesh icik si pa qef ti mu? Ca halli ke? Te ka ra ne i zi mqaf?
    HOLLAND...

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    U te hongert goja mjalt.

Pse pyet ti, apo do me i hy zezakut m'shqelma?
    Where does a thought go when it's forgotten?

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Pse pyet ti, apo do me i hy zezakut m'shqelma?

Kohe te veshtira. S'pyt dot njeriu shkret per shendetin e shoqeve.
    HOLLAND...

Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    U te hongert goja mjalt.

Rrofsh per urimin tu bofte dita 10000 . Jo kom hallin tat tashi si do jete ajo e zeza jote , ishalla po t'i permbush kushtet e muzikes se keta lloj rrace dun vetem boom -baba -boom edhe ti e ke me oooooooo .......

p.s Lol Corason , e ka nga dashnija per grune e zeze , mo ja ver re

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ta them dhe une nje mendim se rremuje se rremuje eshte bere ne kete teme, kontributi im per rremujen.

Nuk duhet te gjykojme askend ne baze te rraces e ngjyres.
    Secili ka te drejten e vet te zgjedhe partner nga te gjitha ngjyrat e ylberit.

Keshtu duhet te jete, ndersa kur vjen ēeshtja se si jane punet ne te vertete, sidomos po te jete ndonje 'korroziq' i zi qe bie shume ne sy me vjen keq po Shqiptaret e hedhin ndonje fjale(po te jene femra e diskutojne sa here pine kafen bashke), edhe ata qe nuk flasin e mendojne diēka te zeze. Ne Shqiperi te gjykojne nga ngjyren e rrobave e jo me per ngjyren e lekures.
    Edhe po i shkoi ndokujt ndermend, do ishte me mire te gjente ndonje qe nuk ben shume kontrast, ndonje rrace te perzier.
    Megjithese nuk duhet, ja qe sesi do na dukej te shihnim Engjellin e Bardhe (gjej rastin e pershendes), me nje Engjell Zezak. Ky eshte realiteti edhe pse mund te mos na pelqeje.
    Edhe diēka tjeter; te gjitha keto kane te bejne me mendimet e njerezve perreth dhe ndonjehere s'kane asnje vlere per personat qe jane ne qender te ēeshtjes, ne grijme sallate si e ka thene dikush me lart. Mund te ndodhe qe ēifti te mos e vrase mendjen fare, megjithese shume te paket jane ata qe kane imunitet nga shoqeria.
    SG
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendoni pėr Bleona Qeretin?
    Nga blondina nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 417
    Postimi i Fundit: 18-07-2011, 19:38
  2. Ē'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Ē'mendoni pėr flamurin e ri tė Kosovės?
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 346
    Postimi i Fundit: 03-06-2007, 12:31
  4. Cmendoni per shoqerine shqiptare ne krahasim me ate te huajen???
    Nga selina_21 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 07:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •