Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Sekretet Për Të Njohur Meshkujt

Meshkujt janë plot surpriza, dhe sjellja në dhomën e gjumit nuk bën përjashtim. Sipas studiuesit George Weinberg tek meshkujt ka ende shume “të fshehta”, por 5 janë sekretet, të cilat mund të ndihmojnë të kuptosh një mashkull dhe t’i afrohesh edhe më shumë atij:

1- Ai ka frikë mos u lërë në baltë. Meshkujt ndjejnë trysni “të tmerrshme” të performojnë seksualisht. “Në të kaluarën meshkujt nuk zhvillonin performancën e tyre seksuale, sepse femrat supozoheshin të mos i gjykonin ata”, thotë Weinberg. Por në ditët e sotme femrat nuk presin më të martohen dhe pastaj të bëjnë seks, çka do të thotë se ato kanë më shumë eksperiencë në dhomën e gjumit. Modele të tilla, të cilat japin pamjen e një femre të kënaqur seksualisht, inkurajojnë femrat e tjera të jenë të hapura për dëshirat e tyre seksuale, por edhe ankesat, nëse nuk marrin atë që duan. Papritur, tensioni për të kryer marrëdhënie ndizet dhe mashkulli e ndjen se duhet patjetër t’u kënaqë. Edhe pse femrat mund të falin për një performancë jo shumë të mirë seksuale, është e vështirë që burri të falë veten e tij. Nëse partneri juaj po kalon këtë problem dhe nuk mund të arrijë në ereksion, atëherë mund të fillojë të sulmojë femrën që ka në krahë për të mbrojtur egon e tij. Ajo çfarë mund të bëni, sipas Weinberg është të përpiqeni të qetësoheni dhe të shijoni seksin, gjë që mund t’u ndihmojë të ulni tensionin.

2- Meshkujt kanë nevojë për miratim për “t’u ndezur”. Seksi është burim energjie dhe jep prova nëse një mashkull është vërtet i tillë. “Për një mashkull, të bëjë dashuri do të thotë se mund të lëvizë një femër, që ai është një atlet, një ekonomat dhe një dashnor”, thotë Weinberg. Mashkulli juaj dëshiron të jetë në superhero dhe kënaqësia e tij më e madhe do të jetë nëse ju e shihni vërtet si të tillë. Kur ai u kënaq juve seksualisht, ai ndihet si “supermeni”. Nëse vërtetë ndjeni epshin, bëjani atij të ditur këtë gjë.

3- Meshkujt nuk pëlqejnë të presin shumë gjatë për të bërë seks me një partnere tjetër. Ndryshe nga studiues të tjerë, Weinberg beson se një femër nuk duhet ta zgjasë shumë përpara se të kryejë kontaktin seksual me një mashkull në ndikim të asaj që quhet “të zbatosh rregullat rutinë”. Ai priret të angazhohet edhe më shumë nëse komponenti i seksit është pjesë e lidhjes dhe është shumë e rëndësishme për të dijë se ju e dëshironi seksualisht. “Një mashkull gjatë gjithë jetës së tij është në kërkim të një femre, e cila nuk mund të heqë duart prej tij”, thekson studiuesi.

4- Meshkujt ëndërrojnë të kenë trup më të bukur. Edhe pse një mashkull e ka të vështirë ta pranojë, ata mund të shqetësohen për peshën ashtu si edhe femrat, vetëm se në rastin e tyre masa mund të jetë më e ulët. “Shumë meshkuj janë të shqetësuar për paraqitjen e tyre fizike, gjatësinë, peshën, muskujt dhe kjo nuk mund të evitohet”, shton Weinberg. Me fjalë të tjera ata shqetësohen për ndriçimin e dhomës së gjumit, e cila do të nxirrte në pah trupin e tyre, po aq sa janë edhe femrat. Ajo çfarë mund të bëjë partnerja, është t’i thotë personit që ka në krah se është shumë e tërhequr pas tij dhe të tregojë dashuri.

5. Pjesa më e mashe e meshkujve nuk do të falnin një femër mashtruese. “Një mashkulli, i cili është tradhtuar, sidomos në dhomën e gjumit, priren të falë partnerët më pak se sa mund ta bëjë një femër në të njëjtën situatë”, përfundon Weinberg.
    Marrë nga “The Indipendent”
    Pse disa meshkuj e kanë të vështirë të jenë të besueshëm
    Kanë kaluar plot 10 vjet që nga hera e parë që jam përpjekur të mësoj t’i fitoj zemrën një femre, por më duket sikur kam mbetur në po të njëjtin vend. Kam dashur gjithmonë të jem një Don Zhuan i vërtetë, një mashkull pas të cilit të lënë kokën të gjithë femrat, ndaj dhe jam përpjekur të mësoj gjithçka rreth takimit me një vajzë bukuroshe, dhe se si do të mundja të tërhiqja vëmendjen e saj. Jam djalë, i cili ka shumë shokë, dhe për pasojë edhe numri i vajzave me të cilën ata më kanë prezantuar, është relativisht i madh, por ato pëlqenin të bisedonin me mua edhe të kërcenin, të shijonin momentin, por gjithçka mbetej aty. Asnjëra nuk pranonte të dilte më mua. Nuk e di, për një periudhë kohore mendova se fillova të çmendem, ndaj dhe u shtrova për rreth tre muaj në një qendër rehabilitimi, por ata më thanë se nervat e mia iu kthyen gjendjes normale dhe fillova të bëj edhe një herë jetën e mëparshme. Por që andej nuk dola vetëm , pasi njëra nga infermieret që kujdesej për mua, më simpatizoi, ndaj dhe unë i kërkova të dilnim bashkë. Kam menduar t’i kërkoj të bëhet e fejuara ime, dhe shpresoj që të pranojë, pasi do të më bënte burrin më të lumtur në botë dhe do më bënte të lija pas kohët e vështira që kam kaluar.
    Marrë nga
    “Pravda”
    skerdigodo@hotmail.com

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Pjesa më e mashe e meshkujve nuk do të falnin një femër mashtruese. “Një mashkulli, i cili është tradhtuar, sidomos në dhomën e gjumit, priren të falë partnerët më pak se sa mund ta bëjë një femër në të njëjtën situatë”, përfundon Weinberg.
    Normale ....

Kryetradhetaret nuk kane aq aftesi te falin tradheti .... kurse kur behet fjale per tradhetite e tre.... ndryshon situata .............
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  3. Citate nga njerez te njohur per Civilizimin Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-04-2006, 03:08
  4. Citate nga njerez te njohur per Civilizimin Islam
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •