Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337
    Shpirti i nje femre eshte si ajo; Deveja,,, e krijuar per te mbajtur pesha qofshin keto edhe te renda....
    Kurse ai i mashkullit eshte si ; Luani,,,, i krijuar per te hapur toka te reja....

rezi_sweetie
    Anėtarėsuar
    10-05-2005
    Vendndodhja
    Phoenix, Arizona
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    A e keni degjuar ndonjehere gurgullimen e ujevares ne netet me hene, e pra ashtu e mendoj une shpirtin e femres, sepse nuk e njoh totalisht qe te them eshte nje gurgullime ujevare.
    Gjithsesi miqte e mi mendimet jane vertet domethenese packa se gerriceni kot me njeri tjetrin. Jepni nje mendim tuajin e mos replikoni me tjetrin per ti imponuar mendimn tuaj.

Dito.
    e drejte, por sikur nuk ka lezet te flasim pa debatuar qetesish

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-05-2005
    Postime
    5
    Si beni ju. Per cunat: Mos u mundoni KOT fare te analizoni shpirtin e nje femre sepse s'do e kuptoni kurre. Mendoni qe "dini" por nuk dini.

Meqe ra fjala. Keto qe mendoni qe i "dini" i shprehni ne realitet DHE me vepra? Aha.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    shpirti i nje femre, kuptohet gjithcka varet nga njeriu, ambienti, menyra edhe pervojat e tij/saj ne jete.
    Gjithesesi do te thoja, se femra (nene, moter, nuse, e dashur etj) eshte me e dobet ne krahasim me nje mashkull. E dobet ne kuptimin e ndjenjave apo edhe te forces fizike, menyres se dashuruarit (te duash prinderit, vellain, apo te dashurin)
    Femra ka nevoje per mbeshtetje. kjo e ben ate nje qenie delicate, kush derdh me shume lot? ju djemte nese do te kishit nje moter do ta vleresonit me shume dobesine edhe delicatesen e nje femre apo do ta kuptonit me mire.
    personalisht une jam vajze edhe se di nuk mund te flas per shpirtin, pasi sikurse thate duhet nje definition per shpirtin, por aftesia e nje vajze per te dashuruar, falur, apo zemergjeresia e saj qendron me lart se nje e djali.
    me korigjoni nese jam gabim

pastaj eshte e veshtire te analizosh brendesin e nje njeriu, qofte djal apo vajze, cdo njeri ka menyren e tij/saj te shprehurit.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    A e keni degjuar ndonjehere gurgullimen e ujevares ne netet me hene, e pra ashtu e mendoj une shpirtin e femres, sepse nuk e njoh totalisht qe te them eshte nje gurgullime ujevare.

Dito.
    lol
    Burrash ti ke te forta...!
    Ne radhe te pare , per cilin shpirt e ke fjalen se thojne qe femra ka 7 shpirta...lol
    Gurgullime thote...hahahahahaha , sa lexova fjalen gurgullime , me shkoi mendja tek gurgullima kur shplahet goja ne mengjes..lol
    Mbete duke analizu femrat mor burr i dheut ! Xen nji dashnore mor grup edhe uroja vedit qe mos te takoje si ajo qe e kishte ba burrin telef tek ajo tema ma siper i cili kishte dal ne foto se ka me tu duk ujevara e netve me hene si Tsunam me bubullima..lol
    ...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    me sa di une 7 shpirtera thone se kane macet, se dija qe femra simbolizon shpirtin e maces. thjesht nje replike pasi me beri pershtypje postimi i mesiperm.
    Gjithesesi asnjehere nuk mund te pergjithesojme, gjithcka eshte relative
    Wish u guys luck, hope one day u'll find teh right definition...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    lol
    Burrash ti ke te forta...!
    Ne radhe te pare , per cilin shpirt e ke fjalen se thojne qe femra ka 7 shpirta...lol
    Gurgullime thote...hahahahahaha , sa lexova fjalen gurgullime , me shkoi mendja tek gurgullima kur shplahet goja ne mengjes..lol
    Mbete duke analizu femrat mor burr i dheut ! Xen nji dashnore mor grup edhe uroja vedit qe mos te takoje si ajo qe e kishte ba burrin telef tek ajo tema ma siper i cili kishte dal ne foto se ka me tu duk ujevara e netve me hene si Tsunam me bubullima..lol
    Qe thua ti kajmakliu dajes, nuk e bej ate gabim te zej dashnore tjeter daja, se nuk kam me kocka te forta. Ehh dikur poooo ja luante fene plaku, por tani me pelqen me shume zjarri bubulak sesa zberthimi i shpirtit te nje femre te re. Femra eshte nje labirinth nga i cili ke mundesine 0% te dalesh, e pra daja po rri pa femer me mire

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2006
    Postime
    11
    ej sa per femra ju tregoj une skurt e shqip femna osht gjė e keqe e domozdoshme ....

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Shpirti i femres......

Kjo besoj deri tashti eshte nje nga temat me dilematike qysh kur jam regjistruar me kete forum.

Kur flasim per shpirtin e femres qe dashuron eshte besoj nje "detyre per tere jeten" e cdo mashkulli qe ai vendos te marre persiper. Shpirti i femres eshte aq i lehte per tu kapur fillimisht e ti kujton se je ne kontrol te situates por ama kur nuk ta pret mendja ti ke prekur vetem siperfaqen e asaj. Te arrish te kesh nje kuptim te pergjithshem se kush shpirti i femres eshte besoj se do te ishe mashkulli me i zgjuar qe ka jetuar ne kete bote dhe nuk e them kete gje per te demoralizuar meshkujt por realiteti eshte i tille....Meqe ra fjala une po flas PIKERISHT dhe KONKRETISHT per Shpirtin e femres dhe jo ne pergjithesi per nje marrdhenie bashkeshortore

Sic eshte edhe kjo thenie ne Angli "cant live with them, cant live without them" "nuk mund te jetosh me to, por nuk mund te jetosh pa to"

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    Eshte i bukur vertet,por si ndodh shpesh ne kohet tona moderne... ka filluar SHPELARJA

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Nese jeni te sinqerte me sqaroni keto vargje Biblike.
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 10:45
  3. DOKTRINA - Kapitulli III: Trinia e Shenjtė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-03-2005, 23:02
  4. Trupi dhe Shpirti
    Nga Fjala e drejte nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-03-2004, 17:12
  5. Trupi dhe Shpirti
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-03-2004, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •