Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Femra dhe Personaliteti

Mendimi juaj per Personalitetin e femres ne shqiperi.

Kam qene kudo, kam shetitur mjaft, prandaj guxoj te sulmoj femren shqiptare ne kete teme.

Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, personaliteti i Femres duket qartazi si pasoje e disa dukurive.
    1) Veshja e femres ne shqiperi ja merr sallonit me ekstrem te modes ku gati gjithcka duket jashte.
    2) Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, Femrat konsumojne pijet me te renda alkolike.
    3) Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, Femra pergjigjet ne menyren me vulgare kundrejt ngacmimeve pavarsisht llojit.
    4) Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, Femra vleresohet me pak Pse!!!?.

Ps. pavarsisht nga sulmi qe drejtoj kunder gjinise tjeter une jam perseri nje adhurues i sexit te magjishem femeror qe di te mposhte cdo barrikade e te thyej cdo tabu.

Dito.

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Odeon, ti bie ne kundershtim me fjalet e tua, ti adhuron femren qe di te thyej c'do tabu, ti ankohesh per pikat 1. 2. 3. te cilat jane thyerje tabush!

Pije alkoolike nuk ka me te renda ne shqiperi se ne vende te tjera! Neper bare nuk pihet rakia, pihen Vodka, JD, Tequila, etj etj, qe i gjen ne c'do vend tjeter!
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Blanc et noir
    Anėtarėsuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Ke te drejte kur thua qe veshja e femres shqiptare ja mer salloneve ekstreme sepse per ju ''meshkujt shqiptar'' te vishesh thjesht do te thote te jesh fshatarja e rradhes qe ka dal per nje xhiro ne qytet ... ?!Mos e kundershto se ky eshte realiteti faji i vihet te dyja paleve,edhe meshkujt nuk jane aq mbrapa nga femrat ...

Ti thua qe pergjigjen ne menyre vulgare ''ngacmimeve'' ..e cduhet te pres femra ne Shqiperi sipas teje te pres derisa tjetri ti hidhet ne qafe??Smendon qe ka nje arsye qe sillen keshtu e se mbase luajne rol edhe meshkujt ne kete??
    Nje mashkull qe ngacmon ne Shqiperi sido qe te jete ngacmimi per mua eshte nje Mashkull Vulgar e qe sdo ndryshoj asnjher ...
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    [QUOTE=Odeon_relax]Mendimi juaj per Personalitetin e femres ne shqiperi.

1) Veshja e femres ne shqiperi ja merr sallonit me ekstrem te modes ku gati gjithcka duket jashte.
    Kjo vjen se shqiptaret i " peshojne " njerezit nga paraqitja e jashtme .. veshja etc etc ... besoj dhe juve meshkujt nuk do ja hidhnit syckat nje femre qe mund te jete veshur " normal " per vete vendin atje .

2) Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, Femrat konsumojne pijet me te renda alkolike.
    Kjo nuk eshte e vertete ... dil njehere e shiko se cpine femrrrat ketej dhe do thuash ... ehh paska dhe me keq !

3) Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, Femra pergjigjet ne menyren me vulgare kundrejt ngacmimeve pavarsisht llojit.
    Si mbas vendit dhe Kuvendi ka thene populli -- Pergjigja vjen ashtu sic vjen dhe ngacimimi injorant dhe kafsheror .
    Une skam pare ndonjehere te refuzosh dike -- dhe te vazhdoje te ngule kembe si gomari -- vetem ne shqiperi i takon keto tipa .

4) Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, Femra vleresohet me pak Pse!!!?.
    Se meshkujt kane bere vezen e " Kuqe" atje ... Domosdo !!

Ps. pavarsisht nga sulmi qe drejtoj kunder gjinise tjeter une jam perseri nje adhurues i sexit te magjishem femeror qe di te mposhte cdo barrikade e te thyej cdo tabu.

Yep right !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Pyetja e 4-tert i prin 3 te parat. Femra vleresohet me pak (nga meshkujt) pikerisht sepse guxon te thyej tabute (qe ne nje menyre apo tjetren jane vendosur nga pjesa patriarkale e shoqerise).

Ironikisht, ajo i kryen keto gjera per t'u pranuar nga mashkulli (duke u perpjekur t'i pershtatet shijeve/psikologjise se atij.)

Ti thua qe, persa i perket veshjes/pijeve/reagimit kundrejt nje ngacmimi, femra shqipetare vervitet nė ekstrem. Ti vete e kupton njeanshmerine e kesaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rebele : 15-05-2005 mė 14:23 Arsyeja: korrigjime

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Do ishte mire keta lloj te vishnin citiane jo femrat.

Shife si thote. "Pavaresisht te llojit"? Nenvlefteson vleren e ngacmimit sikur nuk ka asnje problem si te jete lloji i ngamimit vetem femra paska faj.

Cfare bufoni qenka ky argument?

...Si ne asnje vend tjeter ne Shqiperi femra ka qene perhere nen mikroskopin e meshkujve skeptike qe per moto kane pasur(dhe kane?): Bej si them une por mos bej si bej une. E keni cmendur femren me sjelljen tuaj, dhe rebeluar ne nje menyre qe tani po ju bie ne koke. Cfare te mbjellesh do te korresh Odeon...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nje pyetje per ata femra qe jane jashte.

A mendoni se personaliteti juaj do kishte patur shkalle te ndryshme psh nqs kishit vazhduar te jetonit ne Shqiperi?

Mendoni se dalja jashte shtetit ju ka mundesuar zhvillim te personalitetit si baze per sukses ne jete, dhe a mendoni se do ishit po i njejti person po te jetonit ne Shqiperi?
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Te jetoja ne Shqiperi besoj se do isha me e ndrojtur dhe do luftoja per c'do gje qe doja te arrisja. Do studioja si e c'mendur, e depresuar me notat qe profesoret s'do jipnin si nje mesuese te gjuhe/letersise qe kam pasur e cila na thoshte "10-tat i kam per vete". Jeta ime do ishte burg derisa te mbaroja shkollen, sepse do e vazhdoja ne kurriz te prinderve....Kurse ketu, jam e zonja vetes...e lire per c'do vendim qe dua te marr, pra si bie ne qafe prinderve per pune lekesh.

Ne Shqiperi populli yne eshte i ndrojtur. E kam pare kete sahere qe kam qene per vizite. Mjafton te shohesh ne sy personin qe po hecen perballe teje te kuptosh vuajtjet e tyre.

Mendimi juaj per Personalitetin e femres ne shqiperi.
    Luftetare, ne mendje ka gjithmone familjen perpara vetes, ne krahasim me vajzat e tjera te botes jane shume me te dashura dhe te embla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 15-05-2005 mė 18:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    e sigurta eshte qe shumica e vajzave ne shqiperi jan pak budallaqe dhe kan dal jasht shinave si thot dhe babai im. (tani mund te ket dhe ndo nje te sakt po kerkove shume )

ps...kur jan ne shqiperi eshte ok.."kaperzehet" pak problemi...po kur dalin jasht shtetit bejn si te papara fare dhe len nam ketej.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •