Shpirti i nje femre eshte si ajo; Deveja,,, e krijuar per te mbajtur pesha qofshin keto edhe te renda....
Kurse ai i mashkullit eshte si ; Luani,,,, i krijuar per te hapur toka te reja....
Shpirti i nje femre eshte si ajo; Deveja,,, e krijuar per te mbajtur pesha qofshin keto edhe te renda....
Kurse ai i mashkullit eshte si ; Luani,,,, i krijuar per te hapur toka te reja....
e drejte, por sikur nuk ka lezet te flasim pa debatuar qetesishPostuar mė parė nga Odeon_relax
Si beni ju. Per cunat: Mos u mundoni KOT fare te analizoni shpirtin e nje femre sepse s'do e kuptoni kurre. Mendoni qe "dini" por nuk dini.
Meqe ra fjala. Keto qe mendoni qe i "dini" i shprehni ne realitet DHE me vepra? Aha.
shpirti i nje femre, kuptohet gjithcka varet nga njeriu, ambienti, menyra edhe pervojat e tij/saj ne jete.
Gjithesesi do te thoja, se femra (nene, moter, nuse, e dashur etj) eshte me e dobet ne krahasim me nje mashkull. E dobet ne kuptimin e ndjenjave apo edhe te forces fizike, menyres se dashuruarit (te duash prinderit, vellain, apo te dashurin)
Femra ka nevoje per mbeshtetje. kjo e ben ate nje qenie delicate, kush derdh me shume lot? ju djemte nese do te kishit nje moter do ta vleresonit me shume dobesine edhe delicatesen e nje femre apo do ta kuptonit me mire.
personalisht une jam vajze edhe se di nuk mund te flas per shpirtin, pasi sikurse thate duhet nje definition per shpirtin, por aftesia e nje vajze per te dashuruar, falur, apo zemergjeresia e saj qendron me lart se nje e djali.
me korigjoni nese jam gabim
pastaj eshte e veshtire te analizosh brendesin e nje njeriu, qofte djal apo vajze, cdo njeri ka menyren e tij/saj te shprehurit.
lolPostuar mė parė nga Odeon_relax
Burrash ti ke te forta...!
Ne radhe te pare , per cilin shpirt e ke fjalen se thojne qe femra ka 7 shpirta...lol
Gurgullime thote...hahahahahaha , sa lexova fjalen gurgullime , me shkoi mendja tek gurgullima kur shplahet goja ne mengjes..lol
Mbete duke analizu femrat mor burr i dheut ! Xen nji dashnore mor grup edhe uroja vedit qe mos te takoje si ajo qe e kishte ba burrin telef tek ajo tema ma siper i cili kishte dal ne foto se ka me tu duk ujevara e netve me hene si Tsunam me bubullima..lol
...
me sa di une 7 shpirtera thone se kane macet, se dija qe femra simbolizon shpirtin e maces. thjesht nje replike pasi me beri pershtypje postimi i mesiperm.
Gjithesesi asnjehere nuk mund te pergjithesojme, gjithcka eshte relative
Wish u guys luck, hope one day u'll find teh right definition...
Qe thua ti kajmakliu dajes, nuk e bej ate gabim te zej dashnore tjeter daja, se nuk kam me kocka te forta. Ehh dikur poooo ja luante fene plaku, por tani me pelqen me shume zjarri bubulak sesa zberthimi i shpirtit te nje femre te re. Femra eshte nje labirinth nga i cili ke mundesine 0% te dalesh, e pra daja po rri pa femer me mirePostuar mė parė nga AgainstAllOdds
Dito.
ej sa per femra ju tregoj une skurt e shqip femna osht gjė e keqe e domozdoshme ....
Shpirti i femres......
Kjo besoj deri tashti eshte nje nga temat me dilematike qysh kur jam regjistruar me kete forum.
Kur flasim per shpirtin e femres qe dashuron eshte besoj nje "detyre per tere jeten" e cdo mashkulli qe ai vendos te marre persiper. Shpirti i femres eshte aq i lehte per tu kapur fillimisht e ti kujton se je ne kontrol te situates por ama kur nuk ta pret mendja ti ke prekur vetem siperfaqen e asaj. Te arrish te kesh nje kuptim te pergjithshem se kush shpirti i femres eshte besoj se do te ishe mashkulli me i zgjuar qe ka jetuar ne kete bote dhe nuk e them kete gje per te demoralizuar meshkujt por realiteti eshte i tille....Meqe ra fjala une po flas PIKERISHT dhe KONKRETISHT per Shpirtin e femres dhe jo ne pergjithesi per nje marrdhenie bashkeshortore
Sic eshte edhe kjo thenie ne Angli "cant live with them, cant live without them" "nuk mund te jetosh me to, por nuk mund te jetosh pa to"
Eshte i bukur vertet,por si ndodh shpesh ne kohet tona moderne... ka filluar SHPELARJA
Krijoni Kontakt