Close
Duke shfaqur rezultatin -19 deri 0 prej 19
  1. #1
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Antarsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Mosha
    37
    Postime
    1,701

    Fshirja e informacionit n skedar

    Problemi qe dua te zgjidh eshte pak i nderlikuar per tu kuptuar por do ta bej dhe me shembuj.
    Dua te gjej nje program apo nje virus qe me ben kopjimin e tere kartelave te pc-se por bosh.Dmth kopjon vetem emrat e tyre dhe jo informacionin qe kartelat apo filet word exel pdf kane brenda.

    pshm: une kam 2 kartela me emrat forumi dhe albasoul.
    -forumi ka ne brendesi kartelat forumi1 dhe forumi2
    -Albasoul ka ne brendesi kartelat Albasoul1 dhe Albasoul2

    forumi1 ka ne brendesi file word exel me emra te ndryshem
    forumi2 ka ne brendesi file word exel me emra te ndryshem
    po keshtu dhe albasoul1 dhe albasoul2

    Pra une dua qe kartelave du kopjohet emri me tere filet bosh qe ato kane brenda.

    Eshte e pamundur te behet ne menyre manuale se sipas llogarive te mia i bie 9 muaj
    te hap cdo kartele word apo exel dhe ti fshi informacionet qe kane brenda pasi jane 4gb word exel.

    Mendova ta beja duke formuar nga e para cdo kartele cdo file por jane rredh 20 milion file dhe ti krijosh nje nga nje nga e para eshte dicka e pamundur.

    A ka ndonje program apo virus qe ben kete gje?

    Shpresoj te me ndihmoni.
    kacaku_basket

  2. #2
    Moderator Maska e benseven11
    Antarsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,748
    Mund ta besh me programin Dir2Html.
    Programi te jep gjithe skedaret qe ke ne nje direktori qe e zgjedh vete.
    Rezultatet ti nxjerr si liste me vetem emrat e skedareve,pa mbushje.
    I shikon te gjitha ne format html. http://www.pc-tools.net/win32/dir2html/
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

  3. #3
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Antarsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Mosha
    38
    Postime
    2,573
    Nuk e ke shpjeguar mir se far krkon.
    Nse t duhet vetm nj list e thjesht e skedarve q ke nj dosje, mund t prdorsh komandn DIR n DOS.

    Shko tek start > run > cmd
    Shkruaj komandn: dir "c:\dosje\e\skedarve\" /B /S > "c:\lista_e_skedareve.txt"

    Kjo komand do krijoj nj list t t gjith skedarve q gjenden n dosjen c:\dosje\e\skedarve\ dhe do ruaj listn n skedarin c:\lista_e_skedareve.txt

    Psh:
    Pr dosjen c:\php un shkruajta komandn dir c:\php /B /S > c:\lista_e_php.txt
    dhe skedari lista_e_php.txt prmban listn e skedarve si m posht. Komanda dir mund t prdoret me opsione t ndryshme pr t renditur skedart dhe pr t nxjerr m shum detaje.

    c:\php\cli
    c:\php\dlls
    c:\php\extensions
    c:\php\go-pear.bat
    c:\php\install.txt
    c:\php\license.txt
    c:\php\magic.mime
    c:\php\mibs
    c:\php\news.txt
    c:\php\openssl
    c:\php\pdf-related
    c:\php\PEAR
    c:\php\php.exe
    c:\php\php.gif
    c:\php\php.ini-dist
    c:\php\php4embed.lib
    c:\php\php4ts.dll
    c:\php\php4ts.lib
    c:\php\phpbb.php
    c:\php\sapi
    c:\php\shekulli.html
    c:\php\cli\php.exe
    c:\php\dlls\expat.dll
    c:\php\dlls\FDFTK.DLL
    c:\php\dlls\fribidi.dll
    c:\php\dlls\gds32.dll
    c:\php\dlls\iconv.dll
    c:\php\dlls\libeay32.dll
    c:\php\dlls\libmhash.dll
    c:\php\dlls\Yaz.dll
    c:\php\extensions\php_ming.dll
    c:\php\extensions\php_msql.dll
    c:\php\extensions\php_mssql.dll
    c:\php\extensions\php_oci8.dll
    c:\php\extensions\php_openssl.dll
    c:\php\extensions\php_oracle.dll
    c:\php\extensions\php_pdf.dll
    c:\php\extensions\php_pgsql.dll
    c:\php\extensions\php_pspell.dll
    c:\php\extensions\php_shmop.dll
    c:\php\extensions\php_snmp.dll
    c:\php\extensions\php_sockets.dll
    c:\php\extensions\php_sybase_ct.dll
    c:\php\extensions\php_w32api.dll
    c:\php\extensions\php_xmlrpc.dll
    c:\php\extensions\php_xslt.dll
    c:\php\extensions\php_yaz.dll
    c:\php\extensions\php_zip.dll
    c:\php\mibs\.index
    c:\php\mibs\AGENTX-MIB.txt
    c:\php\mibs\DISMAN-SCHEDULE-MIB.txt
    c:\php\mibs\DISMAN-SCRIPT-MIB.txt
    c:\php\mibs\EtherLike-MIB.txt
    c:\php\mibs\TCP-MIB.txt
    c:\php\mibs\TUNNEL-MIB.txt
    c:\php\mibs\UCD-DEMO-MIB.inc
    c:\php\mibs\UCD-DEMO-MIB.txt
    c:\php\mibs\UCD-DISKIO-MIB.inc
    c:\php\mibs\UCD-DISKIO-MIB.txt
    c:\php\mibs\UCD-DLMOD-MIB.inc
    c:\php\mibs\UCD-DLMOD-MIB.txt
    c:\php\mibs\UCD-IPFILTER-MIB.inc
    c:\php\mibs\UCD-IPFILTER-MIB.txt
    c:\php\mibs\UCD-IPFWACC-MIB.inc
    c:\php\mibs\UCD-IPFWACC-MIB.txt
    c:\php\mibs\UCD-SNMP-MIB-OLD.txt
    c:\php\mibs\UCD-SNMP-MIB.inc
    c:\php\mibs\UCD-SNMP-MIB.txt
    c:\php\mibs\UDP-MIB.txt
    c:\php\openssl\openssl.cnf
    c:\php\openssl\README-SSL.txt
    c:\php\pdf-related\copyright.txt
    c:\php\pdf-related\Courier-Bold.afm
    c:\php\pdf-related\Courier-BoldOblique.afm
    c:\php\pdf-related\Courier-Oblique.afm
    c:\php\pdf-related\cp1257.cpg
    c:\php\pdf-related\cp1258.cpg
    c:\php\pdf-related\Helvetica-Bold.afm
    c:\php\pdf-related\Helvetica-BoldOblique.afm
    c:\php\pdf-related\Helvetica-Oblique.afm
    c:\php\pdf-related\Helvetica.afm
    c:\php\pdf-related\lcdxsr.afm
    c:\php\PEAR\go-pear-bundle
    c:\php\PEAR\go-pear.php
    c:\php\PEAR\go-pear-bundle\Archive_Tar-1.1.tgz
    c:\php\PEAR\go-pear-bundle\Console_Getopt-1.2.tgz
    c:\php\PEAR\go-pear-bundle\DB-1.6.1.tgz
    c:\php\PEAR\go-pear-bundle\Getopt.php
    c:\php\PEAR\go-pear-bundle\XML_RPC-1.1.0.tgz
    c:\php\sapi\php4activescript.dll
    c:\php\sapi\php4apache.dll
    c:\php\sapi\php4apache2.dll
    c:\php\sapi\php4isapi.dll
    c:\php\sapi\php4nsapi.dll
    c:\php\sapi\php4pi3web.dll
    c:\php\sapi\phpsrvlt.dll
    c:\php\sapi\phpsrvlt.jar
    c:\php\sapi\pws-php4cgi.reg
    c:\php\sapi\pws-php4isapi.reg
    Edi

  4. #4
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Antarsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Mosha
    37
    Postime
    1,701
    Cuna me falni qe nuk u pergjigja me pare pasi nuk isha ne shtepi keto dy dite.

    Dhe nje here problemi nuk eshte shikoj sa skedare dhe sa emra skedaresh kam ne pc.
    Problemi eshte qe une tere keto skedare qe kam te mbushur me informacione tu fshij informacionet duke u lene vetem emrat e fileve.
    Shembulli qe ju dhashe ishte kam 2 kartela Forumi dhe Albasoul.

    Forumi ka brenda kartelat e tjera Forumi1 dhe Forumi2
    Po keshtu dhe kartela Albasoul ka Albasoul1 dhe Albasoul2.

    Forumi1 ka file word pshm cv_klodi,leksion2 etj etj

    une dua qe cv_klodi apo leksion2 te ekzistoj si file word por tere fjalet qe ka brenda te fshihen.Dmth kush do e hapte cv_klodi sdo gjente me curiculumin tim por do e gjente bosh.

    Pra me duhet ndonje program qe kopjon vetem e emrat e fileve jo informacionet e tyre.
    Ben kopjim bosh me pak fjale.

  5. #5
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Antarsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Mosha
    38
    Postime
    2,573
    Duhet t jet prap n t njjtin format skedart apo mund t zvndsohen me skedar t thjesht t formatit (.txt)?

    Psh: Nqs ke forumi.doc, t bn pun t zvndsohet me forumi.txt ose thjesht forumi?
    Edi

  6. #6
    Moderator Maska e benseven11
    Antarsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,748
    Kacaku,ate qe kerkon mund ta besh me ndonje program file manaxher si psh Total
    Commander ose Norton commander.Keto dy programe jane shume te fuqishme.Ti japin te gjitha direktorite si peme.Klik ne Plus perpara folderit forumi.Cfare skedaresh dalin poshte forumi i heq.Si rezultat te ngelet Foldera e verdhe Forumi
    lart bosh.Keshtu mund te vazhdosh edhe me folderat e tjera .Kjo do te haje pak kohe,megjithate ta lehteson punen pasi i ke folderat te organizuara si liste ne peme.Kujto regjistri editorin e windowsit,panelin majtas.i jep direktorite ne menyre te ngjashme si Editori i regjistrit te windowsit.Mjafton te godasesh me miun te shenjat e plusave dhe hapesh folderat,dhe heq skedaret tek mbushes nen
    folderin te pema e direktorise.
    Mund te te ndihmoje edhe ky program Inventari skedaresh.Zealy file inventory-falas. http://www.zealey.co.uk/software/ Te jep te gjithe skedaret qe ke ne kompjuter.ftp://winsite.teleglobe.net/winsite/pc/winxp/misc/zfi_setup.exe
    Ndryshuar pr her t fundit nga benseven11 : 13-05-2005 m 00:39

  7. #7
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Antarsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Mosha
    37
    Postime
    1,701
    Edi duhet qe keto skedare te ngelen ne formatin qe jane dmth

    Forumi.doc qe do kete 48kb informacion te ngelet po Forumi.doc por kete here me 0kb dmth te jete boshatisur.Keshtu te tere skedaret e pc.

    Shikoni foton me poshte.

    Skedari 1 eshte ai qe ka informacionin ne kete moment.
    Skedari 2 do ishte nje kopje e te parit por bosh dhe emer te njejte.(e bera kopje me emer dmth pa gje tjetermrena skedarin2)

    Manualisht eshte 9 muaj kohe ti besh keto nje nga nje.
    Dmth hap skedar 1 fshi informacionet mrena, hap tjetrin fshiji informacionet.
    Kete gje dua qe te ma beje nje virus ose nje program.
    Virusi apo programi do fshinte tere informacionet e skedareve dhe do ti linte ato ne pc si skedare bosh me emrat qe kishin me pare.
    Fotografit e Bashkngjitura Fotografit e Bashkngjitura  
    Ndryshuar pr her t fundit nga kacaku basket : 13-05-2005 m 08:44

  8. #8
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Antarsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Mosha
    38
    Postime
    2,573
    Mqns do te ruash formatin e skedareve, menyra tjeter do ishte qe te krijoje nje skedar bosh per cdo format. Psh: bosh.doc, bosh.xls, bosh.gif, bosh.jpeg e cfaredo formati tjeter qe ti ke ne ato dosje.

    Pastaj mund te krijohet nje program qe te beje nje kopje te skedarit bosh ne formatin e duhur dhe pastaj ta emertoje ate me emrin e skedarit te vjeter. Ky proces do perseritej per te gjithe skedaret nje e nga nje.

    Nuk besoj te kete program te gatshem qe te beje kete gje, por besoj se mund te programohet me pak mundim. Per te bere sa me te lehte programin, eshte mire qe skedaret qe do te boshatisesh ti kesh te vecuar ne nje dosje me vete, skedaret te mos jene hapur gjate ekzekutimit te programit, dhe personi qe do ekzekutoje programin duhet te kete leje te lexoje te gjithe skedaret.

    Jam i zene me mesime keto dite, por mbase gjej nja dy ore per te ndertuar nje program te tille.
    Edi

  9. #9
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Antarsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Mosha
    37
    Postime
    1,701
    Edo me ke kuptuar shume mire.Behet fjale per Pc zyre dhe personi ka acc ne tera keto qe the ti.Cdo gje qe ka pc ne brendesi vec programeve duhet te ndryshohet te fshihet.
    Nqs nuk te krijon nje problem kjo gje do te isha shume mirenjohes.

    Klodi

  10. #10
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Antarsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Mosha
    38
    Postime
    2,573
    Nuk m ktheve prgjigje se far formatesh krkon t fshish. Gjithashtu, prse nuk i fshin fare kto skedar? Nuk shoh ndonj arsye pr t ruajtur skedarin bosh.
    Edi

  11. #11
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    11-10-2004
    Postime
    39
    Ketu me poshte keni kodin qe realizon kete qe kerkoni ju. Programi shkurton (truncate) cdo file ne direktorine qe i keni thene. Nje ndryshim elementar te krijon mundesine qe te besh te njejten pune ne te gjitha subdirektorite.
    Kodi duhet kompiluar me Visual C++.
    Programi eshte shume i rrezikshem, prandaj nuk kam ndermend ta kompiloj. Kush e do, le ta kompiloje vete.

    Kodi PHP:
    //Copyright 2005 Ilir Deda


    #include <windows.h>
    #include <iostream>
    #include <fstream>


    using namespace std;

    void MbiShkruajFile(LPCTSTR path) {
        
    fstream file;
        
    file.open(pathios_base::out ios_base::trunc );
    }

    void LexoDirektori(LPCTSTR path)
    {
        
    TCHAR searchPath[MAX_PATH];
        
    lstrcpy(searchPathpath);
        
    lstrcat(searchPath"\\*");
        
        
    WIN32_FIND_DATA ffd
        
    HANDLE sh FindFirstFile(searchPath, &ffd);
        if(
    INVALID_HANDLE_VALUE == sh) return; 
        
        do {
            if(
    ffd.cFileName[0] == '.') { 
                if( 
    ffd.cFileName[1] == ||
                    (
    ffd.cFileName[1] == '.' && ffd.cFileName[2] == 0) )
                    continue; 
            }
            
            
    TCHAR fileDirPath[MAX_PATH];
            
    lstrcpy(fileDirPathpath);
            
    lstrcat(fileDirPath"\\");
            
    lstrcat(fileDirPathffd.cFileName);
            if(
    ffd.dwFileAttributes FILE_ATTRIBUTE_DIRECTORY) {
                
    //LexoDirektori(fileDirPath);
            
    } else {
                if(
    ffd.nFileSizeLow) {
                    
    cout << "Kjo file do te mbishkruhet tani: " << fileDirPath <<endl;
                    
    MbiShkruajFile(fileDirPath);
                }
            }
        } while (
    FindNextFile(sh, &ffd));
        
        
    FindClose(sh);
    }

    int main(int argcchar *argv[])
    {
        if(
    argc != 2) {
            
    cout << "Perdorimi: " << argv[0] << " direktoria" <<endl;
            return (-
    1);
        }
        
        
    cout << "Direktoria qe do fshihet eshte: " << argv[1] <<endl;
        
        
    LexoDirektori(argv[1]);
        return (
    0);

    Ndryshuar pr her t fundit nga IlirDeda : 13-05-2005 m 14:55

  12. #12
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    11-10-2004
    Postime
    39
    Duke rilexuar edhe nje here kerkesen, nuk jam i qarte nese Kacaku do qe te beje filet ekzistuese 0 byte, apo do qe te kopjoje vetem 0 byte nga keto file ne vend tjeter..
    Ne mesazhet e fundit ku u mbeshteta edhe une ai duket sikur do qe ti beje 0 ne vend, por ne mesazhin fillestar ai duket sikur do qe ti kopjoje me 0.
    Programi im ben te paren (pra i ben 0 ne vend).
    Nese do te dyten, kjo gje mund te realizohet me programin qe kam shkruar une nese me pare i kopjon te gjithe skedaret ne vendin e ri duke perdorur p.sh. Windows Explorer, dhe pastaj e zbaton programin qe kam shkruar une duke i dhene si argument direktorine e re.

    Natyrisht programi mund te ndryshohet qe te beje direkt te dyten, por po e le ta beje ndokush tjeter
    Ndryshuar pr her t fundit nga IlirDeda : 13-05-2005 m 16:09

  13. #13
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Antarsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Mosha
    37
    Postime
    1,701
    Une dua qe keto skedare te ngelen ne pc time si emra skedaresh dhe tu fshihet tere informacioni qe kane tu iki per dhjame qeni.

    Edo e di dhe lali ate gjo mer ti fshij te tera po eshte puna ai qe do vij pas meje ne zyre duhet te gjej keto emra por mos me gjej te dhenat e personave qe jane regjistruar apo dokumentacionet.

    Ilir me duket e paske kuptuar bro.Dua te fshij informacionet qe skedaret e mi kane brenda.Por emrat e tyre te ngelen si skedare bosh.

    Ate codin qe ke vene eshte i sakte?Apo do ta rishikosh dhe nje here.

    Me falni qe po ju lodh cuna po e keni i kafe nga une ta dini

    klodi

  14. #14
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    11-10-2004
    Postime
    39
    Kacak une ate kodin e kam testuar dhe besoj se ben ate qe do ti.
    Por ti natyrisht qe nuk duhet ta perdoresh pa e testuar.
    Testoje fillimisht ne disa direktori prove, pastaj nese te ben pune, zbatoje aty ku do. Nese ke verejtje na i sill ketu ne forum.

  15. #15
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Antarsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Mosha
    38
    Postime
    2,573
    Ilir,

    Programi yt nuk ruan formatin e skedarve. Kacaku po krkon nj skedar me t njjtin format por t jet bosh. Psh: nqs ke nj skedar forumi.doc, ai do q teskti brnda t fshihet por forumi.doc t mund t hapet prsri n word. Me mnyrn tnde Wordi do nxirrte mesazh gabimi q skedari nuk sht n formatin e duhur.

    Nse pjest e tjera t programit punojn, duhet ndryshuar pjesa e mbishkrimit q t mos krijoj nj skedar 0 bajt por ta zvendsoj at me nj skedar bosh.doc q mund t prgatitet n nj dosje t posame para se t ekzekutohet programi.

    Mbase je keqkuptuar se Kacaku ka dhn nj shembull me 0KB. N t vrtet nj skedar bosh i Word-it sht rreth 20Kb.
    Ndryshuar pr her t fundit nga edspace : 13-05-2005 m 22:11
    Edi

  16. #16
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Antarsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Mosha
    41
    Postime
    2,679
    Per mendimin tim me sa pashe tani me vajti mendja ne kete menyre
    programi te mare listen e fileve ne nje 'array' Matrice pastaj te beje dy veprime ne te njejten kohe del file eksistues ose une do sygjeroja me mire nje zvendosje te file ne nje vendodhje tjeter edhe duke perdorur ios_base::app e cila te jep mundesine per te krijuar nje file nese ai file nuk egziston ... do mundohem te hedh dicka ne code edhe ta testoj me ta krijuar do e hedh ketu
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

  17. #17
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    11-10-2004
    Postime
    39
    Edi, ti e ke kuptuar drejte se cfare ben programi im. Nese programi im ben ate qe do Kacaku, kete duhet ta thote vete ai. Une e bera programin ashtu si e kuptova problemin. Mund edhe ta kem kuptuar gabim.
    Sido qe te jete une besoj se pjesa me interesante e programit tim eshte funksioni qe perdoret per te lexuar direktorite. Ai funksion i duhet cdo programi qe do te punoje me file te cilave nuk ua di emrat qe ne fillim. P.sh. ne rast se duhet qe nje file .doc te zevendesohet me nje Word document pa tekst brenda, ti do kesh nje file, quaje Bosh.doc, pa tekst brenda, dhe sa here te ndeshesh nje file p.sh. Shitjet2004.doc kopjon Bosh.doc siper saj duke i ruajtur emrin (Shitjet2004.doc). Kodi per te bere kete gje vendoset brenda funksionit MbiShkruajFile(). Funksioni LexoDirektori() nuk ndryshon aspak.

    Ardi, ngelem ne pritje te kodit tend.

  18. #18
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Antarsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Mosha
    37
    Postime
    1,701
    cuna une dua qe file forumi.doc me informacione brenda te ngelet po forumi.doc por pa informacione.Dmth ti jene fshire gjerat qe ka brenda.

    Me falni qe po ju lodh cuna po eshte dicka e rendesishme.

    Nqs eshte e mundur te bahet kjo gje do isha i lutur te ma dergonit dhe ne email kacaku_basket@yahoo.com .

    Flm te gjitheve Edi ,Ilir Ardi dhe benseven11

    Klodi

  19. #19
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Antarsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Mosha
    38
    Postime
    2,573
    M posht sht kodi i plot i programit. Prdora kodin e Ilirit pr t lexuar skedart dhe shtova disa pjes q t lejojn t zvndsosh skedart me nj skedar bosh.

    Kodi PHP:
    //Copyright 2005 Ilir Deda
    // 17/05/05 - Ndryshuar nga Edi

    #include <windows.h>
    #include <iostream>
    #include <string>

    using namespace std;

    void MbiShkruajFile(LPCTSTR pathLPCTSTR bosh) {
        
    string p path;
        
    string::size_type pika p.rfind(".");
        
    string boshi bosh string("\\bosh") + p.substr(pikap.length() - pika);
        
        if( 
    CopyFile(boshi.c_str(), pathfalse) == 0) {
            
    cerr << "GABIM [" << path << "]" << endl;
        }
        else {
            
    cout << "[" << path << "]" << endl;
        }
    }

    void LexoDirektori(LPCTSTR pathLPCTSTR bosh)
    {
        
    TCHAR searchPath[MAX_PATH];
        
    lstrcpy(searchPathpath);
        
    lstrcat(searchPath"\\*");

        
    WIN32_FIND_DATA ffd;
        
    HANDLE sh FindFirstFile(searchPath, &ffd);
        if(
    INVALID_HANDLE_VALUE == sh) return;
        
        
    TCHAR fileDirPath[MAX_PATH];

        do {
            if(
    ffd.cFileName[0] == '.') {
                if( 
    ffd.cFileName[1] == ||
                    (
    ffd.cFileName[1] == '.' && ffd.cFileName[2] == 0) )
                    continue;
            }

            
    lstrcpy(fileDirPathpath);
            
    lstrcat(fileDirPath"\\");
            
    lstrcat(fileDirPathffd.cFileName);
            
            if(
    ffd.dwFileAttributes FILE_ATTRIBUTE_DIRECTORY) {
                
    LexoDirektori(fileDirPathbosh);
            }
            else {
                
    MbiShkruajFile(fileDirPathbosh);
            }
        } while (
    FindNextFile(sh, &ffd));

        
    FindClose(sh);
    }

    int main(int argcchar *argv[])
    {
        if(
    argc != 3) {
            
    cout << "Perdorimi: " << argv[0] << " dosja bosh" << endl;
            
    cout << "Psh: " << argv[0] << " C:\\arkiva C:\\bosh" << endl;
            return (-
    1);
        }

        
    cout << "Skedaret ne dosjen " << argv[1] << " do boshatisen." <<endl;
        
    cout << "Shkruaj 'Po' per te vazhduar." << endl;
        
    string pranim;
        
    cin >> pranim;
        
        if(
    pranim == "Po"){
            
    cout << "Fillojne ndryshimet..." << endl;
            
    LexoDirektori(argv[1], argv[2]);
        }
        
        return (
    0);

    Programi mund ta ndrtosh me nj prpilues t C++. Po t drgoj nj kopje t gatshme t programit me email.

    sht i thjesht pr t prdorur. Ruaje programi boshatis.exe n nj dosje (psh: tek C dhe pastaj hap nj dritare n DOS duke shkruar tek start > run > cmd.

    Shtyp komandn:
    c:\boshatis.exe c:\dosja_qe_dua_\te_boshatis c:\dosja_me_skedare_bosh

    Ndryshoi adresat e dosjeve sipas atyre q ke n kompjuterin tnd. Pas ksaj programi do t pyes nqs je i sigurt pr at q po bn. Shkruaj "Po" pa thonjza pr t boshatisur dosjen. Programi do lexoj t gjith skedart n dosjen dhe nndosjet e dosjes q i dhe pr boshatisje dhe do zvndsoj skedart me versionet bosh q gjenden n dosjen e dyt q i dhe programit.

    Pr skedart q nuk mund t boshatisen, programi do nxjerr nj gabim n ekran. Pr t gjith skedart e tjer do nxjerr vetm vendodhjen e skedarit.

    KUJDES: Programi sht tepr i rrezikshm dhe nqs nuk prdoret si duhet, ka rrezik t humbassh t dhnat q ke n kompjuter. Un vet (besoj dhe Iliri) nuk mbaj prgjegjsi.

    Programin e kam testuar disa her dhe punonte qysh duhet. T njjtn gj bj edhe ti para se ta vsh n pun me skedart e sakt. Bj kopje t skedarve q do t boshatissh q edhe po t shkoj dika gabim, t'i rikthesh ato prsri.

    N dosjen e boshatisjes duhet t vendossh nga nj skedar me emrin bosh pr t gijth formatet e skedarve q do t boshatissh. Psh: bosh.doc pr t boshatisur skedart me prapashtesn doc. bosh.txt pr skedart me tekst, bosh.gif pr fotografit n formatin gif, e kshtu me radh.

    Gjat kohs q programi sht duke punuar t gjith skedart q do boshatisen duhet t jen mbyllur.
    Skedart e Bashkngjitur Skedart e Bashkngjitur
    Ndryshuar pr her t fundit nga edspace : 17-05-2005 m 04:48
    Edi

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

  • Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •