mendoj se u shkon me shume meshkujve
mendoj se u shkon me shume meshkujve
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
Ne pergjithesi me pelqejne me shume kravatat me ngjyre te hapur, shkojne me shume me kostumet qe ne pergjithesi jane te erret (por s'eshte e thene)
Nje kravate e bukur nga Bruno Piatelli:
![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
Por edhe jo aq te hapura nga Michael Kors
![]()
Un nuk i kam qef kravatat. Ne pune ne fillim pata nje bisede dhe diskutim te shkurter me shefin tim per arsye te kravates.
Mezi ja mbusha mendjen qe kravata mua as nuk ma shton e as nuk me heq fare pergjisine, apo karakterin qe kam un ne pune, apo kudo tjeter. Tani jam dhe ndjehem fare rehat pa kravate (un i them "kollare" ne Shqip, hihihi) dhe un dhe shefi ndjehemi te dy te kenaqur keshtu.
Nje dite isha ne nje bisede "te rendesishme" midis njerezve "te ngritur" te punes time dhe te miqve te saj. Te gjithe ishin me kollare, pervec meje. Un kisha veshur nje kemishe te bardhe me menge te gjata te cilat i kisha perveshur, sepse kisha vape dhe me floke, ashtu te pakrehura, sepse un i kam floket kacurrela, prandaj. Un vetem isha lare dushe ne mengjes dhe kisha lare dhembet mire e mire dhe kaq.
Un e kam qef shum thjeshtesine dhe nuk me bejne pershtypje fare kostumet, apo kollaret. Un vishem sikur te jem me i varfri nga te gjithe, sepse mua nuk me intereson pamja e jashtme, prandaj.
Rendesi ka qe lahem cdo mengjes dushe, qe laj cdo dite dhembet dhe qe vesh vazhdimisht rrobe te vjetra, por te pastra.
Por mua me pelqejne njerezit qe veshin kostum dhe kollare, sepse duken te lare dhe te shplare nga pamja e jashtme dhe kaq puna.
Kalofshi mire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 24-03-2006 mė 14:45
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Bek on topik, kravatat qe me pelqejne shume jane to qe behen me materiale te ndryshme, psh perdoret silk, wool and cotton ne nje kravate te vetme.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 26-03-2006 mė 00:40
Prochownick
![]()
jo mer daje un skom gravata
un jom sportiv i lam i pastrum vij era sapun jom i zhubros
ene i kravat qe kisha sdi ku e kom fut
per here tpare kam vesh kastum e kravat ndasmon e vllait. mveshen me zor se isha the best man.
Valentino njihet per kostumet e famshme, kravate nga Valentino 100% woven silk.
![]()
kjo me lart qeka si fund stofi i lenka cukos![]()
TBD
i love it. Frodo has good taste.
Krijoni Kontakt