Po ti me zemra sa e mencur qenke qe na paske bere vajzat ne Shqiperi budallacka?Postuar mė parė nga FierAlda143
Vallaj s'te duroj dot.... mati njehere fjalet perpara se ti thuash.
Po ti me zemra sa e mencur qenke qe na paske bere vajzat ne Shqiperi budallacka?Postuar mė parė nga FierAlda143
Vallaj s'te duroj dot.... mati njehere fjalet perpara se ti thuash.
Ato femra qe permend ti Odeon kane vleresim te ulet per veten! Te vishesh ne ate menyre tregon qe kerkon vemendje, te ofendosh me vulgaritet, eshte perseri keshtu.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
2) Si ne asnje vend tjeter ne shqiperi, Femrat konsumojne pijet me te renda alkolike.
SJAM DAKORT ME KTE VLLA.
HAJDE IHER HAP SYTE CBEHET KNEJ NGA JAM UN DHE DO TA SHOFESH VET.
LOOOL.
EDHE NJE GJE.
MENTALITETI I SHUMICAVE TE FEMRAVE NE SHQIPER ESHTE QE TE SHOHIN TARGEN E MAKINES.
APO JO?
Per mendimin tim duhet te jetosh ne Shqiperi qe te japesh mendime ne kete teme
Dhe kur them te jetosh atje ,jo si adoleshent qe ke vetem rrypin dhe pyken sic thote populli por si i pergjegjshem per jeten .te mbarosh shkollen,te punosh (si ketej nga 2 pune se se perballon dot jeten) dmth te integrohesh me jeten atje.
Besoj se shumica e forumit jetojme jashte shqiperise dhe e kemi pare shume mire se si vishen ,pine,pergjigjen,dhe i shofin makinat femrat e huaja por jemi shume te cuditshem sepse femren shqiptare e duam prefekte dhe pa asnje te mete.
Pyll pa derra nuk ka .Femren me personalitet dhe moral te ulet e takon dhe shef me shpesh
por kjo nuk do te thote se kjo femer eshte pasqyra e nje shoqerie .
Respekte per femrat shqiptare kudo qe ndodhen
Mendimet jane si grate:me mire te ushqesh 10 se sa te veshesh 1
Postuar mė parė nga someone22-99
Someone 22-99 bravo ... bashkohem me ty 100 % ...
Ta marrin vesh mire " disa " qe ngelen duke u qarravitur ...per Femrat Shqiptare .
Nuk i hapin syte mire qe keto femra jane kudo ne cdo cep te botes ...
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po ti pse shkon aq larg ,shoqet adresoji kendej ............... ne po na thahen syte per nje goce" te hajrit "Postuar mė parė nga Larsus
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Taulant _NYC : 18-05-2005 mė 17:05
Jägermeister e quajnė "L'amaro dei cornuti" kėtej, ngaqė mbi shishe figuron njė dre me brirė dhe zakonisht e pijne meshkujt...kush e di psePostuar mė parė nga Larsus
Atje nga ju vleka dhe pėr femrat nofka e pijes...
Nė temė tani...
Pas 3 vitesh po kthehem nė Shqipėri tė gjej nuse, lol...kaq shumė e paskan ngritur bėrrylin femrat atje? Dhe unė qė po filloja tė shqetėsohesha pėr ecurinė e njohjeve tė reja, bėj mirė tė mbaj ca mė tepėr se 2 Tequila, ashtu thuaj!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 18-05-2005 mė 18:20
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
jam dakort me tyPostuar mė parė nga Odeon_relax
(paragraphi i fundit doesn't apply to me coz I'm a girl)
Never for the sake of peace and quiet deny your convictions
E pra pas gjithe ketyre sulmeve une perseri e adhuroj kete sex magjik qe me fal pasion, lumturi, lavdi,.
Dito.
edhe une kam shume rrespekt per sex-in magjik...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 26-05-2005 mė 10:06
Krijoni Kontakt