Postuar mė parė nga Odeon_relax
hahahahahahahahaahha kkkkkkkkkkkkkkkk me mbytet dreqi e mori ;p
ca sex magjiq thuni
ska sex magjik ... vetem magix people
prandaj Odeon_relax zgjohu se do te iki jeta duke enderuar e duke pritur magjiken
Postuar mė parė nga Odeon_relax
hahahahahahahahaahha kkkkkkkkkkkkkkkk me mbytet dreqi e mori ;p
ca sex magjiq thuni
ska sex magjik ... vetem magix people
prandaj Odeon_relax zgjohu se do te iki jeta duke enderuar e duke pritur magjiken
Kete pike duhet te kishit kapur ju te gjithe.Postuar mė parė nga Tito Kopertoni
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Bashkohem me mendimin tend someone22-99, nice oneBesoj se shumica e forumit jetojme jashte shqiperise dhe e kemi pare shume mire se si vishen ,pine,pergjigjen,dhe i shofin makinat femrat e huaja por jemi shume te cuditshem sepse femren shqiptare e duam prefekte dhe pa asnje te mete.
Pyll pa derra nuk ka .Femren me personalitet dhe moral te ulet e takon dhe shef me shpesh
por kjo nuk do te thote se kjo femer eshte pasqyra e nje shoqerie .
Respekte per femrat shqiptare kudo qe ndodhen
Jo te gjitha futen ne nje thes, ka dallime, edhe ai djal qe eshte ne gjendje te dalloje bravo i qofte!! puna juaj ne kete aspekt...
ishte parashtruar nje pyetje me pare, nese ne qe jemi jashte shqiperise do te mbanim te njejten sjellje, them se PO ka te beje me familjen qe rritesh, kuptohet sipas vendit behet kuvendi, por edhe kuvendi ka gjuhen unike te tij/saj... so une mendoj se do te isha njelloj sikurse sillem ketu, lol tani qe me kujtohet...ndoshta nuk do te vishesha kaq thjesht sa ketu, me flip-flops edhe nje cante te madhe ne kurriz, jeta me aktive...
tjeter Helios... kishe thene se mbas tre vjeteve do te kthehesh ne Shqiperi te gjesh nuse, kaq i pazoti je ta gjesh aty ku ndodhesh, pasi di ne Usa ka shume shqiptare, edhe ka vajza shume te mire, per kete jam e sigurte, thjesht fakti se nese do ta marresh nga shqiperia, do te nisen sepse je ne amerike apo te tjera, po sikur ti te hysh ne mes te nje lidhjeje, edhe te mos jesh ne dijeni per te....
so Eshte e veshtire te njohesh nje person, paksa complicated por nese egziston a good will patjeter do tia arrijme...Good luck!!
p.s se kuptoj pse hapen tema vetem per femrat, se kuptoj pse djemte e quajne veten kaq superior...
Stormi, shume pytje e mire. Une mendoj se ne fakt, do te isha ndryshe po tu rrisja ne shqiperi. Edhe une ndoshta do vishesha (example), ose do beja sic ben njerezia atje. Por, pse jemi ketu dhe mendoj qe kam mar nje kulture tjeter, dhe me klassy mixed me traditat shqiptare.Postuar mė parė nga StormAngel
Krijoni Kontakt